torsdag, februar 21, 2008

Status for det danske samfund

Hvis man sidder for længe klinet til computerskærmen på de forkerte steder, samt ser lidt for meget nyheder kan man godt få en tendens til at få et fordreje virkelighedsbillede. Det er sket for Mikael Jalving på Berlingske Tidende, for enhver der stemmer på DF og personager som fx Søren Pind.
Lad mig lige kort slå fast hvordan det er nu er i dagens Danmark:

1. Danmark er rigere end nogensinde før
Som samfund er Danmark rigere end nogensinde før. Vi tjener med andre ord kassen, og hvis folk vil det, så kunne vi få en fremragende ældrepleje - man skal blot stemme på venstrefløjen, frem for VKO. Hvis man stemmer på VKO får man skattelettelser.
2. Danmark er fredeligere end nogensinde før
Jep, det brænder på Nørrebro - men det har det sgu gjort i rigtig mange år. Folk på Nørrebro er simpelthen nogle anarkister og med jævne mellemrumd bliver de provokerede når politiet igen og igen forsøger at tryne dem. Sådan har det været i årtier.
3. Udlændingene i Danmark - af alle religioner og afstamning - er fredelige , hårdtarbejdende og dybt demokratiske. De unge der laver ballade for tiden er først og fremmest fremmedgjorte unge, med en hård barndom, og fra fattige familier. De er meget, meget lidt religiøse.

Etiketter: , ,