fredag, november 16, 2007

Pia Kjærsgaard og hendes voldelige kamp mod muslimer..

Når først stemmerne er talt op, falder maskerne og partierne viser deres sande ansigt.
Faldt således over et uddrag af det neo-racistiske internetmagasin Sapphos interview med Pia Kjærsgaard - engang imellem stiller den slags magasiner de rigtige spørgsmål - der viser DFs sande ansigt:

Hvilken betydning vil det få, hvis Asmaa bliver valgt til Folketinget?

Pia Kjærsgaard: "Der burde fokuseres meget mere på den opbakning, hun har fået fra Islamisk Trossamfund. Går Islamisk Trossamfund ind for de samme ting som Enhedslisten? Bryllupper for homoseksuelle, lesbiskes ret til insemination, osv. osv. Vel gør de da ej! Men hvis Asmaa havde opstillet for de Konservative, så ville de også have bakket dem op. De er totalt ligeglade, bare de får en fundamentalist i Folketinget."

– Hvad vil I så gøre den dag hun står op på Folketingets talerstol og indleder sine indlæg med "I Allahs navn, den nådige, den barmhjertige"?

Pia Kjærsgaard: "Så smider vi hende ud. Det gør vi altså. Jeg havde nær sagt korporligt. Men det kan jo ikke lade sig gøre. Hvad skal vi i grunden gøre? Lad os nu se, om hun i det hele taget underskriver grundloven. Jeg tror, der bliver revolution, Danskerne har jo en tendens til at knytte hænderne i bukselommerne i et vist tidsrum. Jeg tror de får nok.
...
Det kan man sku da kalde at hoppe ud i fuldt flor som neo-facist. Pia Kjærsgaard er således ravende ligeglad med demokratiet - der har sendt Asmaa, erklæret homofil og dødstrafmodstander - ind i folketinget som suppleant. Pia ignorer demokratiet og dets konsekvenser, og ønsker en voldelig løsning på det "muslimske problem". Må V og K vende ryggen til denne bærme af et parti, der sværter det danske demokrati. Føj!

Link til Danmarks neo-facistiske parti.

Etiketter: , , , , , , ,