onsdag, november 14, 2007

Vi fik ret - at for meget ret..

Som beskrevet tilbage i Oktober var der ikke tvivl i mavepusternes sind om at venstrefløjen ville tabe dette valg med et brag. Nu sidder vi som forudset med et tabt valg og en bitter smag i munden. Fogh har fået 4 år mere til at afmontere velfærdssamfundet, og det bliver døden for en masse fattige og en masse udlændinge. Lad mig kort gennemgå de 4 punkter der blev listet op som årsager i oktober, og se hvorledes forudsigelsen blev uhyggelig korrekt.

1. Udlændingespørgsmålet

Jep - DF gik et mandat frem, og højrefløjen lever stadig på 100tusinder af pensionisters angst for folk med en forkert hudfarve. Se blot hvorledes DF håbede at fremprovokere nye optøjer i mellemøsten med deres mohammedkrisen, og hvorledes Pia K og diverse ulækre fætre slog hårdt på frygten for farvede mennesker i Danmark
2. Danskernes ignorance og navlepilleri
Irakkrigen var det vigtigste emne i denne valgkamp for 1% af befolkningen(!!). I Spanien, USA, og England har ledere måtte svare på svære spørgsmål fra befolkningen, i Danmark var det lavere skat der var på tapetet. Og ja - Nyhedsmedierne kan stadig finde på at kalde Fogh for en "kompentent leder".
3. Velfærdsspin
Fogh droppede de planlagte besparelser i kommunerne for at tække vælgerne - frem til November that is. Uligheden stiger, og hjælpen til de fattigste falder. På trods af dette kan de konservative komme igennem et valg på at sige at skattelettelser giver velfærd. Hvilket vel svarer til at sige at der er meget bedre velfærd i USA end Danmark - de har jo lavere skatter!
4. Mediernes borgerlige bias
Da DR for engang skyld gik i kødet på Karen Jespersen for at få hende til at forklare de dårligere forhold til pensionister, som Fogh-regeringen er skyld i, blev det fremstillet som om DR og Venstre var oppe og skændtes. Det er da utroligt. Og tragisk.

Valget var som forudset tabt på forhånd, og vi kan nu se frem til 4 år mere med VKO-flertal. Stakkels Danmark. Og stakkels civile irakere, iranere og afghanere.

Etiketter: , , ,