tirsdag, februar 27, 2007

dæmonisering af de arbejdsløse...

Jyllands Posten er som altid i front når det gælder angreb på de svageste i samfundet. De daglige angreb på etniske minoriteter bliver nu suppleret med hadske udfald mod arbejdsløse.
fra dagens leder:
"(..)Det politisk kontroversielle spørgsmål er herefter, hvordan samfundet skal reagere på disse åbenlyse parasitter, som snylter på det solidariske system"
At sammenligne arbejdsløse med parasitter på samfundet er et farligt ordbrug fra en avis der for blot 60 år siden brugte samme ordvalg om jøder. De arbejdsløse er mennesker på linje med alle andre og bør behandles med respekt og ikke udsættes for hetz.
At avisen helst ville se alle arbejdsløse tvangsudskrevent til slavearbejde i et stenbrud kan naturligvis ikke komme bag på nogle der kender andre af avisens ekstremistiske holdninger, men derfra og så til at bruge nedgørende udtryk af den her type er der et stykke.

Det er før bevist at Jyllands Postens ekstremistiske holdninger er en trussel mod det danske samfunds sammenholdskraft, men det virker ikke som om de har taget ved lære. De bør allesammen skamme sig derinde på Kgs Nytorv.

link til facistisk sprogbrug fra en af Danmarks største aviser

Etiketter: , , ,