fredag, december 07, 2007

Gode mennesker skal belønnes.

Vi lever i et besynderligt samfund. Et samfund hvor en direktør i et stort firmaer, kan bestikke med 100 mio kroner for at sælge det til udlandet. Et samfund hvor en hvilken som helst fyret direktør for et snoldet lille firma får millioner smidt i nakken. Uanset om dette firma har benyttet børnearbejde, misbrugt medarbejdere eller lavet noget værre lort. Regeringen og dens venner slår på at en direktør giver "merværdi" til selskabet og derfor skal belønnes med millioner, mens den samme regering kræver løn-tilbagenholdenhed fra manden på gulvet.

Hvis derimod chefen for en velgørenhedsorganisation får 750.000 kroner i aftrædelsesordning, så er fanden løs. Her er en mand, der rent faktisk har gjort noget godt, arbejdet for sine idealer og givet organisationen et godt udgangspunkt. Straks bliver manden overfaldet, af 100vis af personager, der aldrig selv ville give en krone til foreningen. Huhej hvor er han slem, han kunne jo tage en sæk over hovedet og give alle sine penge til de fattige!.
JA - eller også kunne man jo selv gøre dette frem for at sidde og brokke sig. Velgørenhed er ikke alt eller intet, men et spørgsmål om at hjælpe hvor man kan og lyster. Og det har Jørgen Poulsen og han har fået en fortjent bonus. Han har ihvertfald fortjent 750.000 kroner en del mere en de over 90 folketingsmedlemmer der har skåret milliarder og atter milliarder fra de fattigste i verdenen de sidste seks år.
Gid forargelsen over VKO og de 1000vis af døde deres politik har medført kunne blive blot en brøkdel af den der huserer om Jørgen Poulsen.

link til latterlighed

Etiketter: , , , , ,