onsdag, februar 21, 2007

Regeringen støtter terror - igen

Hver eneste gang oppositionen har forsøget at argumentere for eller foreslå en tilbagetrækning af
tropper fra Irak, er de af regeringen og dens stråmænd blevet anklaget for at gå islamisternes og terroristernes ærinde. Vi skulle jo nødig vise at vi er i tvivl om vores skråsikkerhed når det gælder besættelsen af Irak. Nu går regeringen så terroristernes ærinde ved at lave en delvis tilbagetrækning fra sydirak. Dermed svækker de sagen og kunne ligeså godt sætte penge i på Osama Bin Ladens konto.

Hvad jeg ikke forstår er at Helge Adam Møller og co. ikke er ude med riven efter regeringen? Reglerne er vel de samme for alle? Eller var det mon bare retorik og spin fra regeringen side?? For der er jo ingen tvivl om at enten sætter man flere tropper ind i kampen for demokrati eller også er man terrorist!

link til regeringens kamp for terroristerne.


ps. når dette er sagt skal det naturligvis pointeres at vi her på mavepusterne er glade for at danske tropper bliver trukket ud af Irak. At skaden så er sket - landet er i opløsning, borgerkrigen hærger, og at de 650.000 døde irakere snart bliver efterfulgt af tusinder flere er en tragedie af enorme dimensioner.

Etiketter: , , , , , , ,