tirsdag, december 26, 2006

JyllandsPosten i frontalangreb på ytringsfriheden

Ser ud til at JPs lederkollegium kun går ind for journalistisk frihed når det gælder dem selv. Når det gælder DR, så skal enhver journalistisk kritik af regeringens krige og dens ligegyldighed overfor tortur, resultere i udskiftelser i ledelsen.

Således skriver JP i en leder i dag:

Hvad er meningen - må den sagesløse licensbetaler spørge sig - med et program som Den hemmelige krig, der kun ved at strække principperne for nogenlunde anstændig journalistik til det yderste kan kaldes et dokumentarprogram?(...)
Hvad er desuden meningen med, at en repræsentant for den journalistiske ledelse på TV Avisen rundsender en mail til medarbejderne, hvori det bliver beskrevet som en stor triumf og et journalistisk mål i sig selv, at Lars Barfoed måtte gå som forbrugerminister?(..)
Hvad der er brug for, er et kritisk eftersyn af DRs egen journalistik.


Næh du - tilsvinen af religiøse minoriter og nedgøren af deres religion - se det er "anstændig journalistik og en triumf for journalistik".

Her i landet er anstændig journalistik åbenbart at gå efter de svage og læne sig op af de stærke. Godt set af Jyllands Posten der.

At DR da bølgerne gik højt forsvare JPs ytringsfrihed tæller åbenbart ikke for noget, for når det gælder principper så er Jyllands Posten kun på sin egen side...og så naturligvis regeringens.

Føj for satan for en leder


ps. Jyllands Posten kæmper skam også imod præsternes ytringsfrihed.