mandag, februar 25, 2008

Fjern Dansk Folkepartis partistøtte

I Danmark har vi mange gode partier, der værdsætter det danske demokrati og samtidig får partistøtte af staten. Disse partier acceptere elementære demokratiske grundregler, tredeling af magten og armslængdeprincippet. De har også respekt for grundloven og menneskerettighederne.

Et enkelt parti kan dog ikke finde ud af det. De gør jævnlig opmærksom på deres manglende politiske sans, ved at kræve støtten fjernet fra Grønland, DR, navngivne kunstnere, journalister de ikke kan lide, og nu Sudan. De har ikke fattet at det ikke er deres opgave og de med deres råberi og skælden ud, bryder med fundamentet for demokratiet - armslængdeprincippet og tredeling af magten.

Herfra skal komme en opfordring til en noget usædvanlig lærestreg til dette amatørparti. Fjern straks al statsstøtte. DF får 24,50 kroner per stemme ved folketingsvalget hvert år - noget man normalt respekterer, da de jo ligesom alle andre partier ikke skal straffes pga deres holdninger osv. Herfra skal der lyde en opfordring til at ændre denne praksis. Lad Dansk Folkeparti få en dosis af deres egen medicin og fjern de millioner af støtte de årligt får, og skænk istedet for pengene til en fond der skal oplyse om demokrati, armslængdeprincippet og tredeling af magten.

link til parti-ignorance 1

link til parti-ignorance 2Etiketter: , , ,