søndag, december 31, 2006

Godt nytår

Til alle, store som små. Må alle få et bedre og mere humant 2007.

Herfra takker vi for alle indlæggene, kommentarerne, fansiderne og læserne. Hav en god fest.

lørdag, december 30, 2006

Så røg han i svinget.














Endnu en diktator er død. Saddam Hussein er blevet henrettet og det er næppe et tab at sådan en brutal og hysterisk massemorder forsvinder fra jordens overflade. Her fra mavepusterne går der en tanke til alle de folk der har lidt under hans regime.

link til wikipedia om Saddam Husseins henrettelse

torsdag, december 28, 2006

Lektor forsvarer tortur med næb og klør!

Fandt dette udklip fra dagens berlinger på uriasposten. Utroligt at Berlingske Tidende offentliggører disse sindsyge personers opfordringer.

Lektor Lars H. Hansen: Guantanamo-fangelejren bryder ikke Genéve-konventionerne

Skal konventionerne ændres?
Berlingske Tidende har længe helt rutinemæssigt kaldt Guantanamo-fangelejren for et brud på Genève-konventionerne uden en antydning af argumentation. 12. december opfordrede dr.jur. Jesper Berning i en opinion til en seriøs debat om, hvem der er beskyttet af diverse konventioner; men hverken avisen eller nogen »lærd« har ytret sig herom. Så en lægmand som undertegnede vil gøre et forsøg, eftersom ingen ellers synes at have læst konventionerne.

Helt overordnet gælder det selvfølgelig, at en krigsførende kan beholde fjendtlige kombattanter fangne, så længe konflikten står på uden nogen som helst pligt til at stille nogen for en domstol. Alene af denne grund er Guantanamo og andre fangelejre helt i overensstemmelse med konventionerne. Al-Qaeda har igen udsendt en erklæring om, at terrorkrigen stadig er i gang, og Iran har ikke tilbagekaldt Khomeinis krigserklæring, så ingen kan påstå, at krigen er forbi.

Genève-konventionerne handler om at definere, hvem der hvornår nyder hvilken beskyttelse mod vilkårlig vold. Da terroristerne helt falder uden for de grupper, der er beskyttet, kan de sagtens blive mishandlet, uden at konventionerne er overtrådt. Der er derfor ingen modsætning mellem en eventuel mishandling og respekt for konventionerne.

Det, vi bør debattere, er, om konventionerne bør ændres, og her har Berlingske ligesom Europa da ret til at argumentere for, at terrorisme skal anerkendes som lovlig krigsførelse; og eftersom alle muslimske stater deler denne opfattelse, er det da ikke umuligt, at konventioner kunne blive ændret. Hvis dette ikke sker, er det selvfølgelig et vigtigt spørgsmål, hvordan en kombattant identificeres som illegal. Det er dette spørgsmål, vi burde diskutere, og ikke vilde påstande om, at USA bryder konventionerne.


Halleluja!. Fanme om ikke en dansker har spist USAs vanvittige forsøg på at omgå alle konventioner ved at omdefinere begrebet krigsfange. Alle personer med to virksomme hjerneceller (men ikke Kim her) kan da se at det er et ynkeligt forsøg på at legitimere tortur og drab på alle de individer man fanger under krig.

Berlingske Tidende og alle andre danske nyhedsmedier gør ret i at fastholde at USA gør grin med Geneve-konventionen og at de ikke har et eneste juridisk argument for forskellen på "ulovlige kombatanter" og krigsfanger. Alt hvad de har er ordet "terror".

Lars "Hurra-for-tortur" Hansen gør sørme også lige klart til sidst sin kommentar, at hvis man ikke støtter USAs vanvid og tortur, ja så er man naturligvis islamist. Fantastisk. Der røg hele Folketinget til venstre for Dansk Folkeparti sørme i Islamismebaljen.

I øvrigt gør det ingen forskel at ændre konventionerne så "ulovlige kombatanter" eller hvad man nu definerer som "terrorister" også har rettigheder til ikke at blive tortureret og holdt i hundesnor. Så omdøber Bush-regeringen og Anders Fogh jo bare deres fanger til "Illegale Skøre Aber" og så kan man starte forfra.

Måske skulle man blot skære diskussionen over og slå fast at man ikke må torture folk, uanset hvad man definerer dem som. Det kan sgu da ikke være så svært.

Årets hits.

Ja også her på mavepusteren vil vi kåre vores favoritter. Hermed den fuldstændige subjektive vurdering af årets album, film og bog.

Årets album.

Her vinder Arctic Monkeys med deres helstøbte album "Whatever People Say I Am , Thats What I Am Not" i tæt opløb med The Raconteurs. Også selv om jeg gik glip af Arctic Monkeys (sikkert fede) koncert på Roskilde efter en særdeles heftig fejring af at kandidatgraden var i hus.
Et fedt album med numre som "When the sun goes down" og "Riot Van". Genialt.

Årets film.

Uh..den er svær. Den klart fedeste film jeg har set i år i biffen er "Sideways" men den er fra 2004, så det tæller vel ikke rigtigt. "Miami Vice" kom syret nok med i opløbet, da jeg er en sucker for Michael Manns actionfilm(Heat og Collateral), og filmen på mange måder er genial(lyden!). I øvrigt den eneste film jeg var inde og se alene i år, da det var umuligt at lokke folk med ind og se den.
"Walk the line"(faktisk fra 2005) var også en positiv overraskelse. "Oldboy" (fra 2003)var sjov, men så absolut ikke oppe på det niveau den var blæst op til.
Hmm..det er ikke nemt, jeg tror jeg vil kåre "Sideways" udelukkende fordi de andre ikke når den til sokkeholderne. Og Miami Vice hvis man insistere på 2006. Jeg har dog stadig et par dage til at se en hel genial film, og det kan jo være "The illusionist" eller "Deja Vu" overrasker!.


Årets bog.

Tror faktisk den bedste bog jeg har læst fra 2006 er "JPod" af Douglas Coupland. Selvom den kun er en svag efterfølger til Mikroslaver, så er det rigeligt til at stikke de andre kandidater med flere kilometer.

Hvad er jeres favoritter?

tirsdag, december 26, 2006

Islamofobi..nu også i DR

Ole Hyltoft er sammen med Katrine Winkel Holm blevet medlemmer af DRs bestyrelse. For nu at præsentere dem kan vi først nævne at Katrine W. Holms eneste "medietalent" er at hun er datter af Søren Krarup(!).
Ole Hyltoft er sørme også "islamkritisk" eller retter rygende, kæmpe, megaracistisk. Lad mig citere lidt fra denne ækle mand:

Det vigtigste er, at muslimerne - alle muslimerne - bekender sig til et skrift, der siger, at danskerne er urene og bør udryddes. Vor statsminister hævder, at dette ikke er noget problem. Jeg synes, det er et problem. Og det tror jeg også, de fleste danskere synes. Det er umuligt at bygge et godt samfund, hvis hver tiende borger tror på en hellig skrift, der siger, at han kommer i paradiset, hvis han slår de ni andre for panden. Et klart svar fra danskerne kunne være, at de, der bekender sig til Koranen med al dens had, krig og fremmedfjendskhed, ikke kan få opholdstilladelse i Danmark.« (Politiken, 8.10.2005).

»Hvis man vil have et godt samfund, så skal det være som en stor familie. Men det er umuligt, hvis hver tiende tror på en hellig skrift, som siger, at man kommer i Paradis, hvis man slår de ni andre for panden.« Gæstetale til Dansk Folkepartis årsmøde, 18.9.2005.

Føj for satan for nogle nazister der er kommet i bestyrelsen af vores allesammens DR. Men så ved vi da hvem der styrer hvad der kommer i TV -avisen fra nu af.

velbekomme

JyllandsPosten i frontalangreb på ytringsfriheden

Ser ud til at JPs lederkollegium kun går ind for journalistisk frihed når det gælder dem selv. Når det gælder DR, så skal enhver journalistisk kritik af regeringens krige og dens ligegyldighed overfor tortur, resultere i udskiftelser i ledelsen.

Således skriver JP i en leder i dag:

Hvad er meningen - må den sagesløse licensbetaler spørge sig - med et program som Den hemmelige krig, der kun ved at strække principperne for nogenlunde anstændig journalistik til det yderste kan kaldes et dokumentarprogram?(...)
Hvad er desuden meningen med, at en repræsentant for den journalistiske ledelse på TV Avisen rundsender en mail til medarbejderne, hvori det bliver beskrevet som en stor triumf og et journalistisk mål i sig selv, at Lars Barfoed måtte gå som forbrugerminister?(..)
Hvad der er brug for, er et kritisk eftersyn af DRs egen journalistik.


Næh du - tilsvinen af religiøse minoriter og nedgøren af deres religion - se det er "anstændig journalistik og en triumf for journalistik".

Her i landet er anstændig journalistik åbenbart at gå efter de svage og læne sig op af de stærke. Godt set af Jyllands Posten der.

At DR da bølgerne gik højt forsvare JPs ytringsfrihed tæller åbenbart ikke for noget, for når det gælder principper så er Jyllands Posten kun på sin egen side...og så naturligvis regeringens.

Føj for satan for en leder


ps. Jyllands Posten kæmper skam også imod præsternes ytringsfrihed.

Top 25 citater

I disse "terrortider" kan det være godt lige at få opfrisket lidt visdom. Her er top 25 citater i gennem historien, lånt fra daily kos

25. If two men agree on everything, you may be sure that one of them is doing the thinking.

-- Lyndon Baines Johnson (1908-1973)

24. It does me no injury for my neighbor to say there are twenty gods or no God. It neither picks my pocket nor breaks my leg.

-- Thomas Jefferson (1743-1826)

23. Music is the pleasure that the human soul encoutners from counting without knowing that it is counting.

-- Leibniz

22. To give pleasure to a single heart by a single act is better than a thousand heads bowing in prayer.

-- Mahatma Gandhi (1869-1948)

21. When I get a little money, I buy books; and if any is left, I buy food and clothes.

-- Desiderius Erasmus (1465-1536)

20. It is impossible for a man to learn what he thinks he already knows.

-- Epictetus (c.55-c.135)

19. He who joyfully marches to music in rank and file has already earned my contempt. He has been given a large brain by mistake, since for him the spinal cord would fully suffice.

-- Albert Einstein (1879-1955)

18. As I would not be a slave, so I will not be a master.

-- Abraham Lincoln

17. No man is an Island, entire of itself; every man is a piece of the Continent, a part of the main; if a clod be washed away by the sea, Europe is the less, as well as if a promontory were, as well as if a manor of thy friends or of thine own were; any man's death diminishes me, because I am involved in Mankind; And therefore never send to know for whom the bell tolls; It tolls for thee.

-- John Donne (1572-1631), Meditation XVII

16. If we don't believe in freedom of expression for people we despise, we don't believe in it at all.

-- Noam Chomsky (b. 1928)

15. My Country, right or wrong" is a thing no patriot would think of saying except in a desperate case. It is like saying, "My mother, drunk or sober

-- Gilbert Keith Chesterton (1874-1936)

14. This above all, to thine own self be true, and it must follow, as the night the day, thou canst not be false to any man.

-- Shakespeare.

13. The gods are amused when the busy river condemns the idle clouds

-- Rabindranath Tagore

12. Prediction is very difficult, especially about the future.

-- Niels Bohr (1885-1962)

11. Necessity is the plea for every infringement of human freedom. It is the argument of tyrants; it is the creed of slaves.

-- William Pitt (1759-1806)

10. Pain shared is lessened, joy shared, increased

-- Spider Robinson

9. The good old days. I was there. Where was they?

-- Moms Mabley 1894-1975

8. All models are wrong but some are useful.

-- George Box

7. The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not "Eureka!" but "That's funny..."

-- Isaac Asimov (1920-1992)

6. That which is hateful to you, do not do to your fellow. That is the whole Torah; the rest is the explanation; go and learn.

-- Hillel

5. If I am not for myself, who is for me?
If I am for myself alone, what am I?
If not now, when?

-- Hillel

4. Those who would give up a little freedom to get a little security shall soon have neither

-- Benjamin Franklin

3. If a man does not keep pace with his companions, perhaps it is because he hears a different drummer. Let each man march to his own rhythm, however measured, or far away

-- H. D. Thoreau

2. There is nothing so horrible in nature as to see a beautiful theory murdered by an ugly gang of facts

-- Benjamin Franklin

1. Most men worry about their own bellies, and other people's souls, when we all ought to be worried abut our own souls, and other people's bellies

-- Rabbi Israel Salanter 1810-1883

mandag, december 25, 2006

Se serie og film på dr.dk/tv - nu også på mac

Som før nævnt lader DRs hjemmeside meget tilbage når det gælder brugervenlighed. Især når man skal streame/se TV og tilmed formaster sig til ikke at ville "opdatere" til Windows og Internet Explorer.

Her kommer mavepusternes julegave til folket. En komplet guide i 4 "nemme" skridt til hvorledes man kan streame og tilmed downloade alt fra DR.dk/TV, hvad enten man bruger Windows, Mac eller linux.

1. Det første man skal gøre er at hente VLC ned fra denne side. Den findes til stort set alle styresystemer og er en hel genial mediaafspiller der efterhånden kan afspille alle formatter(nu også wmv-format). Den er stadig ikke 100% stabil, men er klart bedre en Windows mediaplayer og Quicktime, så bare kom igang.

2. Dernæst skal man finde MMS adressen på den udsendelse man vil se. Dette gøres på i Mac Os X ved at åbne Safari og finde udsendelsen man gerne vil se på dr.dk/tv. Tryk på udsendelsen og Safari vil forsøge at åbne DRs mediaafspiller. Dette vil som oftest fejle, og man vil blot få en blank side op:










På mac kan man nu trykke i venstre hjørne og vælge "save as source":








Tryk på denne og gem filen på skrivebordet.








Åbn denne fil med en teksteditor og find URL'en til udsendelse, der starter med mms:






3. Kopier denne adresse og åbn nu VLC. Vælg "open network" i File menuen:













Kopier nu adressen ind under http/ftp/mms/











Så skal man blot trykke ok, og så åbner VLC udsendelsen(tada!)

4. Hvis man gerne vil gemme udsendelsen(hvis fx DR har en elendig forbindelse og det hele hakker), så er det også muligt i VLC. Vælg blot som før og vælg også Streaming/Saving.








Tryk derefter på settings og udfyld dem som på billedet. Husk at markere "dump raw input" og lave en ny fil der slutter på wmv(vlc foreslår en ts-fil, men det holder ikke).




















Så sker miraklet og filen bliver hentet ned (her på skrivebordet). Det kan tage lidt tid, men så har man også en god version der ikke hakker.

Det var alt - ikke helt simpelt men det burde virke. God fornøjelse og glædelig jul fra mavepusterne til dig.

julens bussemænd..

Ja det sker hvert år. Det ondeste vi kan forestille os i denne juletid er folk der er imod jul, og derfor blive alle danskernes fjendebiller skældt ud for at være anti-jul. Nogle af de "opdagelser" der er blevet gjort i julen, er at muslimer ikke spiser svinekød(Surprise!) og at de har irrationelle argumenter for det(!).

Det er godt nok godt set. Ja tilmed har Ekstra Bladet formået at få Abu Laban til at sige at danskernes jul er "pervers". Det skal så naturligvis bankes op på forsiden.

Der er også ikke-historier. Således har Politiken været ude med historien om at vi slipper for at have den "politisk korrekte" diskussion om hvorvidt man skal ønske "Merry X-mas" eller "Happy holidays", da vi aldrig fik ændret vore "Jul" til "Kristenmesse".

Man kan næsten mærke næstekærligheden og tolerancen strømme ud her i julen..

link til grisen som dansk kultur

Abu Laban som anti.jul

lørdag, december 23, 2006

God jul
























Herfra mavepusterne skal der lyde en kæmpe julehilsen til alle. Især en stor hilsen til alle dem der har haft det ekstra hårdt i år.

Til de efterladte af dem der er døde i Irak og Afghanistan.
Til alle fangerne på Guantanamo.
Til alle børnene i flygtningelejrene og de traumatiserede flygtninge.
Til alle de fattige fanget af kontantloftet.
Til alle på startshjælp.
Til alle fattige i ulandene, der har fået mindre de sidste par år.

Vi håber det næste år bliver så uendeligt meget bedre.

fredag, december 22, 2006

test din internetforbindelse ver. 2.0













For et stykke tid siden havde vi her på bloggen en henvisning til TDCs test af netforbindelse. Nu har jeg fundet en endnu sejere version, der kan teste din netforbindelses hastighed, ikke bare til en server tæt på, men over hele verdenen. Således er vores forbindelse fx på 1mbit til Sydney. Så ved man det.

link til speedtest.net

er det bare mig..

...eller burde morgenmøder forbydes ved lov? Jeg mener hvad dælen er meningen med at man skal stå en time tidligere op, for at man kan kæmpe sig gennem morgenmylderet, søvndrukken og gnaven. Så kommer man frem, mødet er forsinket, og man skal derefter sidde i et for lille lokale og høre på de sædvanlige pep-talks, der bare bliver ved og ved.
Og efter lidt tid, kan man hvis man er heldig få lov til at høre på brok og folk der vil have flyttet morgenmødet til kl 7.00 fordi det passer bedre med børnehaven. Og så er der naturligvis klassikeren med at folk skal huske at sætte ting i og tømme opvaskemaskinen, den allestedsnærværende krise i de fleste menneskers liv. I mens forsøger man bare at holde øjnene åben og ikke spilde sin te udover nabo-møde-holder.

Der er kun en ting at gøre. Forbyd morgenmøder! Hvor er den forening henne jeg kan melde mig ind i? Vi kunne have badges, og satse på at få flertal i alle virksomheder så vi kan få dræbt denne pestilence af en ide. Derefter kunne vi komme i folketinget og kæmpe for et landsdækkende forbud.

Fanme..

torsdag, december 21, 2006

Google elsker mavepustere..










DR, tv2, børsen..og så mavepusteren naturligvis...vist et meget godt billede på hierarkiet i de danske nyhedsmedier ;)

Afghanistan og danske brud på Geneve-konventionen

Ja, vi har været lidt sløve til at bide fast i denne sag, men Anders Guldbrandtsens dokumentar om den danske regerings brud på krigskonventionerne har ikke været helt nem at for fat i. Således blev den vist på DR2 igen og igen, men når man nu ikke har den kanal, så må man jo fatte andre midler. Hvis man samtidigt har en Mac, kan man jo ikke bare sådan lige streame den ned fra nettet, næh man må alverdens omveje.

Men. Efter en lang kamp lykkes det faktisk at få den set, og her på mavepusteren er vi i chok. Den påviser jo ganske simpelt og eftertrykkeligt at regeringen og statsmagten har haft meget, meget travlt med at lægge låg på alle krænkelserne. Først fik man et notat fra udenrigsministeriet om at man ikke kunne udlevere fanger til amerikanerne hvis de ignorerede Geneve-konventionen(læs torturede fanger til døde), hvorefter man besluttede sig til at gøre det alligevel. Alle der kritiserede denne fremgangsmåde blev forflyttet og fik tavshedspåbud.

Hvorledes alle disse oplysninger der kommer frem, og alt den ækelhed og magtfuldkommenhed som Anders påviser i filmen, ikke kan medfører en storm uden lige mod regeringen, går over min forstand. Har vi accepteret tortur i Danmark? Har vi accepteret at man blot kan kalde krigsfanger for noget andet og så må man gerne torture dem? Er statsmagten med andre ord lige så slemme som Bin Laden når det gælder foragt for menneskeliv og menneskerettigheder?

Svaret kan kun være ja, indtil regeringen bliver fuldstændigt renset af en uafhængig undersøgelse.

link til dokumentaren på dr2

onsdag, december 20, 2006

Citizen dane..

Citizen danes blog har fået sin anden ungdom med masser af gode og relevante politiske kommentarer. Her er et lille udpluk:
“Krigen mod Terror” er en gang baljepis. For det første kan man ikke føre krig mod et begreb, for det andet vil selv “Krigen mod terroristerne” være The Never Ending Story. i hvert fald så længe man anser løsningen for at være rent militær.

Vi kan sagtens bekæmpe den internationale terrorisme uden at nedlægge såvel USAs Forfatning som den danske Grundlov - faktisk kan vi ikke bekæmpe samme terrorisme, hvis vi rutinemæssigt omgår selv samme.


ang. Bush plan om at sætte flere tropper ind i Irak

Alias The Surge.

Det værste ved det er såmænd ikke, at man har hørt den før; den med, at vi bliver nødt til at trappe op for at trappe ned. Det klinger unægtelig meget sådan anno midt 1960erne hensat til Vietnam. Fred være med det.

Han styrer jo for vildt....link til citizen dane

tirsdag, december 19, 2006

Vintermørke...







jeg siger dig...

mandag, december 18, 2006

fejring af barfoeds afgang..naturligvis

En af pressens allerfornemmeste roller er at holde magthaverne grundigt i ørene. At sørge for at korruption og dårlig regeringsførelse fører til magtskifte og bedre regeringsførelse.

Men ikke i det nuværende politiske klima! Næh der bliver man straffet hårdt hvis man går efter ministrene og ligefrem vover at glæde sig over at man udfører sit job til UG. Den hårde politiske kontrol af de danske medier og kampen mod deres ytringsfrihed er efterhånden ret ekstrem.

link til kampen mod nyhedsmediernes ytringsfrihed

søndag, december 17, 2006

Højreekstremistiske bloggere går amok i racisme og had

Som sædvanligt går de ekstremistiske højrefløjsbloggere(balder blog, uriasposten og polemiken er gennemgået her, men det er alle) amok når der sker store politiske begivenheder. Jeg tror tankegangen er at når bølgerne går højt, kan man slippe afsted med endnu mere, uden at blive stillet til ansvar. I kølvandet på balladen om ungdomshuset kommer følgende kommentarer:

fra balder blog:
TV2 NEWS blander sig direkte i begivenhederne ved at oplæse terroristernes budskaber for åbent skærm Egon Weidekamps "løfte" kræves overholdt!
TV2 News bidrager nu for første gang i Danmarkshistorien med til hysteriet ved at cirkle over området i en helikopter.

Nu har vi det hele. Ghettoer, røveri, voldtægt, rødfascisters voldsregime og langt om længe hysteri á la "Dumbest Criminal". Præsenteret politisk korrekt med en "sort" og en "hvid" der deles studieværtrollen. Indtil videre har nydanskeren dog mest spillet rollen som statist.(..)Og de autonome er ved at lære Mellemøstens tricks og er begyndt at gemme sig blandt de "civile", nu er der både uniformerede og ikke-uniformerede røde kaoter.

Udover dette har BalderBlog også brugt megen tid de sidste par dage på at forsvare holocaust benægtere og hævde at det sgu ikke var så galt det Hitler lavede dengang...

Polemiken

Ungdomshuset på Nørrebro: ‘De er voldspsykopater fra helvede!’(..)
Det er lige før, de burde stilles op ad en mur hele bundtet. Nu gider vi ikke se og høre mere på dem.(..)Skulle nogen modtage en regning derudover, må det være de autonomes rige forældre, som har bakket om om de unge klaphatte og ligefrem tilbudt at oprette lazareter til dem, når de går i væbnet kamp med ordensmagten - og send også en regning til alle de andre - heriblandt venstreorienterede politikere og kunstnere - som har støttet Ungdomshuset. Især dem, der stadig vælger at støtte dem efter gårsdagens vanvittige begivenheder. Det hjælper ikke, at man rituelt tager forbehold for volden og hærværket, men stadig vælger at støtte Ungdomshuset. Enten støtter man de autonomes opførsel, eller også gør man ikke.

Uriasposten
Vi taler om hætteklædte brostenskastende venstreekstremister der bevidst søgte konfrontation med samfundets udøvende magt. (..)En fyr på omkring 20-22 år, tydeligvis autonom-sympatiserende fortalte med forurettet stemmeføring TV2s mikrofonholder, at en dame på omkring 40-45 år var blevet hårdhændet behandlet af politiet, der skilte hendes fra sin 8-9 årige datter. Det måtte være en dybt traumatiserende oplevelse for den lille lød det.
Desuden benytter Kim Møller også chancen for at forsvare Mogens Glistrup


---

Ud over disse bizare racistiske angreb, opfordringer til ulovligheder og drab, ligegyldighed overfor politivold, sammenligning ml terrorister og unge demonstranter osv., forsøger alle naturligvis at skyde skylden på islam. Det er jo muslimernes skyld det hele, ikke sandt? Set i lyset til disse citater er det rent til grin at uriasposten m.fl. er gået helt bersærk over at være blevet kaldt højreradikale. De er så meget, meget værre.

jamen, hvordan kan du ...?

i disse borgerlige dage, hvor højrefløjen dominerer debatten kan det være svært at argumentere for sine holdninger. Et klassisk retorisk trick der altid bliver benyttet, er at pege på nogle personer der mener det samme og desuden har nogle absurde meninger samtidigt.

Et eksempel var under tegningekrisen, hvor enhver der forsvarede den almindelige muslims ret til ikke at blive forhånet, blev slået i hartkorn med terroristerne.

Nu er det så ungdomshuset, hvor enhver der forsvarer de unges ret til have et kulturelt fristed, pludselig går ind for vold og hærværk og er imod .

Det naturlige forsvar må være at sige at enhver der er imod ungdomshuset går ind for fjernelse af al dansk kulturel egenart og musikalsk udvikling. At enhver der forsvarede JP under krisen var racistiske svin og tilhængere af Den danske forening. At enhver der stemmer på den nuværende regering går ind for tortur og drab af uskyldige.

Og der er debatten naturligvis (kort)sluttet. Personligt mener jeg at hvis man vil debattere på den måde så har en højrefløj med 650.000 døde irakere på samvittigheden tabt godt og grundigt. Det er ikke svært at afveje nogle kvæstede betjente med sådan et ansvar for massemord på uskyldige. Vold er vold uanset om det foregår i Irak eller på Nørrebro.

Men hvis man har lyst til at diskutere sobert igen engang, så skal man da være velkommen.
Så kan det være vi kan få Ritt til at forklare hvorfor hun mener ungdomshuset skal fjernes?

link til kunstnere for ungdomshuset og imod vold.

lørdag, december 16, 2006

krigen er begyndt..

Gadekampene på Nørrebro er begyndt. 4 sårede indtil videre. 2-300 arresterede.


link til historien på politiken

torsdag, december 14, 2006

Uh de kan lide det..

Forestil dig at den danske regering gerne vil nedlægge Christiania(ikke så svært at forestille sig). Men i stedet for at gå i flæsket på diverse økologiske børnehaver vælger man i stilhed at sælge alle bygningerne til Indre Mission. Indre Mission kan nemlig godt bruge lidt opmærksomhed så de siger ja.
Når så de har fået rettens ord for at de gerne må smide christianitterne, så begynder de at tude op om at Christianitterne er terrorister. Og at de skam ikke er ude på et religiøst korstog.

Hele skylden er naturligvis regeringens, ligesom hele skylden i historien om ungdomshuset naturligvis ligger hos Københavns Borgerrepræsentation

Ville man tro på det? Nej vel? Hvorfor skal vi så tro på Ruth? Og hvorfor skal Ritt have lov til at løbe fra sit ansvar?

mere om ungdomshuset

god leder...

fra Politiken i dag:

Ungdomshuset - Kommunen har et ansvar


At ejendomsretten er ukrænkelig, fremgår allerede af grundloven. Den kristne sekt Faderhuset har derfor lov til at nægte at sælge Ungdomshuset på Jagtvej. Det gælder, uanset at et salg ville glæde både overborgmesteren, politidirektøren, rigtig mange københavnere og ikke mindst de unge brugere.
Faderhusets dumstædighed har imidlertid skabt en urimelig situation. Ikke så meget, fordi en rydning af huset kan give anledning til uroligheder. Hvad det angår, må man tro, at Københavns Politi vil være i stand til at håndtere opgaven fornuftigt. Helst på et tidspunkt, hvor de unge er blevet trætte af demonstrationer og beredskab, og hvor deres europæiske venner er blevet trætte af København.

Nej, den egentlige urimelighed er, at København bør kunne rumme en mangfoldighed af ungdomskulturer. Den, der trives på Jagtvej, er ikke den mindst værdifulde af dem – hverken musikalsk eller menneskeligt. Vi har politiets ord for, at husets lukning ikke kan begrundes i, at det skulle være en belastning for by og naboer.

NÅR RITT Bjerregaard fralægger sig ansvaret og siger, at Ungdomshusets fremtid ikke vedkommer kommunen, er det derfor et snævert og meget formelt udsagn. Kommunen har et ansvar for rummelighed og mangfoldighed i storbyen. Samtidig ved vi nu, at der findes en konstruktiv privat partner – en fond – med et tocifret millionbeløb i lommen. Med sådan en partner burde kommunen – der ejer mange ejendomme og har mange handlemuligheder – gå ind og sikre, at der stilles et nyt hus til rådighed for den kreative selvforvaltning, der præger Ungdomshuset. Netop denne overborgmester har talt meget om mulighederne i samarbejde mellem private og offentlige partnere. Her er en oplagt mulighed for at praktisere det på en overbevisende måde.

Lige nu er aktivistkernen blandt de unge ikke til sinds at ’flytte hjemmefra’. De har en hjemstedsbinding, de nok selv i andre sammenhænge ville finde komisk. Men vi – det vil sige alle os, der ønsker at give de unge plads i hovedstaden – skal ikke lade os låse eller provokere af deres kampvilje. Et konkret tilbud om et nyt fristed i samme kvarter kan kun gavne stemningen – og er under alle omstændigheder en nødvendighed, hvis der på et tidspunkt skal samles op efter et slagsmål, der stadig burde kunne undgås.

En rettelse..

I sidste indlæg skrev jeg at Pia K og landsbytosserne aldrig ville vælte en minister fra VK regeringen. Dette må nu korrigeres til at Pia K aldrig ville vælte en VENSTRE-minister, men naturligvis gerne vil straffe de konservative for deres konstante krav om at flygtninge skal behandles bare lidt bedre end dyr.

De konservative raser og jeg må give Bendt Bendtsen og co. ret. De hører ikke til i den regering, det gør DF. Så hermed en opfordring til de konservative til at droppe regeringssamarbejdet. Man får tydeligvis mere indflydelse hvis man blot er støtteparti.

link til krig i regeringen

onsdag, december 13, 2006

tag jer nu sammen

Hmm..nu er det sket igen og igen, og det er utroligt at den venstre side af folketinget falder i hver gang. En eller anden minister har klokket i det og været sjusket eller har måtte tåle nedskæringer der umuligjorde et ordentligt arbejde. Så kommer kritikken, denne gang er det fra rigsrevisorerne, og så indvilger partierne fra de Radikale til Enhedslisten i at vælte ministeren.
Anders Fogh går ud og påviser endnu engang at hans ministre kan sove som de vil, de vil aldrig blive væltet af ham..
Så nu sidder aben altså på Pia Kjærsgaard og hendes landsbytosser.
Som sædvanligt har de udtalt sig meget principielt i sagen(ang. fødevarersikkerhed har de således udtalt at ministeren skulle slippe "pletfri" igennem en undersøgelse for at blive siddende) så nu har de problemerne.

Det ender naturligvis med at Pia K lader manden sidde og så falder hele korthuset sammen. Pia Kjærsgaard sover i tryg forvisning om at hendes vælgere har en så kort politisk hukommelse at det hele er glemt efter få dage, mens alle de andre partier sidder tilbage lidt og ser lidt impotente.

Lad mig forslå socialdemokraterne at de næste gang lige ser hvorledes Pia K melder ud. Så bliver DF nødt til at gå først ud og støtte ministeren og så slipper man for stereotypen. Hvis Pia K vender tomlen ned har S den ideelle situation, de skal bare vente helt til den afgørende afstemning med halshugningen, da enhver afsløring før vil resultere i en tallerkenvending fra Danmarks Folkepopulitiske parti.

Det var bare et lille tip Helle. Brug det vist du har lyst.:)

link til den sædvanlige historie

tirsdag, december 12, 2006

For hede-hule-helvede..

Uhh..hvor kan jeg blive irriteret over de reklamer for dr.dk/tv de sender på DR. Der sidder den ene kendis efter den anden med sin fine, flotte MacBook pro på skødet og reklamerer for DRs satsning på web-tv.

Nå man så peger sin mac in på siden, så er der INTET der virker på Mac OS X. Normalt går browseren bare i koma, hvis man er heldig får man lige set to minutter film inden det hele chrasher.
Så kan man så lytte til lidt radio, men her har de åbenbart indstillet streamen til at være så langsom at man ikke kan høre en skid..uanset man sidder med 100mbit forbindelse..

grrrr...

link til falsk markedsføring

mandag, december 11, 2006

Indvandrerfædre: Hvis bare vi fik lov til at føle os som danskere..

Mange indvandrerfædre bruger ikke deres egne fædre som forbilleder, når de selv skal være far. I stedet vil de bryde med traditionelle kønshierarkier - piger og drenge skal i høj grad opdrages ens og have lige muligheder - Det viser en ny undersøgelse af en kønsforsker.

Undersøgelsen viser dog også enkelte forskelle i forhold til etnisk danske fædre. Hovedparten ønsker, at børnene skal lære sproget fra oprindelseslandet. Og stort set alle mændene føler sig diskrimineret, selv om de er ressourcestærke og har boet længe i Danmark. De føler sig skåret over én kam og beklager, at »indvandrere og efterkommere generelt blev udlagt som sociale problemer i medierne,« hedder det i undersøgelsen.»Jeg når aldrig helt at føle mig som dansker ... hvis jeg gør det, skal de nok hurtigt pille det fra mig,« som én af fædrene siger.

Indvandrer ligner altså danskerne på en prik, men får ikke lov til at føle sig som sådanne. Se her ligger kimen til de fleste integrationsproblemer. Hos Pia K og hendes fans. De burde skamme sig.

link til lidt fornuft

søndag, december 10, 2006

Psykopat død

Pinochet - psykopatisk ex-diktator og massemorder fra Chile er død i dag. Desværre inden han og hans tilhængere fik deres retfærdige straf. Og han fortrød ikke sine ugerninger før han døde, forhåbentlig svag og bitter.

De største igangværende retssager mod Pinochet
Dødskaravanen:

En militæroperation i kølvandet på militærkuppet i Chile i september 1973, hvor omkring 100 tilfangetagede, politiske modstandere blev henrettet. Augusto Pinochets immunitet blev ophævet i år 2000, og han sad i husarrest i seks uger i 2001 på grund af sagen, som dog blev afvist i 2002 under henvisning til hans skrantende helbred. I begyndelsen af 2006 ophævede en appelret Pinochets immunitet på ny, så hans ansvar i en relateret sag om mordene på to af præsident Salvador Allendes bodyguards kunne efterforskes.

Operation Colombo:
Kostede 119 politiske modstandere livet i 1975 og betragtes som forløberen til Operation Kondor. Chiles Højesteret ophævede Pinochets immunitet og sendte ham i husarrest, men sagen, hvor ex-generalen stod anklaget for direkte ansvar i forbindelse med 37 dissidenters forsvinden, blev aldrig til noget.

Operation Kondor:
Navnet på et berygtet samarbejde i 1970'erne mellem efterretningstjenesterne i Argentina, Bolivia, Brasilien, Chile, Paraguay og Uruguay, hvor også de enkelte landes diktatorer var involveret. Operation Kondor udryddede flere end tusinde politiske modstandere. I Chile afviste Højesteretten retsforfølgelse for Pinochets ansvar for ni bortførelser og et mord.

Villa Grimaldi:
Villa Grimaldi var efter sigende et af diktaturets største hemmelige fængsler, hvor tusinder af fanger blev tortureret mellem 1974 og 1977. Mange af dem forsvandt. Anklagerne mod Pinochet lyder på involvering i 23 tilfælde af tortur og 36 tilfælde af bortførelser. Chiles Højesteret fratog aldrig Pinochet sin immunitet, så sagerne kunne køres.

Riggs-sagen:
Efterforskning afslørede i 2004, at Pinochet havde op mod 120 mio. kr. gemt væk på hemmelige konti i udlandet, primært i den amerikanske Riggs Bank. Pinochet og en række familiemedlemmer står anklaget for skattesnyd, hvidvask af penge, underslæb og forfalskning af pas og offentlige dokumenter.

link til festlig begivenhed

Muslimer vil lade deres børn dø..

Nyhedsavisen har følgende historie på forsiden:

Treårige Alma Jensen fra Fjerritslev lever. Havde hendes forældre bestemt, var hun død.
Alma har leukæmi, og for at blive rask skal hun ind imellem have blodtransfusion. Det siger hendes forældre konsekvent nej til. De er Islamister og dermed overbevist om, at blodtransfusion er synd mod Gud.

Almas forældre henviser til Koranens skabelsesberettelse, hvor Gud siger til mennesket: "..Men kød med blod må I ikke spise".

Pia Kjærsgaard og Langballe fråder: "Disse Islamister bringer deres børn i fare, og skal smides ud af landet. Dette er et klart bevis på at den muslimske kultur er middelalderlig og den kristne langt underlegen. "

....

Eller hvordan var det historien var? Det var vist ærkedanske kristnister fra Jehovas Vidner der læser biblen som de lyster, og på denne måde bringer deres stakkels børns i fare og dermed påviser at den kristne kultur også er middelalderlig.

Og så holder racisten Pia K og "præsten" Langballe naturligvis pænt deres mund.

Link til historien i avisen.dk

En snedig MSN-klient.











De fleste folk der benytter msn, icq eller gtalk(via google-mail) har stor fornøjelse af det. Så kan man sidde og chatte med vennerne og kæresten hjemmefra og slippe for at bruge penge på smsér. Problemerne kommer når man skal sidde på arbejdet/hos venner og chatte eller har flere slags chat-klienter. Så skal man pludselig sidde med flere programmer åbne samtidigt eller sidde og kæmpe med arbejdets firewall.

Næh, det er noget besvær - noget jeg ihvertfald har rodet med i et stykke tid, men nu har jeg fundet noget nær den perfekte løsning. Den kan findes meebo.com. Her findes en online multiple chatklient, hvor man med et login og et password, kan logge på alle sine konti og samtidigt undgå problemer med sure arbejdsgivere der har blokeret for msn og icq.

Meebo har masser at byde på - flot design og masser af ikoner. Der er også en chat-widget, man kan sætte ind på sin hjemmeside eller webblog, så alle der besøger siden kan skrive til dig.

link til meebo.com

ps. Er jeg den eneste der syntes der mangle danske ord til at beskrive disse produkter. Instant messenger er et rigtigt dårligt ord i en danske sætning. Nogle foreslag til et fordansket ord? Hurtigbeskedsprogram holder vist desværre ikke..Og MSN messenger(lidt bedre) er jo kun en af mange forskellige hurtigbeskedsprogrammer :)

fredag, december 08, 2006

"Et rødt rædselskabinet"

HA, ha...Naser Khader er altid god for en idiotisk bemærkning og nu har han sørme beskrevet en SF-S regering som et "rødt rædselskabinet". Disse rædsler vil bestå af at en sådan regering nok ville stoppe dansk krigsdeltagelse, stoppe nedskæringer på velfærd/miljø og stoppe Dansk Racistisk Folkepartis indflydelse på udlændingepolitikken.

Oh hvilke rædsler. Danmark kunne jo blive helt respektabelt igen og Krarup og Hvilhøjs drøm om indvandrerfrit Danmark ville falde til jorden.

link til Naser Khaders bizare holdninger

torsdag, december 07, 2006

Når man danser med djævlen..

Tjah naturligvis har de danske tropper udleveret afghanere til amerikanerne - og naturligvis er disse blevet gennemtæsket af amerikanerne. Det kommer jo ikke som en overraskelse for nogen. At de samme folk der kritisere Ungdomshusets beboere for at ville forsvare deres ret til at blive med fysiske midler, samtidigt kan forsvare en regering der er medskyldig i tortur og bortførelser af uskyldige mennesker, går over mavepusternes forstand.

Desværre kommer Fogh aldrig for en rigsret uanset hvor mange beviser der bliver fundet, da Dansk Folkeparti aldrig, aldrig nogensinde ville lade deres nikkedukke blive skadet. Næh Anders Fogh kunne personligt gå ud på Strøget og slå folk ned med en kølle uden at DF ville gøre andet end brøle op. Dansk Facistisk Folkeparti har fået magten og giver den nødigt fra sig.

link til ynkelig mudderkast

Dansk Facistisk Folkeparti


I et medlemsblad fra 2000 har Dansk Folkeparti er der en gennemgang af Israels behandling af ikke-jødiske borgere. I artiklen bliver Israels behandling set som "forebilledlig" og beskrevet som følger:

# Kun jøder kan blive statsborgere.

# Ingen jøde kan gifte sig i Israel med en ikke-jøde.

# Israel tager ingen FNkonventionsflygtninge.

# Israel tager ingen spontanflygtninge - med mindre de er jøder.

Oversat til danske forhold vil Dansk Folkepartis hvis de fik flertal indføre følgende regler:

# Kun kristne kan blive statsborgere.

# Ingen etniske danskere kan gifte sig i Danmark med muslimer/folk med ikke-vestlig
baggrund.

# Danmark skal ikke tage FNkonventionsflygtninge.

# Danmarks skal ikke tage spontanflygtninge - med mindre de er kristne eller vestlige.

Velbekomme!. Enhver snak fra DF om at de er et "midterparti" og fører en "stram men fair udlændingepolitik" kan vist godt ligges i graven - ren retorik.

Dansk Folkeparti er ganske simpelt et nyfacistisk parti der forsøger at rense Danmark for ikke-vestlig indflydelse og helst ser den nazistiske drøm om den ariske nation indført. Alle der ikke kan se denne ide poppe frem i alle disse foreslag stikker sig selv blår i øjnene.

link til facismens månedsmagasin

onsdag, december 06, 2006

tag fra de fattige og giv til de rige..

Politiken siger det præcist og knaldhårdt, mavepusterne er enige:

Leder fra Pol.dk

Pisk gør ondt værre

Man kan, hvis man vil.

Sådan lød budskabet fra Venstres arbejdsmarkedsordfører, Jens Vibjerg, da han i går forklarede Politiken, hvorfor det er rimeligt at fratage en række af landets allerfattigste familier halvdelen af deres indtægt, hvis de ikke inden 1. april 2007 opfylder reglen om at have arbejdet mindst 300 timer.
Der er ikke noget overraskende i udtalelsen. Den er helt i tråd med det syn på landets fattige, som hersker hos VK og Dansk Folkeparti. Grundholdningen er, at fattigdom primært skyldes, at de fattige får for mange penge fra det offentlige. Hvis blot det offentlige var mindre gavmildt, ville folk arbejde mere.
Bag det mistrøstige og mistroiske menneskesyn gemmer sig forestillingen om, at der er arbejde nok til alle, der vil arbejde. Og at alle kan arbejde.
Men netop det sidste er fundamentalt forkert, hvilket de økonomiske vismænd med al ønskelig tydelighed dokumenterer i deres halvårlige rapport, som blev offentliggjort i går. Her fastslår vismændene, at mange af de fattige ikke har en realistisk mulighed for at komme i beskæftigelse. Enten fordi de har for ringe kvalifikationer eller for dårligt helbred.
At nedsætte ydelserne til disse mennesker øger ikke deres tilskyndelse til at søge arbejde. Den eneste effekt er, at de bliver endnu fattigere og endnu mere marginaliseret. Fattigdommen risikerer dermed at udgøre en decideret barriere for, at de kan blive selvforsørgende.
Helt grelt er det for flygtninge på den såkaldte introduktionsydelse, der er endnu lavere end kontanthjælpen. Ikke alene døjer flygtningene ofte med sprogproblemer og manglende kvalifikationer. Som vismændene påpeger, er de ofte så traumatiserede, at de reelt ikke har mulighed for at få beskæftigelse. Vismændenes konklusion er derfor også entydigt, at introduktionsydelsen for flygtninge bør afskaffes.

Det er glædeligt, at landets højeste økonomiske sagkundskab nu endelig nedskyder regeringens tynde argumenter for introduktionsydelsen. Og endnu mere glædeligt er det, at vismændene tager bladet fra munden og gør opmærksom på de skamløst dårlige rapporter, som Integrationsministeriet har brugt til at forsvare ydelsen. Da ministeriet i en rapport sidste år vurderede, at ydelsen har øget selvforsørgelsen, var det faktisk misvisende. I sig selv er det en næsten lige så stor skandale som indførelsen af introduktionsydelsen.

/

tirsdag, december 05, 2006

Sovjetunionen længe leve..

Et af dagens paragraf 20 spørgsmål:

Til undervisningsministeren (Bertel Haarder (V)) . ( 4/12 06 ) af: Martin Henriksen (DF
)
Agter ministeren at opfordre lærerne på landets ungdomsuddannelser til at forklare eleverne, hvordan ekstrem socialisme kan føre til udemokratiske tilstande, som vi ser i forbindelse med de unge ballademageres opførsel i sagen vedrørende Ungdomshuset på Nørrebro?


Åh godt at se at de gode gamle stalinistiske styringsmetoder ikke er gået helt i glemmebogen. Dansk Facistparti slår til igen.

fundet på åbenlys urimelig

mandag, december 04, 2006

Amnesti til afviste asyl-ansøgere!

En gruppe borgere har startet en underskriftsindsamling for "amnesti nu" til afviste asyl-ansøgere, som har været i Danmark i mere end tre år.

Målet er at mobilisere 100.000 underskrifter. Amnestien gælder omkring 800 mennesker, heraf 200 børn, som har siddet på danske asylcentre i op til 8 år. De kommer fra bl.a. Irak,Kosovo og Iran. Deres mistrivsel er veldokumenteret og deres fremtid udsigtsløs.
"At lade disse mennesker blive i Danmark betyder at tage et medansvar for deres skæbne og at anerkende, for børnenes vedkommende, at de ofte føler sig mere tilknyttet til Danmark end til det land, deres forældre flygtede fra," siger psykolog Gerd Gottlieb, medinitiativtager.

Anmodningen om amnesti med de tilhørende underskrifter vil blive leveret til Hendes Majestæt Dronningen, som ifølge Grundloven har myndigheden til at give amnesti.

"Vi appellerer til Hendes Majestæt Dronningen frem for regeringen, da vi oplever at medmenneskelighed i den grad tilsidesættes til fordel for fastholdelse af en stram asylpolitik", udtaler Charlotte G.Mortensen, medinitiativtager.

Genopliv Danmarks historiske gæstfrihed

Underskriftsindsamlingen er startet af danske borgere, som er skamfulde og indignerede over, at man i vort overskudssamfund tillader, at en gruppe medmennesker bliver behandlet dybt uanstændigt. De henviser til 50-året for ankomsten af de første ungarske flygtninge i Danmark. Dengang blev de hyldet som helte - en stærk kontrast til den måde vi i dag modtager flygtninge på i Danmark.

Initiativtagerne er inspireret af Sverige, hvor 157.000 indsamlede underskrifter var med til at påvirke den særlov, som åbnede mulighed for at omkring 30.000 asylafvistes ansøgninger blev genbehandlet i Sverige. I Danmark drejer det sig om cirka 800 mennesker. Målet er at skabe en folkebevægelse for 'amnesti nu' på tværs af mennesker, foreninger og politiske partier.


Skriv under på http://www.amnesti-nu.skrivunder.dk
Læs mere på http://www.amnesti-nu.dk

Kontakt: Charlotte G Mortensen, tlf.: 2548 8995 eller Inga Axelsen,

tlf.: 3324 2028

Med venlig hilsen

Karin Fabricius
Pædagogisk konsulent

Dansk Sygeplejeråd
Organisationsafdelingen
Sankt Annæ Plads 30
1250 København K

Tlf. direkte 46954259
Tlf. mobil 28957420

søndag, december 03, 2006

den perfekte udlændingepolitik?

lørdag, december 02, 2006

borgerkrig?

..eller en "klart utilfredsstillende situation". Politikernes newspeak har fået uanet omfang, når en borgerkrig med 650.000 døde er "klart utilfredsstilende" og "sekterisk vold". Nyhedsmedierne har nu i alt, alt for lang tid danset efter Bush, Blair og Foghs piber og må nu tage sig sammen.

Der er en borgerkrig i Irak lige nu!

det var alt.

link til yderligere argumentation