onsdag, februar 14, 2007

Enig med regeringen

Ja det sker ikke så tit at vi her på mavepusterne er enige med den national-konservative regering. Men når Thor Pedersen er ude og svinge med hammeren og ud at hvis han skal vælge mellem at bruge 100 mia på et OL eller bruge det på modernisering af sygehusene så kan vi her på mavepusterene godt erklære os enige.
Tilhængerne mener ganske vist at et OL vil kunne give et overskud - man overplastrer jo blot hele landet med reklamer - men risikoen for en ekstraregning til befolkningen er overhængende. 9 ud af 10 så store projekter har kraftige budgetoverskridelser - risikoen ved OL er garanteret endnu større.

Den afgørende grund til at OL ikke skal til Danmark er dog efter mavepusternes overbevisning den indskrænkning af den personlige frihed det vil medføre. Store dele af Danmark vil blive spærret af, videoovervågningen vil blive dramatisk forhøjet og "terrorberedskabet" vil ligesom alle andre steder der har været OL i moderne tid, medføre grove brud på frihedsrettighederne.
Når man først mister sådan nogle rettigheder får man dem ikke tilbage, og her på mavepusterne værdsætter vi frihed højere end stangspring.

link til diktatorens oldebarns naive kamp for OL

Etiketter: , , , , ,