tirsdag, december 26, 2006

Islamofobi..nu også i DR

Ole Hyltoft er sammen med Katrine Winkel Holm blevet medlemmer af DRs bestyrelse. For nu at præsentere dem kan vi først nævne at Katrine W. Holms eneste "medietalent" er at hun er datter af Søren Krarup(!).
Ole Hyltoft er sørme også "islamkritisk" eller retter rygende, kæmpe, megaracistisk. Lad mig citere lidt fra denne ækle mand:

Det vigtigste er, at muslimerne - alle muslimerne - bekender sig til et skrift, der siger, at danskerne er urene og bør udryddes. Vor statsminister hævder, at dette ikke er noget problem. Jeg synes, det er et problem. Og det tror jeg også, de fleste danskere synes. Det er umuligt at bygge et godt samfund, hvis hver tiende borger tror på en hellig skrift, der siger, at han kommer i paradiset, hvis han slår de ni andre for panden. Et klart svar fra danskerne kunne være, at de, der bekender sig til Koranen med al dens had, krig og fremmedfjendskhed, ikke kan få opholdstilladelse i Danmark.« (Politiken, 8.10.2005).

»Hvis man vil have et godt samfund, så skal det være som en stor familie. Men det er umuligt, hvis hver tiende tror på en hellig skrift, som siger, at man kommer i Paradis, hvis man slår de ni andre for panden.« Gæstetale til Dansk Folkepartis årsmøde, 18.9.2005.

Føj for satan for nogle nazister der er kommet i bestyrelsen af vores allesammens DR. Men så ved vi da hvem der styrer hvad der kommer i TV -avisen fra nu af.

velbekomme