torsdag, december 13, 2007

Nej - man er ikke konservativ hvis man forsvarer etniske udrenselser på muslimer

Så skete det igen. Jeg faldt over endnu en journalist der citerede fra Uriasposten som en "konservativ" blogger. Jeg vil gå ud fra at den benævnte journalist ikke kaldte uriasposten for konservativ for at legitimere siden fremmedhadske retorik. Og blot citere det sidste nye indlæg på siden:

"Forleden hørte jeg på P1 Kosovo omtalt som Kosova, men tænkte ikke nærmere over det. Forskellen er alt - Kosova er “det albanske navn for provinsen”. Fra Den Danske Forenings blog, en række citater…
“Vi gav dem mad, vi gav dem husly, men de var ikke taknemmelige… De reproducerede sig i hastigt tempo, de opretholdt kvinderne i faste kønsroller, der blandt andet forbyder dem at arbejde og ytre sig offentligt, og pludselig ønsker de at få deres egen stat.” (Serber i Kosovo, Berlingske Tidende 16/10-1988)"(..)

Herlig fyr ikke sandt. Lad os gå videre til kommentarerne, der som sædvanligt får lov til at stå uimodsagt af Kim Møller:

(..)Det kan også blive Danmarks skæbne.Derfor skylder vi Serbien al mulig støtte i en eventuel ny Balkan-krig - med en stor undskyldning for vor uvidenhed.
Comment af falkeøje


Fra få muslimer i Kososvo for nogle år tilbage til et massivt flertal i 2007- takket været indvandringen fra Albanien samt disses reproduktive evner…. det ER uhyggeligt !
Hvem får ikke umiddelbart et billede af Danmark ind på nethinden i forbindelse med ovennævnte ?
Det er som at få et glimt af Danmarks fremtid - for hvor adskiller den muslimske tilvandring til Danmark sig fra den der foregik fra Albanien til Kosovo ?
Comment af Vivi Andersen


Citater fra den Danske Forening, stædigt forsvar af den serbiske trang til "lebensraum" der har slået 100.000 ihjel. Ignorering af de groveste etniske udrenselser i Europa siden 2. verdenskrig. Reducering af en nationalistisk ekspansiv krig til "udryddelse af grupperinger med "repoduktive evner".
Hvis det er konservativt, så tror jeg der er nogle konservative politikere der ville finde en ny gruppering at tilhøre. Det er ikke konservativt. Det er fremmedfjendsk, populistisk og nationalistisk.

Tak for kaffe

Etiketter: , ,