tirsdag, juli 15, 2008

Sommerferie

Så tager mavepusterne en velfortjent sommerpause, hvor blogniveauet vil falde drastisk. I de næste tre uger må I således finde andre kilder hvis I vil have luftet jeres politiske harme.

I bedste morgen-tv stil er her nogle korte men glade historier I kan læse - mens I venter:

Kærligheden sejrer over Dansk Folkeparti
Guantanamo får et menneskeligt ansigt - bliver kz-lejren snart lukke?
Nørrebrogade bliver lukket for trafik

Etiketter: ,

tirsdag, juli 08, 2008

Den overlegne kristne kultur

Mens anti-muslimerne hærger i Danmark og fremhæver den kristne kultur som overlegen den muslimske er det interessant hvad der lige nu foregår i det kristne Zimbabwe.

Den kristne kulturs forkæmper og hans ungdomshær holder fx helt unge piger som sexslaver - pigerne bliver systematisk voldtaget og udnyttet. Jeg formoder man kan se en lige linje fra biblen til disse handlinger? Forklar Søren Krarup - nu må Tidehverv forsvare den kristne kultur i Zimbabwe!.



















Mugabe bliver her sværget ind med biblen i hånden.

link til den overlegne kristne kultur

Etiketter: , , ,

mandag, juli 07, 2008

Massiv social indsats i Gellerup parken - nu!

Den voksende fattigdom og dybe polarisering i det danske samfund kræver daglige ofre. Og som altid er det de svageste der står for volden, og samtidig dem der får flest slag. Ikke mindst beskæringen af støtten til indvandrerne har øget kriminaliteten.

I Gellerup i Århus, en skamstøtte for skiftendes regering arrogance overfor fattigdomsproblematikkerne, er det kommet så vidt at de har måtte evakuere flere beboere af grønlandsk afstamning. De blev simpelthen hetzet af bander fra nabolaget, der kastede sten igennem vinduerne og overfaldt dem på gaden. Politiet, lammet af den politireform som VKO har gennemtrumfet kan intet gøre - og nu må man flytte folk pga deres etnisitet.

På mavepusterne insistere vi på at bekæmpe racisme i alle former. Når det er DF der spytter på muslimerne, højreekstremistiske kommentarer der gejler pøblen op, eller 2. generationsindvandrer i Gellerup parken der kaster sten. Racisme er altid de svageste gruppers måder at sparke nedad på, og er ulækkert og klamt i al dets ondskab.

Regeringen må stoppe med at føre symbolpolitik("politi-reform"), afskaffe velfærdsstoppet og tilføre de resurser politiet har brug for, for at dæmme op for den stigende sociale uro. Og samtidig må politikerne se sig selv i spejlet og indse at fattigdomsbekæmpelse er den eneste kriminalitetsbekæmpelse der virker.

link til social uro

Etiketter: , , ,

onsdag, juli 02, 2008

Vi fik desværre ret..

I 2002 gik jeg til eksamen i offentlig ret på institut på Statskundskab her i København. En ven og jeg havde skrevet en synops om den netop vedtagede terrorlov. Vi konkluderede dengang at loven var:
1. På kant med grundloven og menneskerettighederne da ændringerne i udlændingeloven ikke i tilstrækkelig sikrede de anklagedes rettigheder
2. Farlig, da definitionen på terror var så bred og vag at organisationer der ikke virkede ved terror kunne blive anklaget under den.
3. For bred, da bl.a. ændringerne i udvisningsreglerne inkluderede ikke-terrorrelaterede kriminelle handlinger
(Læs mere om terrorloven her)
Vi gik til eksamen med selvsikkerhed, da vi selv syntes vi havde lavet et grundigt stykke arbejde, men kom til kort overfor vores underviser og censor. Begge mente at vores analyse var for langt ude og at den danske anklagemyndighed og statsadministrationen aldrig ville agere sådan. Et skuffende syvtal endte det med - og dengang i gamle dage (høhø!) var det ikke en imponerende karakter.

I dag seks år efter venter jeg stadig på at min daværende underviser ringer og giver mig en uforbeholden undskyldning og måske endda en flaske vin. I dag gik nemlig den sidste af vores forudsigelser i opfyldelse:
1. Højesteret har netop udtalt at terrorloven fra 2002 var grundlovsstridig og overtrådte menneskerettighederne, da de anklagede ikke har haft en retsmæssig retsag - link
2. Indtil videre er den eneste organisation der er blevet dømt efter terrorloven, Greenpeace - link
3. En enlig mor står til udvisning af landet for narkosmugling i USA - link

"I rest my case..."

Etiketter: , , , , ,

EU-forbeholdene virker - afskaf dem!

Vi husker vel allesammen nej-afstemningen i 1992 hvor danskerne stemte nej til et større og stærkere EU. Så fik vi senere den samme ost - nu bare med nogle forbehold som et flertal af befolkningen sagde ja til.
Naiv som jeg var, troede jeg disse forbehold var nogle der mindskede vores forhold til EU. At de gjorde at EU-kommisionen fik mindre indflydelse over danske forhold og at vi samtidig naturligvis fik mindre indflydelse over disse emner.

Nu viser det sig så at forbeholdene var ligegyldige! At det var områder der reelt ikke var noget samarbejde på, og at det blot var en sutteklud til danskerne så vi følte os mindre omklamrede.

Nu viser en raport så at EU er begyndt at samarbejde på de tre områder - at forbeholdene reelt er begyndt at virke. Godt siger vi så, så blev vi ikke snydt helt.

Men hov - nu siger Soc.demokraterne, de radikal og regeringen - så må vi holde en ny afstemning - nu forbeholdene virker!!!

Er der nogen i det politiske landskab der undrer sig over hvorfor danskerne konsekvent stemmer nej til EU hver gang de får chancen - så er her en af de bedste forklaringer. Vi bliver simpelthen løjet og snydt overfor igen og igen. I princippet er EU jo en fornuftig ide. Samarbejde på tværs af landegrænser. Men det er omgivet af så mange løgne, udbredt manipulation, korruption og lukkethed at det får de amerikanske fagforeninger, opkøbt af mafiaen til at virke som en fremragende ide.

Stem NEJ for helvede - og vis at danske vælgere ikke gider det pis.

Etiketter: , , ,

Venstres trættende strategi

1. Danmark har en forrygende økonomi, næsten ingen arbejdsløse - hurra hvor det går.
En mindre vigtig Venstremand går ud og foreslår en afskaffelse af topskatten - det er det eneste der kan gøre en forskel. Aviserne skriver om historien, folket brokker sig - Anders Fogh benægter hele miseren og siger at det kan de aldrig finde på

2. Danmark har økonomiske problemer - stagflationen truer - øv.
En mindre vigtig Venstremand går ud og foreslår en afskaffelse af topskatten - det er det eneste der kan gøre en forskel. Aviserne skriver om historien, folket brokker sig - Anders Fogh benægter hele miseren og siger at det kan de aldrig finde på.


Sådan bliver det ved indtil folk opgiver at protesterer - og så en skønne dag skal de sku nok få det indført. Eller også får de socialdemokraterne til det. Her på bloggen er vi stadig bitre over deres afskaffelse af formueskatten.

link til dansen om Venstres "politik"

Etiketter: , , ,