fredag, december 22, 2006

er det bare mig..

...eller burde morgenmøder forbydes ved lov? Jeg mener hvad dælen er meningen med at man skal stå en time tidligere op, for at man kan kæmpe sig gennem morgenmylderet, søvndrukken og gnaven. Så kommer man frem, mødet er forsinket, og man skal derefter sidde i et for lille lokale og høre på de sædvanlige pep-talks, der bare bliver ved og ved.
Og efter lidt tid, kan man hvis man er heldig få lov til at høre på brok og folk der vil have flyttet morgenmødet til kl 7.00 fordi det passer bedre med børnehaven. Og så er der naturligvis klassikeren med at folk skal huske at sætte ting i og tømme opvaskemaskinen, den allestedsnærværende krise i de fleste menneskers liv. I mens forsøger man bare at holde øjnene åben og ikke spilde sin te udover nabo-møde-holder.

Der er kun en ting at gøre. Forbyd morgenmøder! Hvor er den forening henne jeg kan melde mig ind i? Vi kunne have badges, og satse på at få flertal i alle virksomheder så vi kan få dræbt denne pestilence af en ide. Derefter kunne vi komme i folketinget og kæmpe for et landsdækkende forbud.

Fanme..