mandag, juni 30, 2008

Anders Fogh latterliggøre bombeofre

Det er ikke nemt at være diplomat for Danmark i disse tider. VKO regeringens militære angreb på alt og alle har gjort ambassaderne til angrebsmål for sindsforvirrede mennesker. Angrebene til trods har embedsmændene holdt pænt mund og arbejdet røven ud af bukserne for at redde Danmarks ære, under alt fra Irak-krigen til karikaturkrisen.

Anders Fogh takker nu disse loyale og grundige embedsmænd ved at fratage dem deres ytringsfrihed. Ikke bare mens de arbejder - hvilket vel giver megen god mening - men også efter de er pensionerede. Det er "upassende" at kritisere en udenrigspolitik der er den største fiasko siden samarbejdspolitikken under 2. verdenskrig.

Som Per Hansen fra DJØF udtaler:

Per Hansen, formand for de offentlige chefer i DJØF, som repræsenterer ambassadørerne, kalder kritikken for forkasteligt.

"Det er nemlig et angreb på ytringsfriheden i almindelighed, og jeg troede sådan set, at regeringens udenrigspolitik går ud på at forsvare ytringsfriheden ude i verden. Så skal vi vel ikke begrænse den herhjemme for hverken offentligt ansatte eller tidligere offentligt ansatte. Og så er det ydermere forkasteligt, da det sår tvivl om de nuværende ambassadørers loyalitet overfor regeringens politik. Og det er der overhovedet ikke noget grundlag for - oven i købet i en situation, hvor vores ambassadører nu er blevet bombemål "

Det er dælme dårlig stil at angribe de mennesker der dagligt risikere liv og lemmer for at VKO kan føre deres "Krig mod Terror"(læs - krig for stemmer).

link til dårlig stil
link til forsvar for ytringsfriheden

Etiketter: , , , , ,