fredag, april 11, 2008

En sejr for medmenneskeligheden

Der lyder spontante jubelråb og klapsalver her på Mavepusteren. En overbevist racist, jødehader og islamofob stopper i folketinget. Jesper Langballe stopper ved næste valg, og dermed er dansk politik blevet en idiot lettere. Lad os tage en lille tur rundt i Langballes univers:
»Vi er Abrahams børn! råbte jøderne. Og evangeliet svarede, at Gud kan opvække Abrahams børn af stenene. Som prædikant ved Luther selvfølgelig godt, at den dom, Jesu forkyndelse fælder over de jødiske præster, skriftkloge og farisæere, fældes over enhver af os. Men det skal da ikke dække for, at jødedommen i kraft af sin Kristus-fornægtende lære er frafald og gudsbespottelse.« (Kristeligt Dagblad, 3.11.1999).

»Den bornerte kosmopolitiske pronvinsialisme er konsekvent udfoldet i indvandrerlobbyen. I fuldt alvor kalder den det kulturberigelse at møde tyrkere og pakistanere, der i deres hjemlands kultur har båret hovedet stolt og frit, som forkomne bistandsmodtagere på Ishøjs stenbro - blottede for værdighed og kun holdt i live af en social pengetanks kunstige lunge, samt, for deres rodløse og desperate børns vedkommende, af voldskriminalitet.« (Tidehverv, 1998, s. 9).

»Er det gud eller satan, der åbenbarer sig? - Er de skriftsteder, man påberåber sig, guddommelige eller sataniske? Kun eet svar er sikkert: Den, der kan besvare spørgsmålet så afgjort, at han identifieerer sin egen vilje med guds, han er satans talerør. Thi djævelen klæder sig gerne i en lysengels skikkelse - med et udtryk, der ikke er hentet fra Rushdie, men fra Paulus. Altså er Muhammed og Islam satans talerør.« (Tidehverv, 1989, s. 63).

At de danske vælgere har genvalgt denne mand flere gange til folketinget er en skandale af dimensioner og et tegn på sygdom i det danske demokrati. Heldigvis stopper manden nu. Herligt.

link

Etiketter: , , , , ,