torsdag, februar 15, 2007

At føre krig med lukkede øjne

Regeringen og Dansk Folkeparti når i denne uge nye højder når det gælder hykleri. Det er helt absurd at se hvorledes hr. Langballe reagerer på EU-parlamentets undersøgelse af CIAs kidnapninger og tortur af uskyldige mennesker. Parlamentet har konkluderet at regeringer i hele Europa brød grundlove, love og menneskerettigheder, ved at assistere i vores tids heksejagt på folk der har den forkerte hudfarve eller religion.
Mogens Camre - Pia Kjærsgaards skødehund - forsvarer torturen med et usagligt modangreb på lederen af undersøgelsen '
"Hensigten for Fava (udvalgets italienske ordfører, red.) og udvalgets flertal har klart været at bruge parlamentet til den sædvanlige venstreorienterede krig mod USA og dets allierede og til at påstå, at terroristers menneskerettigheder krænkes."
Nu skal man jo være dømt ved en domstol for at være terrorist, og menneskerettigheder er jo netop for at forsvare selv skyldige. Camres forsvar for tortur og tilfældige kidnapninger er ynkelige og under al kritik.

Den anden hykleriske sag er regeringen afvisning af flygtninge fra Irak. Ikke alene er et flertal i folketinget medansvarlige i 650.000 døde iraker og nedbrud af et statsapparat og efterfølgende borgerkrig. Når konsekvensen i form af flygtninge kommer til den danske grænse nægter regeringen at hjælpe. Næh de "skal hjælpes i nærområderne". Nu må den danske befolkning da se hvor hyklerisk denne holdning er. Hvor i "nærområderne" skal disse folk sendes hen? Iran eller Syrien? Der falder de amerikanske og danske bomber sikkert snart!.

link til forsvar af tilfældige bortførelser af uskyldige og DFs forsvar
link til hykleri uden lige og afvisning af flygtninge