lørdag, august 02, 2008

Dansk Folkeparti og venner i forsvar for folkemord og massevoldtægt på muslimer

Ofte får man skudt i skoene at det er godt at vi har Dansk Folkeparti, og at de har fået indflydelse. Tænk bare på Sverige hvor de ikke har den slags, men hvor det vrimler med nazister og andet snask. Næh lad danskerne hygge sig med et lille nationalistisk og anti-muslimsk parti - det eneste skade det gør er at vi har en stram udlændingepolitik - og det er jo ikke så skidt endda.

Her er så en lille nyhed til alle jer optimister. Dansk Folkeparti ER ligeså slemme som nazister, facister og andet kryb ude på højrefløjen. De er blot opdaterede i deres retorik og forsøger at snakke pænt, har fine skjorter på og kan godt lide ældre og dyr. Men når det kommer til muslimer, så vil de helst have dem udryddet - hvad enten det så kræver massemord eller massevoldtægt af kvinderne. Se blot hvorledes serbernes massemord og massevoldtægt af tusinder af muslimske kvinder og børn bliver benægtet af Søren Espersen, udenrigspolitisk ordfører fra DF:
"Massegravene blev dog aldrig fundet. For der var ingen." link til kilde
Og nu da Karadzic er blevet fanget - en mand der har planlægt og fuldført massemord og voldtægt af civile, så stiller Søren Espersen sig op og forsvarer manden.

Det borgerlige Danmark må vågne op og indse at de er gået i seng med folk der kan og vil udrydde muslimerne i Danmark og andre steder på jorden. Den dag Dansk Folkeparti får parlamentarisk flertal vil der komme masseudvisninger og kz-lejre. Der er ingen tvivl, partiet er nazister-in-spe, de mangler blot flere stemmer.
"Det kunne de da aldrig finde på!" udbryder skeptikerne. Godt, så vis mig blot et eksempel hvor DF i valget mellem at følge reglerne, og chikanere muslimer, har valgt det første! Nej vel, DF er ligeglade med domstole, internationale love, grundloven og alt andet. Målet helliger midlet. DF indespærrer allerede nu børn i årevis på små værelser, og sender flygtninge tilbage til den sikre død. Og så er der ikke langt til, i "frihedskampens ånd" at udrydde og massakrere kvinder og børn, ligesom forbillederne i Serbien!

Etiketter: , , , ,