fredag, december 28, 2007

The religions of peace

I denne søde juletid er det rart at blive mindet om hvorfor man er ateist.
Således kom græsk ortodoxe præster og armenske præster op og sloges med koste og sten på hvad man formoder er Jesus' begravelsesplads. Samtidigt erklære nogle muslimske grupper at Benazir Bhuttos død var Allahs vilje, andre at det var en tragedie.
For lige at fejre juledagene lidt mere sloges hinduer og kristne i Indien, fordi hinduerne er sure over at de kristne forsøger at omvende deres folk.

Måske burde vi fjerne julen og gøre nytåret til årets største fest. Druk og fyrværkeri er der sgu da lidt rationalitet bag, når det kommer til stykket.

link til præsteslåskamp på jesu grav
link til hinduister og kristne i kamp
link til forvirringen om Bhuttos død

Etiketter: , , , ,

torsdag, december 27, 2007

Godt nytår til alle - og lidt statistik.

Efter et heftigt 2007 her på bloggen, med alt lige fra en uddød hadeblog, kopiblogs med succes og radiosucces/verdensberømmelse, ser vi nu frem til et forhåbentligt endnu mere hektisk 2008.
I året der gik var 41.117 sjæle inde og kukkelurer på mavepusteren. Et fald på godt 5.000, der dog blev rigeligt opvejet af stigningen på avisen.dk. Desværre er der ingen statistik på avisen.dk, men med 171 indlæg med 1000-500 besøg per indlæg, kan man godt ligge 100.000(!) hits oven i.
Jeg tror Avisen.dk er lidt mere ukritisk med tællerne så hvis vi regner med ca halvdelen, har mavepusteren altså cirka fordoblet læserskaren i 2007, imponerende!.
Tak til alle læserne og tak til P1 - og ikke mindst google.com der til stadighed henviser flest læsere til bloggen.

Hvem er de så læserne? Tjah 90% er windows-brugere, 7,8% er mac-ejere og ca 2% er linux-brugere. 70% bruger internet explorer (WHY, why goddammit?) og over 20% bruger firefox.
Besøgende fandt mavepusteren via følgende sider
Google 48.99%
uriasposten.net 7.11%
politik.blogbot.dk 3.05%
avisen.dk 3.02%
Og til sidst lige de google-søgninger der fik flest folk til siden

mavepusteren 6.02%
mavepuster 1.45%
elleman 0.99%
politi og anklager 0.89%
skrivehastighed 0.51%
Tak til Uffe og politiet - så kan de jo bruges til noget alligevel ;o)

Og det mest populære indlæg? Det må være det her eller det her, alt efter målemetoden. Det første nok fordi det var relevant for de fleste politiske bloggere - det andet fordi det udstillede de nazistiske tendenser i DF - et hedt emne for tiden.

I det nye år kommer der til at ske ændringer her på bloggen. Der vil komme nye tiltag og noget vil falde væk - der skulle jo gerne ske noget, så læserne ikke falder helt ned af stolen af kedsomhed.

Endnu engang - godt nytår fra alle os mavepustere, til alle jer læsere.

Etiketter: , ,

tirsdag, december 25, 2007

Åh for dælen da..

Jeg troede ikke jeg skulle komme så langt ud, men jeg er lige ved og næsten. Det er en stor omvæltning, men jeg er simpelthen ved at blive træt af det gamle og vil have noget nyt. Noget bedre, med federe farver og bedre opdateringer. 
Jeg snakker her om Firefox til mac der er ved at pisse mig af. Den vil aldrig helt som jeg vil, den viser ikke billederne - ja den er simpelthen blevet dårlig. Ja den har stadig flash-block og bookmarks synkronisering. Men det er bare ikke nok, når hjemmesider ikke kan vises!
Så nu har Safari 3.0 fået chancen. Den fede in-doc søgning og den hurtigere rendering gør godt, og nu kan den også visse endnu flere sider. Herligt. Så mangler jeg bare flashblock - adblock og foxmarks :(

og..i øvrigt..bare sådan for en god ordens skyld:








Etiketter: , , ,

onsdag, december 19, 2007

Ikke alle nationalister er terrorister - men..

(Stort set) Alle terrorister er nationalister.

Utroligt at man igen og igen skal minde folk om fakta. I 2007 var der 498 terrorangreb i Europa. Og i ét tilfælde var det en islamist der stod bag. I 497 var det nationalister.

Vi burde lave love mod ekstrem nationalisme - ikke gøre nationalister til det parlamentariske grundlag.

link til fakta

Etiketter: , ,

humor til alle jer gale trafikanter..


Etiketter: ,

tirsdag, december 18, 2007

reklame - smid en flygtning ud...

- har du lyst til at splitte familier ad?
- har du lyst til at administrere en inhuman flygtningepolitik der kynisk og koldt smider udlændinge tilbage til den sikre død?
- kan du uden moralske kvaler skære i psykisk syge flygtninges hjælp?
- kan du vride dig ud af enhver kritisk rapport fra FNs menneskerettighedskommisær?

Ja så har du nu muligheden for at søge job i "udlændingeservice". Skægt nok mangler de folk derinde..man undres..

link til en utaknemmelig reklameopgave - tilmed med en lille film

Etiketter: , , ,

mandag, december 17, 2007

Internetcensur og ytringsfrihed i Danmark

Frifindelsen af de 7 personer fra Fighter+Lovers må få konsekvenser for justitsministeren. Som nogle måske kan huske blev flere danske hjemmesider pålagt at fjerne en opfordring fra Foreningen Oprør til at støtte FARC og PFLP. De to foreninger som nu af en dansk domstol er blevet frikendt for at være terrorgrupper.
Denne dom viser hvor grotesk og grundlovstridig justitsministerens og politiets angreb på foreningen Oprørs opfordringer var. Avisen Arbejderen - der var offer for grundlovsbruddet - har nu genoptryk opfordringen og adspurgt justitsministeren om hun stadig mener at ytringsfriheden gælder i Danmark. Tak til Arbejderen for det!

ps. Det skal lige til orientering sige at mavepusterne er overbeviste pacifister og ikke støtter hverken FARC eller PFLP. Tilgengæld støtter vi på alle områder ytringsfriheden, hvadenten det gælder mohammedtegninger eller Oprørs opfordringer.

Link til Arbejderens kamp for ytringsfriheden

Etiketter: , , , , , , ,

Kræv 25% mere i løn

De danske firmabestyrelser har sat standarden. Prisen for at have 5-10 pinger til at sidde og småsnorke og nikke forvirret når budgettet skal gennemgås er steget med 25% i år. Man må gå ud fra at disse bestyrelser er de bedste til at vurdere hvor meget diverse firmaer har råd til at bruge på arbejdskraften i 2008 og en stigning i lønposen på 25% er tilsyneladende helt acceptabelt.
Så herfra mavepusterne en opfordring til LO om at kræve lønstigninger på 25% til alle, høj som lav, til de kommende overenskomsforhandlinger. Og hvis DA og regeringen stritter imod må man jo ligge landet stille og så kan vi jo se om bestyrelserne selv trækker i arbejdstøjet.
Enten det, eller også må de danske virksomheder få sig nogle ansvarlige bestyrelser, der ikke på den måde får inflationen i Danmark til at gå helt besærk.

link til uhørt grådighed

Etiketter: , , , ,

torsdag, december 13, 2007

Nej - man er ikke konservativ hvis man forsvarer etniske udrenselser på muslimer

Så skete det igen. Jeg faldt over endnu en journalist der citerede fra Uriasposten som en "konservativ" blogger. Jeg vil gå ud fra at den benævnte journalist ikke kaldte uriasposten for konservativ for at legitimere siden fremmedhadske retorik. Og blot citere det sidste nye indlæg på siden:

"Forleden hørte jeg på P1 Kosovo omtalt som Kosova, men tænkte ikke nærmere over det. Forskellen er alt - Kosova er “det albanske navn for provinsen”. Fra Den Danske Forenings blog, en række citater…
“Vi gav dem mad, vi gav dem husly, men de var ikke taknemmelige… De reproducerede sig i hastigt tempo, de opretholdt kvinderne i faste kønsroller, der blandt andet forbyder dem at arbejde og ytre sig offentligt, og pludselig ønsker de at få deres egen stat.” (Serber i Kosovo, Berlingske Tidende 16/10-1988)"(..)

Herlig fyr ikke sandt. Lad os gå videre til kommentarerne, der som sædvanligt får lov til at stå uimodsagt af Kim Møller:

(..)Det kan også blive Danmarks skæbne.Derfor skylder vi Serbien al mulig støtte i en eventuel ny Balkan-krig - med en stor undskyldning for vor uvidenhed.
Comment af falkeøje


Fra få muslimer i Kososvo for nogle år tilbage til et massivt flertal i 2007- takket været indvandringen fra Albanien samt disses reproduktive evner…. det ER uhyggeligt !
Hvem får ikke umiddelbart et billede af Danmark ind på nethinden i forbindelse med ovennævnte ?
Det er som at få et glimt af Danmarks fremtid - for hvor adskiller den muslimske tilvandring til Danmark sig fra den der foregik fra Albanien til Kosovo ?
Comment af Vivi Andersen


Citater fra den Danske Forening, stædigt forsvar af den serbiske trang til "lebensraum" der har slået 100.000 ihjel. Ignorering af de groveste etniske udrenselser i Europa siden 2. verdenskrig. Reducering af en nationalistisk ekspansiv krig til "udryddelse af grupperinger med "repoduktive evner".
Hvis det er konservativt, så tror jeg der er nogle konservative politikere der ville finde en ny gruppering at tilhøre. Det er ikke konservativt. Det er fremmedfjendsk, populistisk og nationalistisk.

Tak for kaffe

Etiketter: , ,

Justitsministeren med den røde tud

De må sidde og skamme sig i justitsministeriet lige nu. Og forhåbentlig også i EU.

EUs terrorliste var nemlig til eksamen i byretten og dumpede med et højlydt brag. Organisationerne FARC og PFLP kunne nemlig ikke klassificeres som terrororganisationer, og dermed kunne de 7 anklagede for terrorstøtte frifindes. Frifindelsen viser naturligvis først og fremmest at terror ikke er et så entydigt begreb som regeringen, EU og USA gerne vil lave det til.

Det Danmark og USA laver i Irak kan med ligeså god ret kaldes terror, bare terror mod civilbefolkningen. Og hvad med de danske terrorister under 2. verdenskrig der bekæmpede nazityskland.

Næh justitsministeren burde tage konsekvensen og få "terrorbekæmpelsen" i EU genforhandlet. Terrorister skal ikke bekæmpes ved at fjerne almindelige menneskers rettigheder og skyde med spredehagl. De skal bekæmpes ved en velfungerende efterretningstjeneste, under streng demokratisk kontrol.

Angst er basis for elendig lovgivning. Den eneste organisation der herhjemme er blevet dømt efter den nye terrorlov er Greenpeace! Lad os få fjernet terrorloven og terrorlisten. Det kan kun gå for langsomt.

link til Lene Espersens fadæse

Etiketter: , ,

Hvad regeringen siger før valget - er det de ikke gør efter..

Anders Fogh Rasmussen, 29.11.2007 i Børsen (via Ritzau): "'Jeg mener faktisk, at det ville være det forkerte tidspunkt at gøre det på, fordi det, vi ser indenlands, er begyndende afdæmpning på boligmarkedet. Det, vi ser udenlands, er - om man så må sige - en afventende situation i økonomien,' siger Anders Fogh Rasmussen.
Vismændene opfordrer i en rapport regeringen til at stramme finanspolitikken, men Anders Fogh Rasmussen (V) svarer igen ved at opfordre økonomerne til at omskrive lærebøgerne."

Anders Fogh Rasmussen, 12.12.2007 i Børsen (via Ritzau):
"'Grundlæggende er dansk økonomi sund og stærk. Den er så sund og stærk, at der er økonomer, der siger: Pas på, at den ikke bliver overophedet.'
(...)
'Når vi får den opfordring fra forskellig økonomisk side, må vi lade det indgå, før vi fremlægger
et nyt finanslovforslag,' sagde statsministeren."

To uger tog det regeringen at skifte mening..Sådan går det nemt når man er færdig med den demokratiske proces.

Etiketter: , ,

Hvad regeringen siger før valget - er det de ikke gør efter..

Anders Fogh Rasmussen, 29.11.2007 i Børsen (via Ritzau): "'Jeg mener faktisk, at det ville være det forkerte tidspunkt at gøre det på, fordi det, vi ser indenlands, er begyndende afdæmpning på boligmarkedet. Det, vi ser udenlands, er - om man så må sige - en afventende situation i økonomien,' siger Anders Fogh Rasmussen.
Vismændene opfordrer i en rapport regeringen til at stramme finanspolitikken, men Anders Fogh Rasmussen (V) svarer igen ved at opfordre økonomerne til at omskrive lærebøgerne."

Anders Fogh Rasmussen, 12.12.2007 i Børsen (via Ritzau):
"'Grundlæggende er dansk økonomi sund og stærk. Den er så sund og stærk, at der er økonomer, der siger: Pas på, at den ikke bliver overophedet.'
(...)
'Når vi får den opfordring fra forskellig økonomisk side, må vi lade det indgå, før vi fremlægger
et nyt finanslovforslag,' sagde statsministeren."

To uger tog det regeringen at skifte mening..Sådan går det nemt når man er færdig med den demokratiske proces.


Etiketter: , ,

onsdag, december 12, 2007

Det forbandede håndtryk

Striden om de Nordjyske præster der nægter at give håndtryk til kvindelige præster er blevet en pinlig sag for den danske befolkning. Her gik folk rundt og gnæggede og kaldte Asmaa Abdul-hamid for "udansk" og "islamist" fordi hun ikke ville give hånd med mænd. Ja faktisk havde mange ingen problemer med at se en lige linje fra Osama Bin Laden og Asmaa. Baseret på et tørklæde og et manglende håndtryk.

Hvor absurd denne holdning er, bliver nu endnu engang udstillet efter at det er kommet frem at visse danske præster tilsyneladende også er "udanske" og "islamister". Ja man må jo være et fjols hvis man ikke kan se en direkte forbindelse mellem Osama Bin Laden og disse præster i Viborg. Eller..
Berlingske tidende forsøger at løse den gordiske knude på følgende måde:

(...) mens Asmaa Abdol-Hamids manglende håndtryk i offentligheden alene er et anliggende for hendes vælgere, er de bogstavtro præster et anliggende ikke blot for deres menighed og biskop, men i sidste ende også for den stat, der har ansat dem som tjenestemænd i et samfund, hvor vi siger ja og amen til ligestilling. Det stiller den statsunderstøttede kirke i et alvorligt dilemma.
Og så er det, man må tage en dyb indånding og erkende, at når man vil den paradoksfyldte og alligevel levende danske folkekirke, må man vise dens mindretal den pragmatiske tolerance, som selvsamme mindretal ikke selv formår at vise andre. Gennem årene er antallet af diskriminerende præster faldet. Tiden vil også klare resten.(..)


Aha. Så Berlingske Tidende mener at man må udvise pragmatik og tolerance overfor mindretal. Det er sgu nye toner fra det borgerlige Danmark.

Link til Berlingske Tidendes kovendning - dobbeltmoralen blev for tyk

Etiketter: , , ,

tirsdag, december 11, 2007

Tak Helle,

Kære Helle Thorning-Schmidt
Jeg har sgu så travlt. Der er arbejde og webloggen, vennerne og familien. Jeg har knapt nok tid til at holde jul.
Så derfor er jeg så glad for at du og Socialdemokraterne har valgt "at man kun skal belemre vælgerne, hvis der afgives suverænitet, eller hvis der er væsentlige ændringer til det EU, vi kender nu."
Så skal jeg heldigvis ikke belemres med at endnu flere politikområder bliver bestemt af ikke-valgte bureaukrater i EU. Jeg skal heller ikke belemres med at diskutere de demokratiske problemer i EU og korruptionen. Jeg kan slappe af og fokusere på vigtigere ting end ledelsen af Danmark. Og jeg slipper for at skulle helt ned til stemmeboksen og finde den dersens blyant og sætte et kryds.

Puha. Tak Helle.
Og jeg syntes det er strengt at folk spørger om den manglende afstemning skyldes angsten for et nej. Som om det nogensinde har været noget politikerne i Danmark har lidt af. Vi ved jo godt at politikerne i tilfælde af et nej, blot ville lave en lettere modificeret traktat og så sætte den til afstemning. Og det er da ikke noget at være bange for, vel Helle.

link til mere tid til alt muligt andet end EU

Etiketter: , , ,

mandag, december 10, 2007

Dansk Folkeparti og massemord på muslimer.

I årene 1992-95 begik serbiske nationalister et massemord på de bosniske muslimer. 200.000 civile muslimer blev råt og brutalt henrettet, voldtaget, myrdet og hakket til småstykker af de ortodokse kristne serbere.
Dette er altsammen veldokumenteret af det internationale samfund, og folkemordet medførte indgriben fra NATOs side og bombardamenter af den serbiske hær. De ansvarlige er siden blevet anholdt og ført for den internationale domstol i Haag.

Umiddelbart kan man naturligvis ikke have nogen sympati for udøverne af et sådan folkemord. Det er der da heller ikke nogle i det danske folketing der har, UNDTAGEN et parti der har gjort det til sin mærkesag at kæmpe mod indvandring til Danmark.

Dansk Folkeparti er igen og igen gået i brechen for de serbiske massemordere. Så længe man begår folkemord på muslimer, gør man nemlig tilsyneladende en god ting. Som Krarup mfl. udtaler så er Dansk Folkeparti jo netop også en "(..)modstandsbevægelse, hvor (han) kan aftjene min nationale værnepligt mod det landsforræderi, som vi ser fra folketingspolitikerne."
Ydermere opfordres der til "modstandskamp" "(..) hvor vi i troskab mod hele vores historie sætter os til modværge mod Danmarks undergang som dansk land"


Dansk Folkeparti fortsætter med at støtte Serbiens ret til at beholde bl.a. Kosovo på trods af den kosovanske befolknings velunderbyggede mistro til Serberne. For at citere partiet:

"(..)det internationale samfund er i færd med at gøre Serbien uret, og beslutningen om at anerkende Kosova vil være i strid med FN's charter, som understreger medlemslandenes territoriale integritet".

DF og partiets kamp for retten til at lave etniske udryddelser

Etiketter: , , ,

fredag, december 07, 2007

Gode mennesker skal belønnes.

Vi lever i et besynderligt samfund. Et samfund hvor en direktør i et stort firmaer, kan bestikke med 100 mio kroner for at sælge det til udlandet. Et samfund hvor en hvilken som helst fyret direktør for et snoldet lille firma får millioner smidt i nakken. Uanset om dette firma har benyttet børnearbejde, misbrugt medarbejdere eller lavet noget værre lort. Regeringen og dens venner slår på at en direktør giver "merværdi" til selskabet og derfor skal belønnes med millioner, mens den samme regering kræver løn-tilbagenholdenhed fra manden på gulvet.

Hvis derimod chefen for en velgørenhedsorganisation får 750.000 kroner i aftrædelsesordning, så er fanden løs. Her er en mand, der rent faktisk har gjort noget godt, arbejdet for sine idealer og givet organisationen et godt udgangspunkt. Straks bliver manden overfaldet, af 100vis af personager, der aldrig selv ville give en krone til foreningen. Huhej hvor er han slem, han kunne jo tage en sæk over hovedet og give alle sine penge til de fattige!.
JA - eller også kunne man jo selv gøre dette frem for at sidde og brokke sig. Velgørenhed er ikke alt eller intet, men et spørgsmål om at hjælpe hvor man kan og lyster. Og det har Jørgen Poulsen og han har fået en fortjent bonus. Han har ihvertfald fortjent 750.000 kroner en del mere en de over 90 folketingsmedlemmer der har skåret milliarder og atter milliarder fra de fattigste i verdenen de sidste seks år.
Gid forargelsen over VKO og de 1000vis af døde deres politik har medført kunne blive blot en brøkdel af den der huserer om Jørgen Poulsen.

link til latterlighed

Etiketter: , , , , ,

onsdag, december 05, 2007

Its Christmas-Møller på Christiansborg

Ja, er jeg den eneste der kan se sammenhængen mellem Pia Christmas-Møllers udtræden af de konservative og så navnet på den søde juletid? Nej vel!

Anyway, er ret overbevist om at Pia Jul-Møller melder sig ind i et eller andet højreorienteret parti, fx Venstre eller Ny Alliance og at hendes afgang bliver en parantes, uden realpolitiske konsekvenser. Men man kan jo altid ønske sig kaos på højrefløjen - det er jo snart Christmas! (høhhø)

link til julehygge

Etiketter: , ,

tirsdag, december 04, 2007

Chuck Norris bor på jagtvej...

mandag, december 03, 2007

Yallahrup ladeblog..

Mangler for tiden inspiration til bloggen, så det er derfor der ikke rigtigt sker noget. Irakkrigen og Afghanistankrigen kører sin vante gang, folk dør dernede i tusindvis, mens vejret bliver værre og værre i Danmark. Det er svært at holde humøret oppe.
Forsøget blev gjort med DR2s forsøg på en voksenjulekalender her d. 1, og hold da op hvor var det intetsigende og gabende kedeligt. Det er vist nogle dage siden, at en lille dukkes manglende penis/nosser der bliver udråbt over skolens samtaleanlæg, kunne få smilet frem hos undertegnede. Det må sku da kunne gøres bedre? Se fx bare Jul På Vesterbro, der kørte i Marathon også på DR2. Se det var dælme klasse.

Det eneste der kan få et smil frem hos undertegnede er at Birthe Rønn Hornbech er blevet integrationsminister. Det er sgu da komisk. Men hvad gør man ikke for en stor ministerbil. Det kan da kaldes den største sell-out siden Karen Jespersen blev venstrekvinde.

Etiketter: , , , , ,