fredag, maj 02, 2008

Forbyd domsmænd fra Dansk Folkeparti

Mens Pia Kjærsgaard og co har fundet et nyt ikke-eksisterende problem de kan spilde befolkningens tid med, nemlig at dommere åbenbart må brug tørklæde under deres arbejde, burde man måske beskæftige sig med reelle problemer. Fx det faktum at der ikke eksistere en eneste dommer med anden etnisk baggrund end dansk i hele kongeriget?

Et andet vigtigt problem er at domsmænd bliver udpeget fra de politiske partier, dvs man kan som borger blive dømt af et medlem af Dansk Folkeparti. Faktisk kan man med den nye domsreform være så uheldig at blive dømt af to medlemmer af Dansk Folkeparti - der kan nedstemme den enlige dommer.
Dette har naturligvis den uheldige implikation at man vil blive dømt på sin hudfarve, skæglængde eller tørklæde. Som set igen og igen er Dansk Folkeparti en honingkrukke for nazister og racister. Og disse er med til at dømme helt almindelige danskere.

Vi må stoppe dette indtog af racismen i vores retssystem. Måske endda med nogle annoncer i dagbladene hvor vi viser Pia Kjærsgaard med nazitegn og Hitler overskæg mens hun dømmer uskyldige. Som Dansk Folkeparti så rigtigt udtaler så virker den slags bare stærkere(!)

Etiketter: , , , ,