onsdag, februar 28, 2007

Anders Fogh: Afskaf søndage og juleaften

Nu er regeringen ved at gå op i limingen fordi nogle århusianere vil tage hensyn til muslimer og lade dem få fri om fredagen i stedet for søndagen.

Jeg er naturligvis enig med Anders Fogh i at religion er en privatsag. Desværre er det bare ikke sådan at religionen gennemsyre vores samfund, med hellige søndage, juleaftener, kirker over det hele, kors, folkekirken...osv osv.

så kære fogh..afskaf søndage, folkekirken og juleaften. Og så kan du snakke om at der er mindre religion i det offentlige rum.

Eller er det hele bare retorik så du kan svine muslimer til? Ja hvem ved?

link til dobbeltmoral der vil frem

Etiketter: , , , ,

tirsdag, februar 27, 2007

Højreorienterede terroropfordringer

Højrefløjen opruster i disse år i Danmark, opmuntret af regeringen og Dansk Folkepartis succes. De ekstreme opfordringer til "borgerkrig" mod muslimer og andre med den forkerte hudfarve finder sted på selv populære blogs. Nu er der så en dom i sagen hvor en ekstremistisk formand fra Dansk Front har opfordret til at myrde indenrigsministeren - 8 måneder skal han ind og bure, så det har tydeligvis været særdeles potente opfordringer.

At lave racistisk propaganda på internettet og opfordre til selvtægt er en af højrefløjens nye agressive metoder. De udenomparlamentariske opfordringer til selvtægt og drab på personer er typiske metoder for denne fløj. Jeg håber regeringen og diverse nyhedsmedier tager truslen fra disse ekstremister ligeså alvorligt som truslen fra islamisterne. Den er nemlig en del mere håndgribelig og kontant - den sidste terrorbombe i Danmark var således et angreb på en venstrefløjspolitiker.

Men på den anden side så bliver Pia nok sur hvis Anders Fogh begynder at rode i hendes baghave...

link til terrordommen

Etiketter: , , , ,

dæmonisering af de arbejdsløse...

Jyllands Posten er som altid i front når det gælder angreb på de svageste i samfundet. De daglige angreb på etniske minoriteter bliver nu suppleret med hadske udfald mod arbejdsløse.
fra dagens leder:
"(..)Det politisk kontroversielle spørgsmål er herefter, hvordan samfundet skal reagere på disse åbenlyse parasitter, som snylter på det solidariske system"
At sammenligne arbejdsløse med parasitter på samfundet er et farligt ordbrug fra en avis der for blot 60 år siden brugte samme ordvalg om jøder. De arbejdsløse er mennesker på linje med alle andre og bør behandles med respekt og ikke udsættes for hetz.
At avisen helst ville se alle arbejdsløse tvangsudskrevent til slavearbejde i et stenbrud kan naturligvis ikke komme bag på nogle der kender andre af avisens ekstremistiske holdninger, men derfra og så til at bruge nedgørende udtryk af den her type er der et stykke.

Det er før bevist at Jyllands Postens ekstremistiske holdninger er en trussel mod det danske samfunds sammenholdskraft, men det virker ikke som om de har taget ved lære. De bør allesammen skamme sig derinde på Kgs Nytorv.

link til facistisk sprogbrug fra en af Danmarks største aviser

Etiketter: , , ,

søndag, februar 25, 2007

Anmeldelse af Kenneth Thordals nye cd "Alt og ingenting"



















Nu er anmeldelse af CDere ikke noget vi gør meget af her på mavepusteren, da vi har alt for travlt til at dele håndkantslag ud til de politiske aktører. Men nå nu ligefrem pladeselskabet sender en gratis cd, så gør jeg gerne en undtagelse.

Mit første indtryk da jeg smed CDen over på ipoden og tog på arbejde, med Kenneth T og strandvaskerne i ørene, var at Kenneth har en særdele karakteristisk stemme. Den kommer til sin fulde ret på albummet, der i klassisk dansk sing-song-writer stil fortsætter arven fra stabile danske navne såsom Troels/Tobias Trier, Peter Belli og Poul Dissing. Fokuset er på de intrigante, småpludrende tekster - skæve rim - og Kenneths stemme, der kan få selv en voksen mand til at få en klump i halsen. 70er nostalgien er udpræget, teksterne handler om ostemadder, folkeskolen, kærligheden osv., men dog med flere moderne "tvists" som gør Kenneth T. til en moderne dansk trubadur.

Efter et par dage begyndte flere sange at skille sig ud som fornøjelige og jeg har haft stor fornøjelse af at spæne efter regionaltoget med "Ikke alt går i ring" som soundtrack. I andre sange såsom "Nede ved havnen" kan man virkelig høre at Kenneth Ts stemme er i en klasse for sig selv. Det er smukt og der bliver ikke sparet på klicheerne. Ja hvis man skulle påpege en mangel ved albummet kan man måske sige at grænsen er nået når man i nummeret "Frinummer" slutter hvert vers med "..om lidt er kaffen kold". Måske burde Benny Andersen få sin del af æren for nogle af disse rim.

Af andre svagheder på albummet kan nævnes at akkompagnementet til hr. Thordal ikke altid er helt på niveau med teksterne. Det er klart sangene og stemmen der er i fokus, hvilket både er en styrke og en svaghed ved albummet.

Men. Alt i alt er det et fremragende album som jeg uden problemer ville give 5 ud af 5 mavepustere. Jeg ser naturligvis frem til at kigge forbi til pladereceptionen mandag og uddele dem personligt ;)
Pladen kan købes fra i morgen i de fleste pladeforretninger. Jeg har tjekket piratebay og den ligger ikke oppe endnu, så indtil da må man gøre som Kenneth Thordal opfordrer til på den fremragende "Køb ind Køb ud":
"Køb endnu flere og meget meget mere. Køb en ny CD. Køb den med ham der Kenny T. Du kan pirat-kopiere dig selv, så bliver du mange flere.."


link til thordals myspace profil med smagsprøver fra albummet

fredag, februar 23, 2007

Pia


’Den offentlige orden’ er en bred formulering for den måde, hvorpå vi i vort kristne land har indrettet os. Det er den måde, vi omgås hinanden på i tolerance, dannelse, venlighed, omsorg og indbyrdes forståelse og respekt. Det er kort sagt den måde, hvorpå vi behandler hinanden. Og i denne væremåde passer den muslimske levevis ikke ind. Den muslimske levevis er med andre ord uforenelig med dansk kristen tankegang. Det strider nemlig mod dansk tankegang at acceptere ekstrem mandschauvinisme, voldelig opdragelse, adskillelse mellem kønnene, tvangsægteskaber, pigeomskæringer, prygl og hjernevask af skolebørn – ikke at forglemme: Dannet, pæn og civiliseret omgangsform. Derfor vender vi os mod frivilligt at forære islam det overvældende brohoved, en stormoské midt i Danmark ville blive.« (B.T., 24.11.1998).


Herfra mavepusternes side skal ønskes et stort ikke-tillykke til danskernes ydre svinehund, der blev 60 skamfulde år i går. Pia, du har ikke betalt "den højeste pris" for din deltagelse i dansk politik. Det har alle ofrene for dit racistiske stormløb mod anstændigheden.
link til slikken røv på pia

torsdag, februar 22, 2007

Leder fra ekstra bladet

Ja, det er sgu sjældent der kommer noget fornuftigt ud i den avis, der normalt er bedst til at pakke fisk i. Men selv Ekstra Bladet har gennemskuet regeringens motiver med hensyn til tilbagetrækningen af tropper fra Irak:

Ryggen til blodbadet

BESLUTNINGEN om at trække de danske soldater hjem fra Irak senest til august har vakt glæde i samtlige partier og blandt størstedelen af befolkningen.

Det er forståeligt. Danmark skulle aldrig have kastet sig ind i Irak-krigen, der har udviklet sig nøjagtig så katastrofalt, som militære og politiske kritikere fra begyndelsen advarede om.

MEN NÅR fiaskoen nu er en realitet, er der ingen grund til, at danske soldater skal blive i Irak som alibi for folketingsflertallets frygtelige fejltagelse. Det er også rigtigt at hjemkalde hele styrken. En lille, symbolsk, dansk repræsentation med Dannebrog på ærmet ville ingen forskel gøre.

REGERINGEN har været alt for længe om at trække de danske soldater hjem. Og når det sker nu, er det ikke af hensyn til irakerne. Det er vigtigt at huske.

Beslutningen er udelukkende truffet af indenrigspolitiske årsager. Både i Danmark og i Storbritannien er befolkningerne stærkt imod fortsat militær tilstedeværelse. Premierminister Tony Blair er på vej ud. Hans formodede afløser Gordon Brown står til at tabe næste valg med et brag. Noget må gøres. Et mindre Irak-engagement kunne måske redde den synkende skude.

Helt så slemt står det ikke til for Fogh-regeringen. Men meningsmålingerne er ikke gode, og en dansk tilbagetrækning vil i hvert fald berøve oppositionen et oplagt angrebspunkt.

SANDHEDEN er, at hjemkaldelsen af de danske soldater har ét afgørende formål: at redde regeringen. Ikke irakerne.

Ganske vist smykkes beslutningen med, at den sker på irakisk opfordring, og at irakisk politi og militær snart er klar til at overtage ansvaret for landets sikkerhed, i hvert fald i de sydlige områder, hvor de danske styrker er stationerede.

Naturligvis vil det være velsignet, når irakerne bliver i stand til at styre deres eget land. Men den dag er fjern, også sydpå.

Her har danskerne på det seneste været udsat for langt voldsommere angreb end før. Byer, der før var relativt rolige, ser ikke længere danske soldater.

DET ER rigtigt, at danskerne har trænet mange irakiske militær- og politifolk. Men det er langtfra ensbetydende med, at de er i stand til at øge sikkerheden for civilbefolkningen.

Ingen med kendskab til forholdene tror, at sikkerhedssituationen i det sydlige Irak tegner så lyserød, som den danske regering forsøger at bilde os ind. Heller ikke briterne. Det er værd at bemærke, at de efter at have trukket 1600 mand hjem til maj fortsat vil have ca. 5500 stærkt bevæbnede soldater i området. Det har de nok deres gode grunde til.

DEN KOLDE kendsgerning bag regeringens skønmaleri er, at Danmark vender ryggen til et blodbad, vi selv har været med til at skabe, og som risikerer at blive meget værre efter vores tilbagetrækning.

link

Vi har skrevet det før, men bliver nødt til at gentage det: Vi blev løjet ind i Irak-krigen. Nu bliver vi løjet ud.

Etiketter: , , , ,

onsdag, februar 21, 2007

Regeringen støtter terror - igen

Hver eneste gang oppositionen har forsøget at argumentere for eller foreslå en tilbagetrækning af
tropper fra Irak, er de af regeringen og dens stråmænd blevet anklaget for at gå islamisternes og terroristernes ærinde. Vi skulle jo nødig vise at vi er i tvivl om vores skråsikkerhed når det gælder besættelsen af Irak. Nu går regeringen så terroristernes ærinde ved at lave en delvis tilbagetrækning fra sydirak. Dermed svækker de sagen og kunne ligeså godt sætte penge i på Osama Bin Ladens konto.

Hvad jeg ikke forstår er at Helge Adam Møller og co. ikke er ude med riven efter regeringen? Reglerne er vel de samme for alle? Eller var det mon bare retorik og spin fra regeringen side?? For der er jo ingen tvivl om at enten sætter man flere tropper ind i kampen for demokrati eller også er man terrorist!

link til regeringens kamp for terroristerne.


ps. når dette er sagt skal det naturligvis pointeres at vi her på mavepusterne er glade for at danske tropper bliver trukket ud af Irak. At skaden så er sket - landet er i opløsning, borgerkrigen hærger, og at de 650.000 døde irakere snart bliver efterfulgt af tusinder flere er en tragedie af enorme dimensioner.

Etiketter: , , , , , , ,

søndag, februar 18, 2007

Danske soldater benytter slaver i Irak

Skeletterne vælter ud af krigsskabet. Ikke alene har regeringen og den danske hær været medskyldige i 650.000 døde irakere, de har også overgivet uskyldige irakere til torturbødler og set passivt til mens deres irakiske tolke bliver forfulgt hvis de vovede sig uden for dannevang.

Nu kommer det så også frem at hæren har hyret asiatiske arbejdere, der arbejder 12-14 timer dagligt, 7 dage om ugen - til 5 kr i timen. De bor i usle container og kan af åbenlyse årsager ikke bare tage hjem.

Hvis jeg var dansk soldat ville jeg efterhånden indse at jeg var blevet lokket ud i en ulovlig og blodig krig. En kæmpe fejltagelse, der ikke har indført noget demokrati, men blot har medført borgerkrig, slaveri og død. Jeg ville skrive et harmt brev til Anders Fogh og George Bush - der på nederdrægtig vis har lokket soldater i døden for deres egne ambitioner og oliepamperi. Storhedsvanvid er vist det rette ord.

link til slaveri på finansloven

Etiketter: , , , , , ,

lørdag, februar 17, 2007

Go LO!

Ja ser ud til at de reelle fagforeninger er ved at skrue bissen på overfor de "gule" fagforeninger. Ved de nuværende lønforhandliger vil de således have at de medlemmer der betaler mere for at være i en reel fagforening, der rent faktisk laver overenskomster og har en strejkekasse skal have kompensation. Det lyder jo sådan set meget fair at de individer der kæmper hårdest for en højere løn for mest ud af det?

At de gule fagforeninger nu i samarbejde med arbejdsgiverne(der naturligvis helst vil udrydde LO for dermed at kunne tryne lønnen ned) kalder dette usolidarisk er lidt af en joke. Man skal selv vide hvad solidaritet er før man kalder andre usolidariske.

Herfra mavepusterne kan vi blot opfordre til en udvikling hvor det bliver en god forretning at ville kæmpe for bedre forhold for de ansatte. Go LO!

link til kampen for en organiseret arbejdskraft

Etiketter: , , , ,

fredag, februar 16, 2007

Terror i Danmark

Kiggede lidt rundt på de sædvanlige blogs i dag men ikke de vilde kommentarer om den terrordømte 17 årige. Selv de mest rabiate blogs kunne kun svinge sig op til at tilsvine dommerne for at kræve beviser for terror og bashe de unge der søger erstatning for uretmæssig anholdelse. Afgørelsen var på mange måder god for integrationen i Danmark, da de reelle planlagte forbrydelser blev straffet, mens de uskyldige hang-arounds blev frikendte.

Og så er der naturligvis Dansk Folkeparti der som forudset, havde dømt alle de anklagede på forhånd. De mener at rygter er nok til at dømme folk med mørk hud og at de unge blot er heldige med at slippe. Ja de frygter tilmed at de uskyldige unge mænd bliver helte. Men man er jo næsten skræmmende vant til at Dansk Folkeparti vil nedbryde retssamfundet og indføre apartheid.

På mavepusterne mener vi at det er tragisk at en 17 årig kan finde på at planlægge terror og dermed kommer til at trække hele sin vennekreds ind i sådan en sag. Den 17 årige har fået en særdeles hård straf for at planlægge terror og dommen giver forhåbentlig et klart signal til andre potentielle mordere derude.

Etiketter: , , ,

torsdag, februar 15, 2007

At føre krig med lukkede øjne

Regeringen og Dansk Folkeparti når i denne uge nye højder når det gælder hykleri. Det er helt absurd at se hvorledes hr. Langballe reagerer på EU-parlamentets undersøgelse af CIAs kidnapninger og tortur af uskyldige mennesker. Parlamentet har konkluderet at regeringer i hele Europa brød grundlove, love og menneskerettigheder, ved at assistere i vores tids heksejagt på folk der har den forkerte hudfarve eller religion.
Mogens Camre - Pia Kjærsgaards skødehund - forsvarer torturen med et usagligt modangreb på lederen af undersøgelsen '
"Hensigten for Fava (udvalgets italienske ordfører, red.) og udvalgets flertal har klart været at bruge parlamentet til den sædvanlige venstreorienterede krig mod USA og dets allierede og til at påstå, at terroristers menneskerettigheder krænkes."
Nu skal man jo være dømt ved en domstol for at være terrorist, og menneskerettigheder er jo netop for at forsvare selv skyldige. Camres forsvar for tortur og tilfældige kidnapninger er ynkelige og under al kritik.

Den anden hykleriske sag er regeringen afvisning af flygtninge fra Irak. Ikke alene er et flertal i folketinget medansvarlige i 650.000 døde iraker og nedbrud af et statsapparat og efterfølgende borgerkrig. Når konsekvensen i form af flygtninge kommer til den danske grænse nægter regeringen at hjælpe. Næh de "skal hjælpes i nærområderne". Nu må den danske befolkning da se hvor hyklerisk denne holdning er. Hvor i "nærområderne" skal disse folk sendes hen? Iran eller Syrien? Der falder de amerikanske og danske bomber sikkert snart!.

link til forsvar af tilfældige bortførelser af uskyldige og DFs forsvar
link til hykleri uden lige og afvisning af flygtninge

onsdag, februar 14, 2007

Enig med regeringen

Ja det sker ikke så tit at vi her på mavepusterne er enige med den national-konservative regering. Men når Thor Pedersen er ude og svinge med hammeren og ud at hvis han skal vælge mellem at bruge 100 mia på et OL eller bruge det på modernisering af sygehusene så kan vi her på mavepusterene godt erklære os enige.
Tilhængerne mener ganske vist at et OL vil kunne give et overskud - man overplastrer jo blot hele landet med reklamer - men risikoen for en ekstraregning til befolkningen er overhængende. 9 ud af 10 så store projekter har kraftige budgetoverskridelser - risikoen ved OL er garanteret endnu større.

Den afgørende grund til at OL ikke skal til Danmark er dog efter mavepusternes overbevisning den indskrænkning af den personlige frihed det vil medføre. Store dele af Danmark vil blive spærret af, videoovervågningen vil blive dramatisk forhøjet og "terrorberedskabet" vil ligesom alle andre steder der har været OL i moderne tid, medføre grove brud på frihedsrettighederne.
Når man først mister sådan nogle rettigheder får man dem ikke tilbage, og her på mavepusterne værdsætter vi frihed højere end stangspring.

link til diktatorens oldebarns naive kamp for OL

Etiketter: , , , , ,

mandag, februar 12, 2007

Nyt diskussionsforum for oversigt over politiske blogs

Ja, så har jeg fået bikset en ny blog sammen. Den skal benyttes som diskussionsforum for den nye, funklende oversigt over politiske blogs på pol.blogbot.dk. Her kan man komme med ideer og foreslag til nye blogs der skal på listen og meget andet. Fra starten af syntes jeg især en del blogs fra Avisen.dk bør komme på listen, da de fleste er politiske.

Velkommen til den nye blog
Pol.blogbot - den bedste oversigt over politiske blogs i Danmark

Etiketter: , , ,

søndag, februar 11, 2007

House M.D.



















Gode tv-serier er altid et hit. Og glæden ved at falde over en nye genial serie er altid stor.
Efter West Wing er stoppet har jeg ledt med lys og lygte efter en værdig efterfølger og faldt over serien House M.D., der er noget så taggy som en lægeserie. Men modsat de klassiske soaps med kærlighed og drama, så er House M.D. mere en slags detektivserie, hvor et lægehold - ledt af den geniale og maniske Dr. Gregory House skal identificere en sygdom inden den får dræbt patienten.

Dialogen i serien er hurtig og bidende sarkastisk, og man nærer hurtig sympati for House der som en anden Sherlock Holmes drager hurtige og overraskende konklusioner baseret på en hudafskrabning og lidt blå maling. Dr. House bor i en lejlighed med husnummeret 221B, så sammenligningen er nok ikke helt hen i skoven.

Men tjek serien ud. Om ikke andet så for et glædeligt gensyn med Hugh Laurie(House) der ikke har spillet bedre siden han var ignorant prins i Black Adder.
















link til wiki om House M.D.

Velfærd eller skattelettelser?

Regeringen har valgt. Nå der bliver skåret ned på miljø, uddannelser, sociale ydelser og kulturen bliver pengene overført til en pulje til skattelettelser. Denne hemmelige pulje blev ved et uheld afsløret af Anders Fogh på et møde i dag. Et klokkeklart brud på alle løfter og udsagn regeringen er kommet med de sidste to år.

Man kan jo håbe disse overraskelser koblet med de massive skattelettelser til de rigeste firmaer der kommer snart kan få den danske befolkning til at fatte at Fogh er en ulv i fåreklæder. Skellene mellem rig og fattige i Danmark er steget lige siden regeringen kom til og det bliver kun værre. En udvikling Fogh jubler over - hans minimalstat nærmer sig med raske skridt - mens flertallet af danskernes er forblændet af deres nye fladskærm

link til valgløfte-brud nr..ja hvem tæller?

Etiketter: , , , , , ,

fredag, februar 09, 2007

Blokpolitik og dets konsekvenser














I Danmark har det politiske system siden efter 2. verdenskrig været præget af et udbredt samarbejde mellem de politiske fløje. Dette skyldtes især at midterpartierne har tvunget fløjene til at samarbejde.

Efter valget i 2001 er denne tendens definitivt brudt. På trods af valgløfter om et bredt samarbejde har den sorte trekant VKO lavet blokpolitik, i en grad der ikke er set i moderne politik i Danmark. Kommunalreformer og krige er blevet trumfet igen med smallest muligt flertal og enhver modstand er blevet tromlet.

Det er i dette lys at Socialdemokraternes foreslag om at give et mindretal i folketinget ret til at oprette uafhængige undersøgelseskommissioner skal ses. Og det tjener så absolut Socialdemokraterne ære at komme med et sådan udspil. At Venstre skyder foreslaget ned er en naturlig konsekvens af deres arrogante magtfuldkommenhed.

Lad os så håbe at Soc.demokraterne husker foreslaget når de politiske vinde en dag vender.

link til fornuft

Etiketter: , , , , ,

torsdag, februar 08, 2007

En venstre mand nede...et par stykker tilbage før vi er færdige.





















Ja så røg Brixtofte sgu to år i fængsel for pamperi og økonomisk fusk, og beviser dermed at selv den bedste spin-politiker i verden må relatere til virkeligheden i sidste ende.

Så er du advaret, Anders Fogh!(...og Thor Pedersen, der tilsyneladende slipper på trods af hans involvering i sagen.)


link til forbryderen der skal ind og spjælde
link til resume af sagen

Etiketter: , , , ,

onsdag, februar 07, 2007

30 timers uafbrudt forhør og dødstrusler er ikke tortur.

Nyhedsavisen er kommet i vælten, og selveste krigsministeren, Søren Gade har rost Nyhedsavisen for dets kritik af DRs program "Den hemmelige krig".

Nu kommer det så frem at Nyhedsavisens journalisters troværdighed kan ligge på et meget lille sted. Således har avisen hævdet at Chris Cohan, USAs forhørsleder påstod at USA ikke udførte tortur, på de tilbageholdte fanger. Det var ihvertfald overskriften på en artikel, hvor der dog blev beskrevet hvorledes fangerne blev afhørt i 30 timer uden pause og med konstante trusler om dødstraf. Altså må Chris Cohans titel vist være torturbøddel - ikke forhørsleder.

Bo Arlind har lavet en grundig gennemgang af NyhedsAvisens legitimering af tortur her

Som en lille krølle på historien om mavepusterens udelukkelse fra det "fine selskab" har mavepusterne oprettet deres egen version af politik.blogbot.dk. Den hedder indtil videre http://blogbot.dk/?compilationId=1556 og består af alle blogs fra politik.blogbot.dk og en mavpuster. Vi håber snart at få pol.blogbot.dk.

Etiketter: , , ,

tirsdag, februar 06, 2007

et vink med en vognstang :

Borgerlige vælgere er stærkt utilfredse med VK-regeringens fortsatte tætte samarbejde med Pia og co.

Måske burde de seneste vælgerstorm til S være en indikation på noget...

Åh, hvis bare man kunne lægge to og to sammen...

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2007/02/04/222701.htm

Etiketter: , , ,

Regeringen menneskekærlig???

Nu mener regeringen ikke længere at det kan være rigtigt at det er muligt at tvinge folk til at flytte eller sælge deres grund for at der i stedet for kan bygges golfbaner eller sommerhusegrunde...

tja som Homer Simpson ville sige det : DOH!!

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2007/02/06/055611.htm

Etiketter: ,

logik for burhøns...

Mon det hænger sammen at bibliotekerne får stadigt mindre midler

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2007/02/06/054206.htm

og

at de yngre generationer læser og staver dårligere

http://politiken.dk/indland/article238554.ece

??

hm, vi laver den stå...

Etiketter: , ,

frihed i DK?

Nu er en skole gået ind og forbudt de famøse extreme hængerøvsbukser som de fleste drenge i teenagealderen render rundt med til stor moro for os andre.
-særligt underholdende er det at observere en ungersvend forgæves forsøg på både at bære tunge ting og holde bukserne oppe eller i metroen for et par sene lørdage siden hvor to meget glade unge mænd i tyverne kom ind og tabte bukserne ned til omkring knæerne, den ene var i øvrigt for fuld til selv at hive dem op igen.

Dog skal der også være grænser. Vi vil gerne understrege at vi mener ikke at unge piger skal gå halvt afklædte eller unge mænd uden bukser på.

Tilgengæld skal der også være plads til diversitet og nye klædningsregler. Det skal der for at kræse om de unges kreativitet og som vi andre gamle nisser bla skal leve af når vi bliver rigtigt gamle.

Men hvor går grænsen? Er det ved criss-cross bukser (for store og sidder omvendt) her kunne en sur lærer da indvende at disse bukser begrænsede børnenes mulighed for at tisse rettidigt eller hvad med MCHammer bukser som der kunne argumenteres for at hæmmede i særdeles grov grad børns mulighed for leg og bevægelighed bla at cykle, løbe osv.

Disse tøj-forbud som forældre og skoler sætter skal selvfølgelig være til børnenes fordel - fx. ved de uheldige og utilsigtede signaler som en halv-afklædt pige kan udsende.

MEN MEN MEN hvis skoler og forældre mener at modeluner er et så stort problem hvorfor så ikke bare tag konsekvensen af det og indfør skoleuniformer? Dermed så kan al påklædning kontroleres ned til mindste detalje og så kan vi andre der stoler på vores børn og unge mennesker jo passende vælge sådan en anal skole fra og vælge friheden til!

link til en anal skole :
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-6041109.html?forside

Etiketter: ,

Danskerne et truet folk??

Så blev det endelig dokumenteret - det som vi alle egentlig godt vidste :

danskerne (sammen med nogle andre nordeuropæiske lande) FØLER sig generelt truet i en sådan grad som på ingen måde hænger sammen med hvad der egentlig foregår

"Overordnet er det oplevede kriminalitetsniveau dog faldet markant i Europa. I 1995 havde 21 procent af europæerne været nylige ofre for kriminalitet. Det tal er faldet til 15 procent i 2004-2005, hvorfra de offentliggjorte tal stammer.

Frygten større end kriminaliteten
Dog, konkluderer forskerne, er der ingen sammenhæng i, hvad borgerne selv har erfaret, og hvordan de oplever kriminaliteten generelt. Således føler næsten en ud af tre europæere sig usikre, når de i dag går på gaden."

- og ja kriminaliteten er også markant faldende i DK...

http://politiken.dk/eu/article238546.ece

Etiketter: ,

mandag, februar 05, 2007

Censur i den danske blogsfære

Mavepusteren har altid været en nævenyttig størrelse. I en dansk blogsfære, domineret af nogle vældigt populære højre-nationalistiske bloggere, er det ikke god latin at give de store drenge fuckfingeren. Derfor har mavepusteren altid været en torn i øjet på flertallet af danske politiske bloggere, der ikke kan forstå hvorfor de ikke bare kan få lov til at svine minoriteter og muslimer til som de nu engang har lyst til.
Med mavepusternes sidste indlæg var bægeret åbenbart flydt over. Sådan at pointere at man har et moralsk ansvar for ikke at lade opfordringer til etniske udryddelser og vold mod navngivne muslimer (som man kaldte rotter)!! Straffen faldt prompte, fra midnat bliver mavepusteren ikke længere vist på politik.blogbot.dk, da Kim Poulsen, administratoren, føler at vi "forøger Møllers risiko for at blive meldt til politiet." og dermed "fører en hetz mod ytringsfriheden". Så nu har mavepusterne fået  "til midnat" til at slette forrige indlæg - ellers bliver bloggen slettet fra politik.blogbot.dk.

Vi lader den liiige stå lidt. Tre punkter springer i øjenene:
1. Opfordringer til folkedrab er helt fint, men henvisninger til disse er ikke!
2. For at beskytte ytringsfriheden vil den kære Kim fjerne den.
3. Højrefløjens bloggere beskytter sine egne.

På mavepusteren må vi blot erkende at sådan er spillet og vi mister lidt hits fra en ellers god politisk blogoversigt. Desuden må man erkende  at højrefløjsbloggernes holdning til ytringsfriheden er den samme som regeringen og DFs.
Man har masser af ytringsfrihed, så længe man er enige med dem!

link til politisk motiveret censur
link til flere bizare argumenterne



Etiketter: , , , ,

- "Den største politiske blog i den danske blogsfære.. "

- "Jeg synes man må respektere uriasposten for at være i stand til igen og igen at være i stand til at sætte en politisk dagsorden"
- "en nationalkonservativ blogger"
- "intellektuel"

Igen og igen falder jeg over semi-rosende udsagn om den største had-spreder i den danske blogsfære. Og igen og igen falder jeg over absurde udsagn og kommentarer på denne, der burde få enhver moderat med respekt for sig selv til at tage afstand fra personagen Kim Møller.

Lad mig citere nogle af indlæggene der kom om Abu Laban og Ahmed Akkari:

"Et godt ROTTE digt,
om dette have sit mas,
med ROTTER på LOFTET.(...)

SLIP LÆNKEHUNDEN LØS,
bedre NU end ALDRIG,
kom ROTTERNE TIL LIVS."
Erik Rau Hansen

“O, Danmark, på rænker du aldrig dig forstod,
det har du tit betalt med dit reneste blod.”
Mette

Ubudne Gjæster — I skal føle det nu,
at hvad Fædrene glemte, kommer Sønner i Hu.
Alfred Hansen

Lad os dog tale højt om, at vi ikke undgår borgerkrigen.
Den er nødvendig, hvis vi fortsat skal være et frit folk.
falkeøje

Som alle og enhver kan se er Uriasposten et arnested for personer der opfordrer til etniske udrenselser og racistiske overfald på muslimer. At Kim Møller ikke har kommenteret eller slettet disse mord-opfordringer kan ikke være andet end en tavs accept af at etniske udrenselser er helt fint - og en del af endemålet med Uriasposten. Fx går der næppe to sekunder fra at jeg nævner menneskerrettighederne på bloggen, før jeg får rap over nallerne af den allestedsværende Kim.

Så kære naive bloggere. Uriasposten er ikke andet end et dække for et propaganda apparat for den ekstreme højrefløj. Derude hvor opfordringer til mord på muslimer er en daglig forteelse. Og Kim er på alle måder en del af problemet. At han i dække af at være "historiker" kan blive citeret i P1 og blive interviewet i Berlingske Tidende er helt absurd og dårlig research fra journalisternes side.

det var alt.

link til opfordringer til etniske udryddelser

Etiketter: , , , ,

fredag, februar 02, 2007

Teater for alle med humoristisk sans

Så lykkes det endelig for mig at komme forbi teaterstykket "en vrangforestilling", og det var sku en grineren oplevelse. Hvad der startede ud som et særdeles "alternativt" teaterstykke med underlige kostumer og underlige roller, endte med at være en særdeles sjov og intelligent lille perle af et teaterstykket. Det lille teater, "play" der ligger tæt på Københavns Universitet var en perfekt ramme om en fornøjelig aften. Har snakket med Frank Vakker og han siger der er ledige pladser i aften.

Så skynd dig, hvis du sidder og ingen planer har for i aften.

link til en vrangforestilling og bestillings telefonnummer

Etiketter: ,

Unik chance

Så for dælen. Mærsk - det nærmeste det danske samfund kommer på en paria - spiller med musklerne igen. Først solgte koncernen Berlingske Tidende - da avisen kritiserede koncernen og viste dermed sin foragt for den kritiske presse og ytringsfriheden. Dernæst fik Dansk Supermarked underkendt en højesterets afgørelse i sagen om Bilka i Horsens.

Og nu forsøger Mærsk altså at være lovgivende magt ved at true med at flytte investeringer til udlandet, hvis regeringen gennemfører sin skattelovgivning. Problemet for Mærsk med den nye lov er at Mærsk A/S ikke betaler selskabsskat i Danmark men lystigt benytter fradragene som nu bliver formindskede. Det eneste Mærsk betaler her i Danmark er en særlig lav skat på de olieforekomster koncernen finder i Nordsøen - godt 13 mia kr.

Jamen her har vi jo en ganske fantastisk til at give Mærsk koncernen en lærestreg. Stram reglerne og fjern samtidigt de helt absurde særregler som Mærsk har fået gennemført igennem tiden. Deres sømænd skal ikke betale skat fx., og alle ansatte på boreplatforme skal heller ikke.

Jamen så fjerner Mærsk jo blot deres investeringer i Danmark, tuder de borgerlige!. Jamen så fjerner vi da blot Mærsks ret til Nordsøen, og dermed hele deres kæmpe overskud. Så skal de sku nok komme kravlende tilbage.

Intet firma har ret til at agere lovgivende og dømmende magt i Danmark. Ligegyldigt hvor meget man slikker røv på Dronningen og støtter Dansk Folkepartis valgkasse. Det er ihvertfald mavepusternes mening.

Interessant at se om regeringen bøjer af for afpressning. På mavepusterne giver vi odds 1.1:1 på at den gør.

link til afpresning

Etiketter: , , , ,

torsdag, februar 01, 2007

En af danmarks største naivister..

..Karen Jespersen...


..skifter nu parti - og fløj. Nok meget fornuftigt, da en forkærlighed for racistiske udtalelser og en naiv tro på at velfærdssamfundet kan klare sig uden udenlandske impulser.
Lad os tage nogle få citater til minde om den tidligere socialist Karen Jespersen, der glemte alt om medmenneskelighed.

Vi skulle have lyttet til Per Madsen. Han gjorde meget tidligt opmærksom på disse problemer – og blev ugleset. Men han fik mere ret, end man dengang var villig til at give ham. (B.T., 22.10.1999).
Per Madsen var på dette tidspunkt fast skribent i Danskeren, og skrev bl.a. muslimerne lever på middelalderstadiet med en nedgøring af kvinder og kvindekulturen, som er uhørt i dette land. Der handles med kvinder, som var det kvæg, og kvinder prygles og mishandles.

Det er beskæmmende, at mennesker kommer til landet udelukkende for at stjæle.(..)Hvis de er kommet - og har begået kriminalitet - så kan det blive nødvendigt at sikre, at de bor under vilkår, så de ikke fortsætter med at stjæle. Det kunne være et meget øde sted.(det) kunne f.eks. være på en ubeboet ø(B.T., 25.8.2000).

Utroligt at Venstre vil have fat i sådan en bunke hadsk propaganda.

link til partiskiftet
hadsk tale fra Karen J

Etiketter: , , , ,

Gratis CDere til blogger..


















ja det lyder som dårlig spam, men nu lokker Kenneth Thordal og hans pladeselskab med gratis anmelderkopier til musik- og kulturbloggere. Man skal blot sende en email med sin adresse og adressen på bloggen, og så vil pladeselskabet vurdere om man har "fortjent" en gratis cd :).

Da mavepusterne har arbejdet på på en radio og et reklamebureau - men er endt i finansbranchen - savner vi naturligvis den slags fryns. Så ved I også hvor påvirkede mavepusterne er når og hvis anmeldelsen en dag kommer :-)

link til frynsets indtog i blogospheren.

Etiketter: , ,