torsdag, november 23, 2006

DF - straf folk for at være venstreorienterede

Ja, det er næsten for absurd til at det kan være sandt. Men DFs Morten Messerschmidt har foreslået undervisningsministeren at trække de strejkende studerende i SU. Citat fra avisen.dk

Jeg mener, at det er et samfundsmæssigt problem, at elever bruger deres undervisningstid til at føre fagpolitisk kamp i tide og utide.

Hvad mener du med det?

De Danske Gymnasieelevernes Sammenslutning er en flok venstreorienterede aktivister, som tager samtlige gymnasieelever som gidsler, når de tvinger dem til kollektivt at strejke.

Hvor ved du det fra?

Det har Jyllands-Posten afsløret, og det giver de i øvrigt meget kraftigt udtryk for, når de optræder på skærmen.

Men hvordan skal man administrere, hvem der bliver trukket i SU?

Det har jeg ikke umiddelbart et bud på. Man kunne gøre det decentralt, så det var op til det enkelte gymnasium at finde ud af, hvem ballademagerne er.


Dansk folkepartis udemokratiske ånd har vist aldrig været tydeligere. Og der kan vist heller ikke være nogen tvivl om at etiketten som højreekstreme passer helt perfekt! Hvorfor ikke gå hele vejen og lade personer med venstreorienterede holdninger betale mere i skat? Eller give dem piskeslag offentligt? De skal i hvert fald fyres som DF har fået gennemtrumfet i DR.

Dansk Folkeparti er i sandhed en skamplet på det danske demokrati. De er aldrig blevet stuerene, regeringsførelsen er bare begyndt at lugte af hundetis.
Føj!

link til DFs kamp mod demokratiet