torsdag, november 30, 2006

ungdomshuset..en simpel sag..

I virkeligheden er sagen om rydningen af ungdomshuset(der nu er blevet udsat på ubestemt tid) meget, meget simpelt. Og hvis nu blot Borgerrepræsentationen blot havde nosserne til selv at sætte de unge brugere på gaden, ville den være til at overskue.

Men nej, Socialdemokraterne og højrefløjen fik myrekryb ved tanken om, selv at tage ansvaret for deres beslutninger, og udliciterede opgaven til de religiøse loonies fra faderhuset.
Således er der kun EN skurk i denne sag, og det er det flertal i Borgerrepræsentationen der stadigvæk ikke tør gå ind i sagen. Ritt Bjerregaard og de borgerlige partier har gravet sig ned. Socialdemokraterne har ganske vist arbejdet for at en fond skulle gå ind og overtage ungdomshuset, hvilket er en tydelig indrømmelse af at de fortryder beslutningen om at lukke det bedste spillested i København. At de så ikke vil ligge de kræfter og millioner på bordet der skal på bordet for at redde bommerten siger en del om deres politiske mod og manglende selvindsigt.

Ritt - kom frem og indrøm dit partis fejl. Og få ryddet op efter det lort i har efterladt. Alternativet er at du står frem og begrunder nedrydningen af ungdomshuset. Alt andet er ynkeligt og udemokratisk.