onsdag, juni 11, 2008

Hvis du ikke er med os er du terrorist!

Åh, VKO er da nogle idioter. Nu skal Vestagers udtalelser om at Danmarks udenrigspolitik måske skulle justeres, eftersom folk er begyndt at kaste sig over vores ambassader, naturligvis udlægges som om hun "er dikteret af terrorister".
Idiotien råber til himlen. Det er jo ingen hemmelighed at de radikale og det meste af venstrefløjen, fra STARTEN var imod krigs-galskaben i Irak, men nu er de pludseligt "dikteret af terrorister", fordi de påpeger at en million døde irakere nok har ophidset et par stykker hist og her.

Citat fra Politiken.dk

" Samtidig slår regeringen og DF i lovforslaget fast, at Danmark »ufortrødent« vil kæmpe for »fred og frihed«:

»Vi skal med fasthed stå sammen i kampen mod terror. Vi skal med alle ligesindede være fælles i forsvaret for frihedsrettighederne«, hedder det i forslaget."

Det lyder godt. Så kan det være vi trækker giver en undskyldning og økonomisk erstatning for de døde i Irak, og samtidig sætter ulandsbistanden op igen? Sådan kan vi kæmpe mod terror og for frihedsrettigheder. Ufortrødent.

Bush-retorik er yt, kære Anders Fogh. Det er ikke os og dem. Det er krigsliderlige spradebasser og så er der fornuftige mennesker.

link til bush-fogh-pia trekanten

Etiketter: , , , ,