fredag, september 05, 2008

Lidt sløvt...

Ja bloggen ligger lidt dvale lige nu - mest fordi der ikke rigtig sker det store i dansk politik, så jeg har rettet min opmærksomhed mod det amerikanske valg. Mon ikke også Fogh og co. har øjnene rettet mod USA, hvor McCain vil forsøge at overtage præsidentposten fra George W. Bush. En præsident der er mildest talt upopulær, fra et parti der er ligeså.
McCain forsøger at male sig selv op som en forandringens mand, på trods af at han er fra samme parti som Bush og i øvrigt deler stort set alle politiske holdninger med ham. Hvis han formåer at lave det lille kunstykke, mon ikke Venstre begynder at vende deres øjne mod Lars Løkke? Fogh kommer om ikke så lang tid til at lide under den samme metaltræthed som Poul Schlüter og Poul Nyrup led under, og så må man vælge mellem manden eller magten.

Hvis McCain formåer at holde på magten i USA må demokratiteoretikerne også til at omskrive nogle af bøgerne. Man kan tilsyneladende snyde befolkningen, ikke bare 1 eller 2 gange, men hele tre gange. Stakkels amerikanere.

Link til det store spin

Etiketter: , , , , ,