søndag, december 10, 2006

En snedig MSN-klient.De fleste folk der benytter msn, icq eller gtalk(via google-mail) har stor fornøjelse af det. Så kan man sidde og chatte med vennerne og kæresten hjemmefra og slippe for at bruge penge på smsér. Problemerne kommer når man skal sidde på arbejdet/hos venner og chatte eller har flere slags chat-klienter. Så skal man pludselig sidde med flere programmer åbne samtidigt eller sidde og kæmpe med arbejdets firewall.

Næh, det er noget besvær - noget jeg ihvertfald har rodet med i et stykke tid, men nu har jeg fundet noget nær den perfekte løsning. Den kan findes meebo.com. Her findes en online multiple chatklient, hvor man med et login og et password, kan logge på alle sine konti og samtidigt undgå problemer med sure arbejdsgivere der har blokeret for msn og icq.

Meebo har masser at byde på - flot design og masser af ikoner. Der er også en chat-widget, man kan sætte ind på sin hjemmeside eller webblog, så alle der besøger siden kan skrive til dig.

link til meebo.com

ps. Er jeg den eneste der syntes der mangle danske ord til at beskrive disse produkter. Instant messenger er et rigtigt dårligt ord i en danske sætning. Nogle foreslag til et fordansket ord? Hurtigbeskedsprogram holder vist desværre ikke..Og MSN messenger(lidt bedre) er jo kun en af mange forskellige hurtigbeskedsprogrammer :)