fredag, september 26, 2008

Endnu mere overlegen dansk kultur..

Fra nu af vil jeg henvise til denne sag, når DFerne og deres fanboys begynder at snakke om den primitive middelalderlige muslimske kultur. Måske burde de to hjerneceller DFerne har tilbage begynde at arbejde på andre sammenligningspunkter - hvad ved jeg - fattigdom?

Etiketter: , ,

Be afraid - be very afraid...

torsdag, september 25, 2008

Totalforbud mod privatejede våben ønskes!

Hvis man dykker lidt ned i tallene og forskningen på området, finder man ud af at der er mange årsager til kriminalitet. Først og fremmest skal det skæres ud i pap igen og igen, at strengere straffe ingen - læs INGEN effekt har på antallet af kriminelle i et samfund. Den modsatte tendens kan derimod påvises - alt for strenge straffe, medfører en barskere kriminalitet. Men nok om det.

Den mest udbredte og klart dominerende er relativ økonomisk fattigdom. Ethvert seriøst politisk parti der vil bekæmpe kriminalitet, må således lave en reel indsats for at mindske de økonomiske forskelle i samfundet.
Den sidste to bestemmende faktorer er psykisk sygdom og mulighederne. Et ordentlig beredskab mod psykiske sygdomme og en strukturel fjernelse af mulighederne for kriminalitet må således også være en del af kuren mod kriminalitet. For at fokusere på fjernelse af mulighederne, menes her bl.a. at jo flere våben der findes i samfundet, des større fristelse for svage sjæle til at begå overgreb som den vi lige har set i Finland. Et land der ligesom USA også svømmer i lettilgængelige våben. Det er sgu for let at tage andre med i døden, når man nu alligevel har tænkt sig at begå selvmord. At gå ned med et brag, så at sige.

Nu troede jeg faktisk at Danmark havde en hård våbenlov, men faktum er at det blot kræver at man er 20 år gammel, har en ren straffeatest og har gået i skydeklub i 2 år - så har du retten til at købe værktøjet for at slå utallige uskyldige ihjel. I England der flænge havde lignende regler, gik en 44 årig i 1996 amok og dræbte 16 børnehavebørn i alderen 5-6 samt deres underviser. Med et legalt anskaffet våben(!).

Siden da har England gjort det allerfornuftigste og forbudt alle privatejede skydevåben. Fuldstændigt!. Ja selv deres OL-hold i skydning må tage til udlandet for at øve sig. Lad os lære af tragedien i England og Finland og forbyde alle privatejede våben. De OL-medaljer og de skydeklubber kan vi leve uden. Det vil naturligvis ikke forhindre psykopater i at gå amok - men måske kan vi forhindre den helt store massakre.

link til masakren i Finland

Etiketter: , , ,

mandag, september 22, 2008

papirs-tigeren Dansk Folkeparti

Igår - Vi vælter Fogh hvis ikke Danmark melder sig ud af EU
I dag - Vi eeeeelsker Fogh.

DF-vælgere har tilsyneladende en hukommelse på ca. en dag.

Etiketter: , ,

søndag, september 21, 2008

DF hader virkelig den danske grundlov...

..og vil nu forbyde "bander". Forenings- og forsamlingsfriheden er truet af disse kristne udanske fundamentalister!

link.

Etiketter: , , ,

lørdag, september 20, 2008

Kurt Westergaard hopper ud som DFer..

Surprise, surprise - DF og Jyllands Posten arm i arm. Igen, igen.

link
link til desperat forsøg på spin

Etiketter: , , ,

torsdag, september 18, 2008

Kristen fundamentalisme = konservatisme

Tænk hvis et muslimsk land forbyder lårkorte nederdele - mon ikke danske aviser kunne finde på at skrive en enkelt artikel og nævne begrebet islamisme? Jo det tror jeg nok.
Men hvis et kristent land gør det samme - så er det "konservatisme" og relativt forståeligt, da de jo har en "aids-epidemi".

dobbeltstandard - dit navn er Berlingske Tidende

link

Etiketter: , , , , ,

7 t-shirts og den danske terrorlov

Den danske terrorlov der blev vedtaget i kølvandet af 11. september og var et forsøg på at afskrække terrorhandlinger i Danmark er nu igen blevet taget i brug. Sidste gang var det Greenpeace der blev straffet for sine terrorhandlinger på dansk jord, denne gang var det så nogle unge der havde solgt t-shirt for at støtte en kommunistisk guerilla gruppe i Colombia.

Politiet fandt ved aktionen mod de danske terrorister 24.982 kr og 7 t-shirts.

Jeg føler mig allerede meget tryggere. Og vil opfordre alle til at støtte en anke til højesteret og menneskerettighedsdomstolen.

link til statsterrorisme

Etiketter: , , , ,

lørdag, september 13, 2008

Tegneserie...


Faldt over denne her - den er ulæselig - men fame sjov :)

1. Fogh som frihedskæmper
2. "Hvis jeg levede i et diktatur ville jeg være frihedskæmper!"
3. "Hvis jeg levede i Indien under Britisk kontrol ville jeg være Gandhi!"
4. "Hvis jeg havde styret Danmark i 1940erne havde jeg reddet alle de jødiske flygtninge fra Tyskland!!!"
5. "Altså... hvis Pia og Co. gav mig lov..."

Etiketter: ,

fredag, september 12, 2008

Forbyd Jul og Påske for danske børn

Det er kommet frem at mange danske børn er trætte og ukoncentrede i tiden omkring jul og påske. Al den fede mad og sodavand gør at børnene har problemer med indlæringen. Eleverne er ikke i topform og kan ligefrem falde i søvn i timerne.
Odense kommune mener nu det skal være slut med jul og påske for børn i folkeskolen - "Det kan ødelægge deres fremtid", udtaler formanden for børn- og ungeudvalget Jane Jegind. "Det handler om børnenes sundhedstilstand og det handler om deres mulighed for at lære. Vi må gøre vores holdning klar - at i Danmark i 2008 er det ikke acceptabel at spise fed mad, chokolade og sodavand i julen."
Et flertal i folketinget vil nu forbyde danske børn i at holde jul og påske. Venstre, Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti går sammen om at forbyde børn i at spise den fede mad og usunde sukkervand.

link

Etiketter: , , , , , , , , ,

tirsdag, september 09, 2008

Bendt Bendtsen er sendt til EU...

Så stopper den konservative boss gennem 10 år, Bendt Bendtsen sin politiske karriere. En karriere der kulminerede da han fik lavet skattelettelser til de allerrigeste (og sig selv) her sidste år. Alt hvad det kostede var at han solgte sin sjæl til islamofobien og 1 million døde irakere.

Vi ønsker god tur til Bruxelles.

link

Etiketter: ,

lørdag, september 06, 2008

Politidrab...

Benjamin er død...

link

Etiketter: , ,

fredag, september 05, 2008

Lidt sløvt...

Ja bloggen ligger lidt dvale lige nu - mest fordi der ikke rigtig sker det store i dansk politik, så jeg har rettet min opmærksomhed mod det amerikanske valg. Mon ikke også Fogh og co. har øjnene rettet mod USA, hvor McCain vil forsøge at overtage præsidentposten fra George W. Bush. En præsident der er mildest talt upopulær, fra et parti der er ligeså.
McCain forsøger at male sig selv op som en forandringens mand, på trods af at han er fra samme parti som Bush og i øvrigt deler stort set alle politiske holdninger med ham. Hvis han formåer at lave det lille kunstykke, mon ikke Venstre begynder at vende deres øjne mod Lars Løkke? Fogh kommer om ikke så lang tid til at lide under den samme metaltræthed som Poul Schlüter og Poul Nyrup led under, og så må man vælge mellem manden eller magten.

Hvis McCain formåer at holde på magten i USA må demokratiteoretikerne også til at omskrive nogle af bøgerne. Man kan tilsyneladende snyde befolkningen, ikke bare 1 eller 2 gange, men hele tre gange. Stakkels amerikanere.

Link til det store spin

Etiketter: , , , , ,