tirsdag, august 26, 2008

Google vs. Obama

fredag, august 22, 2008

Fra Uriasposten til trusselsbreve - 24 timer

Man må sige de har oprustet på den yderste højrefløj. Det må være alle penge i partistøtte til Dansk Folkeparti der bliver kanaliseret ud, eller måske er det pengene fra kronik-skriveriet til Jyllands Posten og Berlingske der finanserer det? Se blot hvorledes en historie på Uriasposten på 24 timer bliver til et trusselsbrev fra den danske forening:

Historien er at Özlem Sara Cekic den 19 august fortæller til 24 timer at hun er ked af at hendes lillebror ikke kan få familiesammenføring.
2 dage senere
11.49 - historien bliver opdaget på Uriasposten
12.25 - første kommentar der på uriasposten linker Özlem Sara Cekic med terrorisme
13:56 - Snaphanen har historien.

Eftermiddag - trusselbrev afsendes til Özlem Sara Cekics hjemadresse c/o den danske forening - me påskriften "GO HOME". Teksten ligger også på Den danske forenings hjemmeside, men er vist blevet taget ned igen.

Uriaspostens rosende indlæg om Den danske forening og den tidligere formand Ole Hasselbalch kan findes her.

De er fanme effektive. Og godt organiserede...




Etiketter: , , , , ,

torsdag, august 21, 2008

Kim Møller opfordrer til drab på muslimer

Ja ovennævnte udsagn er åbenbart en skandale - noget jeg igen og igen af højrefløjsere bliver forlangt dokumentation for. Jeg plejer at linke til dette indlæg fra siden.

Åbenbart er islamofobien så udbredt i visse personers hjerner at de er blinde for opfordringer til krig og drab på muslimer. Lad mig dokumentere én gang for alle - lad os starte med en let omskrivning af Kims indlæg:

"Observationer om jøder

1) They don’t think the same way we do.

2) When you meet them in just the right circumstances, they are a very likable people.

3) Their values are fundamentally different from ours, their self-esteem is derived from a different source.

4) Not only can they not build the infrastructure of a modern society, they can’t maintain it either.

5) They do not think of obligations as running both ways.

6) In warfare, we think they are sneaky cowards, they think we are hypocrites.

7) In rhetoric, they don’t mean to be taken seriously and they don’t understand when we do.

8) They don’t place the same value on an abstract conception of Truth as we do, they routinely believe things of breathtaking absurdity.

9) They do not have the same notion of cause and effect as we do.

10) We take for granted that we are a dominant civilization still on the way up. They are acutely aware that they are a civilization on the skids.

11) We think that everybody has a right to their own point of view, they think that that idea is not only self-evidently absurd, but evil.

12) Our civilization is destroying theirs. We cannot share a world in peace. They understand this; we have yet to learn it"


(Markering lavet af Kim(!))
Så tror jeg det er tydeligt for selv den mest politiske analfabet at ovenstående er et dybt racistisk indlæg, der afslutter med en opfordring til at dræbe jøder. Vi kan ikke leve i fred med disse jøder - de slår os ihjel - vi må slå tilbage.

Lad mig ydermere tilføje et forsvar for serbernes folkdrab på albanerne - det var jo muslimer der "(..) reproducerede sig i hastigt tempo". Se en gennemgang her.

Så er der kommentarfelterne der er et kapitel for sig selv. Kim Møller har hævdet at han blot forsvarer ytringsfriheden og lader alle komme til borde, men lad mig beskrive et typisk indlæg:

Kim Møller: bl.a., bl.a. bl.a. Muslimer er skyld i alt dårligt i Danmark
Kommentar 1 af A: Ja du har ret Kim
Kommentar 2 af B: Ja du har ret Kim
Kommentar 3 af C: Ja du har ret Kim - muslimer er nogle perkere
Kommentar 4 af D: Ja du har ret Kim - muslimer er nogle perkere der skal skydes ved højlys dag
Kommentar 5 af E: Jeg syntes ikke Kim har ret - og nogle af disse kommentarer er noget skidt
Kommentar 6 af Kim Møller: E - du er langt ude - lad mig påvise hvordan - se bare hvor ret jeg har muslimer er skyld i alt dårligt i Danmark.

Kommentar af F: Fedt Kim der fik han den. Muslimer skal bare dø.
osv..
link til eksempel på opfordringer til drab og etnisk udrenselse på Uriasposten

Naive mennesker vil måske hævde at Kim jo tydeligvis ikke går ind for at slå muslimer ihjel - han videreformidler blot budskabet. Folk der lever i virkelighedens verden, kan jo forsøge at koble ovenstående eksempler på Kims holdninger med Kims stiltiende accept af mordtrusler.

Konklusionen er at Kim Møller på Uriasposten jævnligt opfordrer til drab på muslimer - og godkender endnu flere dødstrusler og folkedrab på muslimer. Det budskab vil jeg opfordre folk til at sprede - I kan jo blot linke til dette indlæg.

Etiketter: , , , , ,

tirsdag, august 19, 2008

as if millions of voices suddenly cried out in terror..

fredag, august 15, 2008

Ballade i blog-Danmark

En af grunden til at mavepusteren startede for nu efterhånden nogle år siden, var at jeg blev træt af at venstrefløjen altid var for pæn når det gjaldt debatter, især på internettet. Mens højrefløjen havde højtråbende, åbentlyse racistiske blogs, med masser af besøgende, bestod venstrefløjen mest af en bunke politikere, der omkring valgtid skrev lidt hyggesnak på nettet.

I den første tid forsøgte jeg at gå i in-fight med det yderste højre - med fri debat og skældsord over hele linjen. Især efter en længere kritik af den højreekstreme blog, Uriasposten, der af en eller anden grund begyndte at være "stueren", gik bølgerne højt. Man mærkede hurtigt at den rabiate højrefløj blev ramt på sit hjerteblod og ikke skyede nogle midler. Hurtigt begyndte personager at lede efter mit fulde navn, min beskæftigelse, min adresse osv. Ofte forsøgte man at tilsvine mig ved at skrive mit fulde navn og så beskylde mig for at være autonom eller voldelig - naturligvis i håbet om at en google-søgning på mit navn, ville skade mit omdømme in-real-life. Der blev også lavet flere fotokollager med mit kontrafej, i mere eller mindre besynderlige situationer. Ja til sidst opstod der hade-blogs.

Nu er jeg rimelig hårdhudet med den slags, men da de første breve fra syge mennesker, begyndte at komme ind af brevsprækken, blev jeg nødt til at sige fra. Siden da har jeg forsøgt at dæmme op, og sikre at mit privatliv, forbliver mit privatliv. Det sker stadig at en højreekstremist publiserer fx mine arbejdsforhold og mit fulde navn med absurde påstande, bl.a. på siden 180grader.dk, men det lykkes som oftest at få det slettet.

Sådan en tur i "blog-møllen" kan tage pusten fra de fleste, og nu ser det ud til at manden med
den helt store orkesterstok, er blevet ramt af samme mølle. Tilsyneladende har en lettere forstyrret blogger publiseret navnet på Kim Møllers(alias Uriasposten) tre børn og anklaget Kim for at svigte sit forældreansvar.

Sådan et slag i mellemgulvet har naturligvis rystet Kim Møller - når ens anonymitet pludselig bliver ophævet og familien bliver udsat for ondsindet sladder kan det tage pusten fra selv den mest rabiate muslimhader. Tilmed føler Kim sig truet, da overskriften på siden er "Racister og anti-muslimer vogt jer vi ånder jer i nakken". Hvis Kim føler sig truet af den slags, hvad mon danske muslimer så føler sig ved opfordringerne til borgerkrig mod dem, der florer overalt på Kims side?

Kim Møller føler sig faktisk så ramt, at han forsøger at slå igen samme midler - nemlig det højreekstremister gør bedst på internettet - personhetz. Via diverse omveje og lettere opfindsomme indicier får han anklaget hans nemesis no. 1, shansen, den nok mest læste private blogger i Danmark - for balladen. Naturligvis forledes man til at tænke.

Jeg håber de personlige angreb får Kim til at tænke lidt over hvad han lader ligge af snavs og skidt på sin blog. Nogle af Kims fans er dem der er værst i personhetz på nettet, se blot en af de første kommentarer på indlægget
"Margrethe Monica Hansen, der værner så omhyggeligt om sin anonymitet, og alligevel efterlader sig utallige elektroniske spor-
(Københavner, katolsk skole, to børn, Radikal, politianmelder af Hvilshøj, deltager i præstedemo Hillerød - Sandholm, et par telefonnumre og meget andet)-, " (wied)
lidt efter:
"Hun er farlig, fordi hun udleverer private oplysninger på nettet(!), ligesom den ulækre blottertype Maltesen og den ulideligt selvfede og evigt forsmåede gås Helen Latifi gjorde om mig på hendes islamist-blog (moralsk kan man roligt holde latifissen ansvarlig for evt. terror mod min bopæl)
Du ved vel at man i krig bruger enheder på jorden til at guide misiler mod deres mål."(Kimporator)

Når man på denne måde ligger blog til horrible personlige angreb og trusler ud over alle grænser, må man sgu også acceptere at nogle engang imellem giver igen af samme skuffe. Ellers er man sgu bare en ynkelig dobbeltmoralsk falliterklæring.
Når man offenliggøre navn, telefon og email på tilfældige RUCere der søger sort arbejde er man ikke fredshellig.
Når man iskoldt misbruger en familie der lige har mistet deres to-årige søn i en ulykke er man ikke fri for personlige angreb.
Når man offentliggører links til bl.a. undertegnedes adressse må man tage personlige angreb istedet for at ynke.

Personligt er jeg holdt op med at læse Uriasposten efter episoden med den 2-årige. Og jeg vil opfordre alle andre til at gøre det samme. Så ynkelige blogs er ikke det værd.

link til urius oregon

ps. Det viser sig at Kim Møller selv har skrevet sine børns navn på sin side...

Etiketter: , , ,

torsdag, august 14, 2008

Hurtigere end lysets hastighed..

Den nu afdøde Douglas Adams bragte mange guldkorn til verdenen, men en af mine favoritter var nu følgende:(citat "Mostly Harmless"):
"One of the problems has to do with the speed of light and the difficulties involved in trying to exceed it. You can't. Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws. The Hingefreel people of Arkintoofle Minor did try to build spaceships that were powered by bad news but they didn't work particularly well and were so extremely unwelcome whenever they arrived anywhere that there wasn't really any point in being there. "

Og nu viser det sig så at lysets hastighed nu godt kan overgås - af kommunikation. Og mon ikke det kun gælder for de dårlige nyheder :)

link

Etiketter: , ,

lørdag, august 09, 2008

Lige en kommentar

Til det amerikanske valg:


Etiketter: , ,

torsdag, august 07, 2008

Humor fra DFs pressechef

Man kan sige meget om Søren Søndergaard - Pressechef for Dansk Folkeparti, men ufrivillig komisk er han nu. Se blot hans kommentar til Pia Kjærsgaards hjerneskanning på Rigshospitalet igår aftes:

"Pia blev skannet sent i går aftes, og der var ikke noget at se, så hun bad selv lægerne om lov til at tage hjem og sove i sin egen seng, siger Søndergaard til avisen.dk"

link

Etiketter: , , , ,

lørdag, august 02, 2008

Dansk Folkeparti og venner i forsvar for folkemord og massevoldtægt på muslimer

Ofte får man skudt i skoene at det er godt at vi har Dansk Folkeparti, og at de har fået indflydelse. Tænk bare på Sverige hvor de ikke har den slags, men hvor det vrimler med nazister og andet snask. Næh lad danskerne hygge sig med et lille nationalistisk og anti-muslimsk parti - det eneste skade det gør er at vi har en stram udlændingepolitik - og det er jo ikke så skidt endda.

Her er så en lille nyhed til alle jer optimister. Dansk Folkeparti ER ligeså slemme som nazister, facister og andet kryb ude på højrefløjen. De er blot opdaterede i deres retorik og forsøger at snakke pænt, har fine skjorter på og kan godt lide ældre og dyr. Men når det kommer til muslimer, så vil de helst have dem udryddet - hvad enten det så kræver massemord eller massevoldtægt af kvinderne. Se blot hvorledes serbernes massemord og massevoldtægt af tusinder af muslimske kvinder og børn bliver benægtet af Søren Espersen, udenrigspolitisk ordfører fra DF:
"Massegravene blev dog aldrig fundet. For der var ingen." link til kilde
Og nu da Karadzic er blevet fanget - en mand der har planlægt og fuldført massemord og voldtægt af civile, så stiller Søren Espersen sig op og forsvarer manden.

Det borgerlige Danmark må vågne op og indse at de er gået i seng med folk der kan og vil udrydde muslimerne i Danmark og andre steder på jorden. Den dag Dansk Folkeparti får parlamentarisk flertal vil der komme masseudvisninger og kz-lejre. Der er ingen tvivl, partiet er nazister-in-spe, de mangler blot flere stemmer.
"Det kunne de da aldrig finde på!" udbryder skeptikerne. Godt, så vis mig blot et eksempel hvor DF i valget mellem at følge reglerne, og chikanere muslimer, har valgt det første! Nej vel, DF er ligeglade med domstole, internationale love, grundloven og alt andet. Målet helliger midlet. DF indespærrer allerede nu børn i årevis på små værelser, og sender flygtninge tilbage til den sikre død. Og så er der ikke langt til, i "frihedskampens ånd" at udrydde og massakrere kvinder og børn, ligesom forbillederne i Serbien!

Etiketter: , , , ,