onsdag, december 13, 2006

tag jer nu sammen

Hmm..nu er det sket igen og igen, og det er utroligt at den venstre side af folketinget falder i hver gang. En eller anden minister har klokket i det og været sjusket eller har måtte tåle nedskæringer der umuligjorde et ordentligt arbejde. Så kommer kritikken, denne gang er det fra rigsrevisorerne, og så indvilger partierne fra de Radikale til Enhedslisten i at vælte ministeren.
Anders Fogh går ud og påviser endnu engang at hans ministre kan sove som de vil, de vil aldrig blive væltet af ham..
Så nu sidder aben altså på Pia Kjærsgaard og hendes landsbytosser.
Som sædvanligt har de udtalt sig meget principielt i sagen(ang. fødevarersikkerhed har de således udtalt at ministeren skulle slippe "pletfri" igennem en undersøgelse for at blive siddende) så nu har de problemerne.

Det ender naturligvis med at Pia K lader manden sidde og så falder hele korthuset sammen. Pia Kjærsgaard sover i tryg forvisning om at hendes vælgere har en så kort politisk hukommelse at det hele er glemt efter få dage, mens alle de andre partier sidder tilbage lidt og ser lidt impotente.

Lad mig forslå socialdemokraterne at de næste gang lige ser hvorledes Pia K melder ud. Så bliver DF nødt til at gå først ud og støtte ministeren og så slipper man for stereotypen. Hvis Pia K vender tomlen ned har S den ideelle situation, de skal bare vente helt til den afgørende afstemning med halshugningen, da enhver afsløring før vil resultere i en tallerkenvending fra Danmarks Folkepopulitiske parti.

Det var bare et lille tip Helle. Brug det vist du har lyst.:)

link til den sædvanlige historie