fredag, februar 16, 2007

Terror i Danmark

Kiggede lidt rundt på de sædvanlige blogs i dag men ikke de vilde kommentarer om den terrordømte 17 årige. Selv de mest rabiate blogs kunne kun svinge sig op til at tilsvine dommerne for at kræve beviser for terror og bashe de unge der søger erstatning for uretmæssig anholdelse. Afgørelsen var på mange måder god for integrationen i Danmark, da de reelle planlagte forbrydelser blev straffet, mens de uskyldige hang-arounds blev frikendte.

Og så er der naturligvis Dansk Folkeparti der som forudset, havde dømt alle de anklagede på forhånd. De mener at rygter er nok til at dømme folk med mørk hud og at de unge blot er heldige med at slippe. Ja de frygter tilmed at de uskyldige unge mænd bliver helte. Men man er jo næsten skræmmende vant til at Dansk Folkeparti vil nedbryde retssamfundet og indføre apartheid.

På mavepusterne mener vi at det er tragisk at en 17 årig kan finde på at planlægge terror og dermed kommer til at trække hele sin vennekreds ind i sådan en sag. Den 17 årige har fået en særdeles hård straf for at planlægge terror og dommen giver forhåbentlig et klart signal til andre potentielle mordere derude.

Etiketter: , , ,