tirsdag, februar 06, 2007

frihed i DK?

Nu er en skole gået ind og forbudt de famøse extreme hængerøvsbukser som de fleste drenge i teenagealderen render rundt med til stor moro for os andre.
-særligt underholdende er det at observere en ungersvend forgæves forsøg på både at bære tunge ting og holde bukserne oppe eller i metroen for et par sene lørdage siden hvor to meget glade unge mænd i tyverne kom ind og tabte bukserne ned til omkring knæerne, den ene var i øvrigt for fuld til selv at hive dem op igen.

Dog skal der også være grænser. Vi vil gerne understrege at vi mener ikke at unge piger skal gå halvt afklædte eller unge mænd uden bukser på.

Tilgengæld skal der også være plads til diversitet og nye klædningsregler. Det skal der for at kræse om de unges kreativitet og som vi andre gamle nisser bla skal leve af når vi bliver rigtigt gamle.

Men hvor går grænsen? Er det ved criss-cross bukser (for store og sidder omvendt) her kunne en sur lærer da indvende at disse bukser begrænsede børnenes mulighed for at tisse rettidigt eller hvad med MCHammer bukser som der kunne argumenteres for at hæmmede i særdeles grov grad børns mulighed for leg og bevægelighed bla at cykle, løbe osv.

Disse tøj-forbud som forældre og skoler sætter skal selvfølgelig være til børnenes fordel - fx. ved de uheldige og utilsigtede signaler som en halv-afklædt pige kan udsende.

MEN MEN MEN hvis skoler og forældre mener at modeluner er et så stort problem hvorfor så ikke bare tag konsekvensen af det og indfør skoleuniformer? Dermed så kan al påklædning kontroleres ned til mindste detalje og så kan vi andre der stoler på vores børn og unge mennesker jo passende vælge sådan en anal skole fra og vælge friheden til!

link til en anal skole :
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-6041109.html?forside

Etiketter: ,