mandag, februar 18, 2008

Nationalisme og islamisme - ligheden er slående

Efter at Kosova albanerne klogeligt har fravalgt at være styret af de serbere der gentagne gange har begået folkemord på alt og alle, og erklæret Kosovo-provinsen for et selvstyre, er der nu kommet en reaktion. Serbien er kendt for sin store andel af ekstrem-nationalistiske hooligans, og disse angreb igår den amerikanske ambassade, efter at USA havde anerkendt Kosova.

Hvornår var det liiige præcist sidst vi så angreb på ambasader - jo tak - det var under Karikaturkrisen. Og her var Dansk Folkeparti ude med bål og brand. Disse folk var islamister af værste slags, og skulle straffes. Den slags gjorde civiliserede mennesker, ikke det var kun muslimer. De var helt oppe og køre.
Nu er det så serberne der er gået amok - denne gang i en nationalistiske blodrus - tilmed for en sag som Dansk Folkeparti støtter helhjertet. DF ser nemlig helst at muslimer bliver undertrykt, og så må man se igennem fingre på lidt folkedrab hist og her. Gid de danske nyhedsmedier snart ville spørge Søren Espersen om han tager skarpt og kategorisk afstand fra disse bøllers vandalisme og nationalistisme.

link til nationalisme ala DF

Etiketter: , , , , ,