tirsdag, april 08, 2008

Regeringen ønsker sig brændende et terrorangreb

Hvis der er én ting som regeringen og Dansk Folkeparti er bevidste om, så er det at der er stemmer i islamistisk terror. Befolkningen har gladeligt slugt historien om historien om de uansvarlige 90ere hvor de radikale og socialdemokraterne lukkede op for islamisterne, der nu sniger sig rundt og hader ytringsfrihed og demokrati. Desuden har VKO absolut ingen respekt for menneskerrettigheder og grundloven og ved derfor at de altid kan overbyde oppositionen i "stramningsforslag". Når S og SF foreslår strengere straffe for terror, kan VKO blot foreslå strengere straffe, fratagelse af statsborgerskab og udvisning. Det er en politisk ballet VKO vil vinde så længe befolkningen tror på illusionen om at man kan straffe sig fra terror, eller at den påbegyndte etniske udryddelse af muslimerne i Danmark vil kunne forhindre terror.

Det bedste der kan ske for VKO er altså et terrorangreb i Danmark - det ville sikre en overlegen valgsejr ved næste valg. Som sædvanlig vil højrefløjen vinde, når befolkningen er bange.

Hvad kan man så gøre for at optimere forholdende for et terrorangreb i Danmark? Tjah man kan jo starte med at indføre en lavere startsydelse for flygtninge. Derefter starte en hetz mod alle af muslimsk baggrund. Man kan derefter lave tilfældige udvisninger af udlændinge uden rettergang.

Stadig ingen terror? Er politiets efterretningstjeneste for effektiv til at forhindre sådanne angreb?

Jamen så må man jo fortælle PET at de ikke skal benytte det meste effektive middel mod terror, de såkaldte "præventive samtaler". Næh VKO vil have spetakulære terror-retssager, og hvis det så betyder at der kommer et terrorangreb på dansk jord, jamen så er de næste fire år ved magten jo sikret!

Det er fanme ulækker magtliderlighed!.

Etiketter: , , , ,