torsdag, april 24, 2008

De gør sgu deres bedste for at få EU til at blive en fiasko

I dag vedtager et stort flertal i folketinget Lissabon-traktaten - stik imod diverse løfter om en folkeafstemning. Igen bliver befolkningen fyldt med løgn og spin fra de store partier - rent ynk - og sgu ikke særligt demokratisk. Man holder vel hvad man lover, ikke Fogh?

Samtidigt viser en opgørelse i Politiken at to danske medlemmer af Europaparlamentet har stemt nej til offentliggørelse af korruptionsundersøgelser af EU-budgettet. Det er jo en ærlig sag hvis man gerne vil skjule svindel med EU-midler - det kan jo være de to ærede medlemmer af de Konservative og Dansk folkeparti selv har haft fingrene i kagedåsen.
Men nu ser det ud til at begge medlemmer, Christian Rovsing og Mogens Camre blot har haft problemer med at kende forskel på "ja" og "nej". De er simpelthen kommet til at trykke forkert ved afstemningen. Sådan kan det jo gå - inkompetence og dumhed er åbenbart en bedre undskyldning end korruption.
Man kan eventuelt foreslå de to partier at lave en slags begyndertest når de vælger kandidater til EU-parlamentet. Kend forskel på ja og nej. Så må man bare leve med at Rovsing og Camre som de stemmeslugere de er, istedet må ende på Christiansborg. Der kan de så måske få lidt dansksproget hjælp når de skal stemme.

link til løftebrud

Etiketter: , , , , , ,