mandag, november 26, 2007

Politiet hævet over loven..

Ja så kom den naturlige dom over politiet efter ungdomshusransagningerne. Og det ser ud til at landsretten vil overholde grundloven og straffeloven, modsat byretten. Således er politets ransagninger af tilfældige steder i København hvor ungdomshussympatisører holdte til dømt bragende ulovlige. Et klart brud på grundloven - at byretten ville tillade en sådan overtrædelse er horribelt og bør medføre en snarlig selvransagelse. Det er ganske simpelthen et demokratisk problem hvis politiet laver den slags uden en retskendelse - ja det er faktisk indbrud og en decideret lovovertrædelse.

Men hvad er konsekvensen så, når politiet bryder grundloven på groveste vis og laver indbrud og grove overtrædelser af folkets rettigheder?

De får en næse - det vil sige - ingenting. Ikke nogen bødestraf til de ansvarlige politifolk, ingen degradering af folkene der iværksatte ulovlighederne. I-n-g-e-n-t-i-n-g.

Og så kalder man folk der mener systemet hytter sine egne, for paranoide? Og hvordan var det nu med ejendomsretten? Den gjaldt for alle, ikke sandt? Eller altså ikke hvis politiet er imod din politisk overbevisning.

Ynkeligt

link til JPs bias-historie

Etiketter: , , , ,