torsdag, maj 15, 2008

DF hader muslimer - regeringen er praktiske...

Dansk Folkeparti har endelig har meldt klart ud - de er antimuslimske. Birthe Rønn Hornbechs lille stunt, hvor hun forvirrede VKO-flertallet ved lige pludselig at tage grundloven alvorlig, har haft denne possitive effekt.
Et lettelsen suk må gå igennem det anstændige Danmark. Dansk Folkeparti er antimuslimske, og anerkender dermed at en sammenligning med den nazistiske antisemitisme er fuldt ud korrekt. Desuden anerkender de samtidig at de nærer et had til muslimer - det er simpelthen hvad ordet betyder.

Både Kristian Thulesen Dahl og Søren Krarup har været ude og verificere at de er antimuslimske - klistermærket sidder altså fast - "skaden" er sket - partiet er stemplet som nutidens svar på de 30ernes antisemiter.

Hvad er regeringens respons på at deres parlamentariske grundlag hader muslimer?


Det er usympatisk.(!!), men ”Det er jo ikke alt, regeringen er enig med DF i. Vi har et rigtig, rigtig godt samarbejde i dagligdagen(..)" siger Lene Espersen, der minder om, at der er ytringsfrihed i Danmark(sic!).

Det saglige spørgsmål:
"Kunne du have levet med det, hvis de havde sagt, at de er antijødiske?
" - nægter regeringen at svare, citat:”Jeg har sagt, hvad jeg mener om den sag.(!!) "

Personligt ville jeg nok have fulgt op med et spørgsmål om Anders Fogh stadig lever under den illusion at han ville være modstandsmand under 2. verdenskrig, eller om han nu indser at han blot ville have været en lille følgagtig embedsmand?


link til regeringens hovedkulse fald ned i det sorte dyb

Etiketter: , , , , , , ,