lørdag, marts 29, 2008

Fitna Fitness

Ja så skulle jeg da lige se den nyeste kortfilm fra diverse racistiske hollændere der ynder at spy deres galde på nettet. Og ganske som forudset - og som flere højreloonies allerede har bemærket - var der ikke noget som helst nyt i filmen. Den drog ligesom som Jyllands Postens læserskribenter, debatredaktør og gale bloggere såsom Uriasposten, en paranoid rød tråd, fra 11. September angrebene til halakød i skolerne. Alt sammen en del af muslimernes koordinerede korstog mod frihed. En paranoid galemands snak som set igen og igen siden muren faldt i '89 og højrefløjen løb tør for fjender.

Det interessante og skræmmende er efter min mening at Wilders ikke er en hvemsomhelst. Ligesom det skræmmende ved Mohammed-tegningerne var at de ikke blev udsendt i dansk fronts nyhedsbrev, men derimod i Danmarks næststørste avis, så er det skræmmende ved Wilders film at han er leder af et hollandsk parti og tilmed valgt ind i deres folketing. De love der blev indført i de fleste europæiske lande for at forhindre en magtovertagelse af racister og nazister har spillet fallit, ikke bare i Holland men også Danmark og andre små europæiske lande. Efter min mening fordi der ikke i nogle af disse lande har været en stærk nok forfatningsdomstol der selvstændigt og uden hensynstagning til folkestemninger har kunnet forbyde disse partier.

Samtidig er det også interessant at se hvorledes kommunikationen mellem islamisterne og højreekstremistiske europæere nærmer sig hinanden. Jyllands Postens karikaturtegninger har vist at læserbreve i større danske aviser ikke bliver læst af islamister og hadske imamer, men billeder derimod er universielle og letforståelige. Et billedsprog som bliver benyttet i islamisternes propaganda på nettet og som Wilder nu også hopper på. At rive sider ud af en koran på tv er simpelthen den mest effektive taktik når man vil pisse islamister af, ligesom en halshugning af en journalist virker bedre end trusler over radioen.

link til torrent-download af filmen

Etiketter: , , , , ,