torsdag, august 21, 2008

Kim Møller opfordrer til drab på muslimer

Ja ovennævnte udsagn er åbenbart en skandale - noget jeg igen og igen af højrefløjsere bliver forlangt dokumentation for. Jeg plejer at linke til dette indlæg fra siden.

Åbenbart er islamofobien så udbredt i visse personers hjerner at de er blinde for opfordringer til krig og drab på muslimer. Lad mig dokumentere én gang for alle - lad os starte med en let omskrivning af Kims indlæg:

"Observationer om jøder

1) They don’t think the same way we do.

2) When you meet them in just the right circumstances, they are a very likable people.

3) Their values are fundamentally different from ours, their self-esteem is derived from a different source.

4) Not only can they not build the infrastructure of a modern society, they can’t maintain it either.

5) They do not think of obligations as running both ways.

6) In warfare, we think they are sneaky cowards, they think we are hypocrites.

7) In rhetoric, they don’t mean to be taken seriously and they don’t understand when we do.

8) They don’t place the same value on an abstract conception of Truth as we do, they routinely believe things of breathtaking absurdity.

9) They do not have the same notion of cause and effect as we do.

10) We take for granted that we are a dominant civilization still on the way up. They are acutely aware that they are a civilization on the skids.

11) We think that everybody has a right to their own point of view, they think that that idea is not only self-evidently absurd, but evil.

12) Our civilization is destroying theirs. We cannot share a world in peace. They understand this; we have yet to learn it"


(Markering lavet af Kim(!))
Så tror jeg det er tydeligt for selv den mest politiske analfabet at ovenstående er et dybt racistisk indlæg, der afslutter med en opfordring til at dræbe jøder. Vi kan ikke leve i fred med disse jøder - de slår os ihjel - vi må slå tilbage.

Lad mig ydermere tilføje et forsvar for serbernes folkdrab på albanerne - det var jo muslimer der "(..) reproducerede sig i hastigt tempo". Se en gennemgang her.

Så er der kommentarfelterne der er et kapitel for sig selv. Kim Møller har hævdet at han blot forsvarer ytringsfriheden og lader alle komme til borde, men lad mig beskrive et typisk indlæg:

Kim Møller: bl.a., bl.a. bl.a. Muslimer er skyld i alt dårligt i Danmark
Kommentar 1 af A: Ja du har ret Kim
Kommentar 2 af B: Ja du har ret Kim
Kommentar 3 af C: Ja du har ret Kim - muslimer er nogle perkere
Kommentar 4 af D: Ja du har ret Kim - muslimer er nogle perkere der skal skydes ved højlys dag
Kommentar 5 af E: Jeg syntes ikke Kim har ret - og nogle af disse kommentarer er noget skidt
Kommentar 6 af Kim Møller: E - du er langt ude - lad mig påvise hvordan - se bare hvor ret jeg har muslimer er skyld i alt dårligt i Danmark.

Kommentar af F: Fedt Kim der fik han den. Muslimer skal bare dø.
osv..
link til eksempel på opfordringer til drab og etnisk udrenselse på Uriasposten

Naive mennesker vil måske hævde at Kim jo tydeligvis ikke går ind for at slå muslimer ihjel - han videreformidler blot budskabet. Folk der lever i virkelighedens verden, kan jo forsøge at koble ovenstående eksempler på Kims holdninger med Kims stiltiende accept af mordtrusler.

Konklusionen er at Kim Møller på Uriasposten jævnligt opfordrer til drab på muslimer - og godkender endnu flere dødstrusler og folkedrab på muslimer. Det budskab vil jeg opfordre folk til at sprede - I kan jo blot linke til dette indlæg.

Etiketter: , , , , ,