søndag, marts 02, 2008

Bush og Fogh i klam forening

Cirka en million irakere er døde af sygdom og krig. Hundredvis af fanger bliver tortureret og uden dom tilbageholdt af demokratiets forkæmper numero 1. Borgerrettighederne forsvinder som dug for solen i USA. Afghanistan synker i armod. Kloden drukner i vand, fordi amerikanerne skal have store biler. Afrika er stadig en ruin.

Imens triller Bush og Fogh rundt på BMX-cykler mens de ler højt og længe over deres herlige liv og deres ufattelige frynsegoder. Jeg citerer fra Anders Foghs blog:

"Vi kørte knap 20 km i krævende terræn, så der blev gode muligheder for at udforske ranchen. Bush er en stor naturelsker, og han har iværksat en del arbejde på ranchen for at beskytte naturen og føre noget af den tilbage til den oprindelige prærie-vegetation. Desuden har han anlagt søer og damme rundt om på området, som både er godt for flora og fauna – og for præsidentens lystfiskeri. På en halvø ud i én af søerne har han opført et smukt alter af sten. Det skal bruges, når hans datter, Jenna, skal giftes på ranchen i maj. Et smukkere sted til et bryllup kan man næppe forestille sig."Ja man skulle jo tro de to havde glemt alt om død og mishandling...

link til to naivister af dimensionerEtiketter: , , , ,