mandag, februar 05, 2007

Censur i den danske blogsfære

Mavepusteren har altid været en nævenyttig størrelse. I en dansk blogsfære, domineret af nogle vældigt populære højre-nationalistiske bloggere, er det ikke god latin at give de store drenge fuckfingeren. Derfor har mavepusteren altid været en torn i øjet på flertallet af danske politiske bloggere, der ikke kan forstå hvorfor de ikke bare kan få lov til at svine minoriteter og muslimer til som de nu engang har lyst til.
Med mavepusternes sidste indlæg var bægeret åbenbart flydt over. Sådan at pointere at man har et moralsk ansvar for ikke at lade opfordringer til etniske udryddelser og vold mod navngivne muslimer (som man kaldte rotter)!! Straffen faldt prompte, fra midnat bliver mavepusteren ikke længere vist på politik.blogbot.dk, da Kim Poulsen, administratoren, føler at vi "forøger Møllers risiko for at blive meldt til politiet." og dermed "fører en hetz mod ytringsfriheden". Så nu har mavepusterne fået  "til midnat" til at slette forrige indlæg - ellers bliver bloggen slettet fra politik.blogbot.dk.

Vi lader den liiige stå lidt. Tre punkter springer i øjenene:
1. Opfordringer til folkedrab er helt fint, men henvisninger til disse er ikke!
2. For at beskytte ytringsfriheden vil den kære Kim fjerne den.
3. Højrefløjens bloggere beskytter sine egne.

På mavepusteren må vi blot erkende at sådan er spillet og vi mister lidt hits fra en ellers god politisk blogoversigt. Desuden må man erkende  at højrefløjsbloggernes holdning til ytringsfriheden er den samme som regeringen og DFs.
Man har masser af ytringsfrihed, så længe man er enige med dem!

link til politisk motiveret censur
link til flere bizare argumenterneEtiketter: , , , ,