onsdag, juli 02, 2008

EU-forbeholdene virker - afskaf dem!

Vi husker vel allesammen nej-afstemningen i 1992 hvor danskerne stemte nej til et større og stærkere EU. Så fik vi senere den samme ost - nu bare med nogle forbehold som et flertal af befolkningen sagde ja til.
Naiv som jeg var, troede jeg disse forbehold var nogle der mindskede vores forhold til EU. At de gjorde at EU-kommisionen fik mindre indflydelse over danske forhold og at vi samtidig naturligvis fik mindre indflydelse over disse emner.

Nu viser det sig så at forbeholdene var ligegyldige! At det var områder der reelt ikke var noget samarbejde på, og at det blot var en sutteklud til danskerne så vi følte os mindre omklamrede.

Nu viser en raport så at EU er begyndt at samarbejde på de tre områder - at forbeholdene reelt er begyndt at virke. Godt siger vi så, så blev vi ikke snydt helt.

Men hov - nu siger Soc.demokraterne, de radikal og regeringen - så må vi holde en ny afstemning - nu forbeholdene virker!!!

Er der nogen i det politiske landskab der undrer sig over hvorfor danskerne konsekvent stemmer nej til EU hver gang de får chancen - så er her en af de bedste forklaringer. Vi bliver simpelthen løjet og snydt overfor igen og igen. I princippet er EU jo en fornuftig ide. Samarbejde på tværs af landegrænser. Men det er omgivet af så mange løgne, udbredt manipulation, korruption og lukkethed at det får de amerikanske fagforeninger, opkøbt af mafiaen til at virke som en fremragende ide.

Stem NEJ for helvede - og vis at danske vælgere ikke gider det pis.

Etiketter: , , ,