mandag, februar 05, 2007

- "Den største politiske blog i den danske blogsfære.. "

- "Jeg synes man må respektere uriasposten for at være i stand til igen og igen at være i stand til at sætte en politisk dagsorden"
- "en nationalkonservativ blogger"
- "intellektuel"

Igen og igen falder jeg over semi-rosende udsagn om den største had-spreder i den danske blogsfære. Og igen og igen falder jeg over absurde udsagn og kommentarer på denne, der burde få enhver moderat med respekt for sig selv til at tage afstand fra personagen Kim Møller.

Lad mig citere nogle af indlæggene der kom om Abu Laban og Ahmed Akkari:

"Et godt ROTTE digt,
om dette have sit mas,
med ROTTER på LOFTET.(...)

SLIP LÆNKEHUNDEN LØS,
bedre NU end ALDRIG,
kom ROTTERNE TIL LIVS."
Erik Rau Hansen

“O, Danmark, på rænker du aldrig dig forstod,
det har du tit betalt med dit reneste blod.”
Mette

Ubudne Gjæster — I skal føle det nu,
at hvad Fædrene glemte, kommer Sønner i Hu.
Alfred Hansen

Lad os dog tale højt om, at vi ikke undgår borgerkrigen.
Den er nødvendig, hvis vi fortsat skal være et frit folk.
falkeøje

Som alle og enhver kan se er Uriasposten et arnested for personer der opfordrer til etniske udrenselser og racistiske overfald på muslimer. At Kim Møller ikke har kommenteret eller slettet disse mord-opfordringer kan ikke være andet end en tavs accept af at etniske udrenselser er helt fint - og en del af endemålet med Uriasposten. Fx går der næppe to sekunder fra at jeg nævner menneskerrettighederne på bloggen, før jeg får rap over nallerne af den allestedsværende Kim.

Så kære naive bloggere. Uriasposten er ikke andet end et dække for et propaganda apparat for den ekstreme højrefløj. Derude hvor opfordringer til mord på muslimer er en daglig forteelse. Og Kim er på alle måder en del af problemet. At han i dække af at være "historiker" kan blive citeret i P1 og blive interviewet i Berlingske Tidende er helt absurd og dårlig research fra journalisternes side.

det var alt.

link til opfordringer til etniske udryddelser

Etiketter: , , , ,