mandag, december 10, 2007

Dansk Folkeparti og massemord på muslimer.

I årene 1992-95 begik serbiske nationalister et massemord på de bosniske muslimer. 200.000 civile muslimer blev råt og brutalt henrettet, voldtaget, myrdet og hakket til småstykker af de ortodokse kristne serbere.
Dette er altsammen veldokumenteret af det internationale samfund, og folkemordet medførte indgriben fra NATOs side og bombardamenter af den serbiske hær. De ansvarlige er siden blevet anholdt og ført for den internationale domstol i Haag.

Umiddelbart kan man naturligvis ikke have nogen sympati for udøverne af et sådan folkemord. Det er der da heller ikke nogle i det danske folketing der har, UNDTAGEN et parti der har gjort det til sin mærkesag at kæmpe mod indvandring til Danmark.

Dansk Folkeparti er igen og igen gået i brechen for de serbiske massemordere. Så længe man begår folkemord på muslimer, gør man nemlig tilsyneladende en god ting. Som Krarup mfl. udtaler så er Dansk Folkeparti jo netop også en "(..)modstandsbevægelse, hvor (han) kan aftjene min nationale værnepligt mod det landsforræderi, som vi ser fra folketingspolitikerne."
Ydermere opfordres der til "modstandskamp" "(..) hvor vi i troskab mod hele vores historie sætter os til modværge mod Danmarks undergang som dansk land"


Dansk Folkeparti fortsætter med at støtte Serbiens ret til at beholde bl.a. Kosovo på trods af den kosovanske befolknings velunderbyggede mistro til Serberne. For at citere partiet:

"(..)det internationale samfund er i færd med at gøre Serbien uret, og beslutningen om at anerkende Kosova vil være i strid med FN's charter, som understreger medlemslandenes territoriale integritet".

DF og partiets kamp for retten til at lave etniske udryddelser

Etiketter: , , ,