mandag, maj 26, 2008

Mere magt til 53 årige pædofile politibetjente!

Det her er et opråb til de danskere, der jævnligt ønsker sig mere videoovervågning, mere magt til politiet og mindre kontrol af statens magtapparat. De folk der har ladet sig overbevise af argumentet: "Hvis man ikke har noget noget at skjule, så kan man ikke have noget mod overvågning/politimagt/terrorlove"
Magt korrumperer, og vi er alle mennesker. Og når man giver politiet uindskrænket magt og muligheden for at overvåge os alle, ja så giver man også folk som den pædofile 53 årige betjent der netop er røget i EkstraBladet-saksen uindskrænket magt. Også blandt politiet er der pædofile, jalousi ægtefolk og psykopater. Og hver eneste gang der bliver sat et kamera op får disse personager muligheder for at invadere vores privatliv og smugkigge og jagte uskyldige børn og voksne.
Tænk over det. Er dit barn blevet overvåget af en liderlig politibetjent i dag?

link til bigbrother

Etiketter: , , , ,

lørdag, maj 24, 2008

Rune sparker røv..

I dag giver vi ordet til Rune Engelbreth Larsen , der sparker DFs røv langt ud af landet..

DANSK FOLKEPARTI ELSKER MUSLIMER
Af Rune Engelbreth Larsen
Politiken, 24.5.2008

»Det er en forrykt idé, at vi skulle være imod muslimer«, sagde Søren Espersen for nylig på Dansk Folkepartis vegne. Udtalelsen faldt som bekendt, fordi Birthe Rønn Hornbech havde beskyldt partiet for at være »fanatiske antimuslimer«, og fordi Kristian Thulesen Dahl havde fulgt partitraditionen for ærlig snak og medgivet: »På mange stræk er vi antimuslimer«.

Men i modsætning til tidligere gik der denne gang panik i partiet, og mens kritikken haglede ned, måtte Thulesen Dahl trække i land i et grumset politikersprog: »Jeg erkender dog, at antimuslimsk kan forstås sådan, at vi har noget imod enkelte muslimer«.
Virkelig? At være 'imod muslimer' kan faktisk vanskeligt forstås anderledes, end at Dansk Folkeparti er imod 'DEN enkelte muslim', ikke 'enkelte muslimer', og altså dermed imod samtlige muslimer overhovedet.

Men iscenesættelsens nydelige løgn havde sejret over ærlighedens uskønne sandhed – for sandheden er jo, at partiets ledende politikere i årevis har skåret alle muslimer over én kam og fremstillet befolkningsgruppen i dæmoniserede trusselsbilleder.

I sin årsmødetale i 1999 fastslog Pia Kjærsgaard, at det er selve »nutidens indvandrere« og dermed »hovedsagelig muslimer«, som hun understregede, der »ikke har nogen som helst vilje til at blive en del af danskheden«, fordi de ofte kommer med »den dybeste foragt for alt vestligt, for alt dansk og for alt kristent«.

Daværende formand for DFU, Kenneth Kristensen gjorde det i 2000 klart, at Danmark var genstand for »en regulær invasion af muslimer«, og året efter advarede Morten Messerschmidt tilsvarende mod den »muslimske tilstrømning« som et »erobringstogt«, der ikke har noget »ønske om at integrere sig eller blive nudanskere«.

På partiets årsmøde i 2001 udtalte formanden for partiets Odense-afdeling, Vagn Eriksen: »Alle muslimer skal smides ud af Danmark.« Ved samme lejlighed udtalte partiets næstformand fra Ringsted, Ib Krog Hansen: »Alle muslimerne skal ud af Danmark. Det er hårdt sagt, der er jo også mennesker blandt dem. Men hvordan skal vi sortere?«

Men hvad var det nu, Søren Espersen for nylig fastslog om sit partis forhold til muslimer, som det tilsyneladende kan være svært at finde mennesker iblandt? Nåjo: »Det er en forrykt idé, at vi skulle være imod muslimer«.

Javel. Det gælder måske også for Mogens Camre, da han i sit talepapir til det selv samme festlige årsmøde skrev: »Alle Vestens lande er infiltreret af muslimerne - nogle af dem taler pænt til os, mens de venter på at blive nok til at slå os ihjel.« Eller da han på årsmødet i 2004 fik landsmødedeltagerne til at eksplodere i begejstring med ordene: »Lad mig sige det klart: Muslimer skal bo i muslimland – og det er ikke her.« For slet ikke at nævne hans karakteristik af muslimer i 2006: »Forestillingen om 'fornuftige muslimer', der støtter demokrati og menneskerettigheder, er en illusion.« Den kære mand må jo elske de arme muslimer, ikke sandt?

Alex Ahrendtsen, der er byrådsmedlem og folketingskandidat fra Odense, har i 2005 givet udtryk for, at muslimer er latente mordere, blot de bor i lande sammen med kristne: »I alle de lande, hvor muslimer og kristne har været der samtidig, er de kristne blevet myrdet og forfulgt. Hvorfor skulle det være anderledes i Danmark«.

Jo, det er selvfølgelig en helt 'forrykt idé' at tro, at partiet skulle have noget som helst imod muslimer.

Godt nok kaldte en eurofisk Søren Espersen det selv for »alletiders«, da unge partimedlemmer på et sommermøde i 2006 konkurrerede om at tegne den mest vulgære Muhammed-karikatur, bl.a. lod man muslimernes profet fremstilles som en urinerende kamel, der drikker øl – men derfra og så til at tro, at Dansk Folkeparti har noget IMOD muslimer, er der naturligvis meget langt.

Og godt nok har adskillige af partiets politikere kaldt muslimernes tro for en »afstumpet religion«, en »pest over Europa«, en »totalitær pest«, en »terrororganisation«, »totalt menneskefjendsk«, et »altædende had« og »ondskabens ideologi«, men det er jo alt sammen bare udtryk for saglig 'religionskritik' – det betyder bestemt ikke, at man har den mindste smule imod muslimer.

Så når fremtrædende repræsentanter for Dansk Folkeparti altså hævder, at muslimerne er på erobringstogt i Europa, at de bare venter på at blive mange nok til at fjerne alle os andre, at de uundgåeligt vil slå kristne ihjel i Danmark, og at der slet ikke findes fornuftige muslimer, og når selveste partilederen har fastslået, at muslimer ofte kommer med den dybeste foragt for alt vestligt, for alt dansk og for alt kristent – så skyldes det, at bestemt heller ikke, at Dansk Folkeparti er et ANTIMUSLIMSK parti.

Men hvem kunne vel også nogen sinde få den forrykte idé at tro dét?


NB > Debattér og kommentér online:
http://blog.politiken.dk/engelbreth/2008/05/24/dansk-folkeparti-elsker-muslimer/

Etiketter: , ,

tirsdag, maj 20, 2008

Velfærdsstoppet ødelægger den kollektive trafik

Endnu engang bliver det påvist at regeringens velfærdsstop har ødelæggende konsekvenser. Således er antallet af danskere der benytter bybusser faldet med 3% sidste år, og nu varsler man nye nedskæringer - 100 mio kroner(!).
Nedskæringer der vil medføre færre passagerer, længere bilkøer på vejene og et dårligere miljø til alle. Journalisterne anklager regeringen for at lave tomme løfter, men velfærdsstoppet er jo et klokkeklart løfte fra Fogh og co. Så længe man stemmer på Venstre, Konservative eller Dansk Folkeparti får man ikke en krone mere velfærd.

link til endnu en konsekvens af velfærdsstoppet

Etiketter: , ,

lørdag, maj 17, 2008

Dansk Folkepartis medlemmer rykker ud - vi er antimuslimske!

Ser ud til at ledelsen i Dansk Folkeparti er ved at få sig et problem. Nu da de har forsøgt at proppe tandpastaen tilbage i tuben, og udtalt at de ikke er antimuslimske, da dette jo ville være absurdt at være imod en hele religion - ja så begynder medlemmerne at råbe.
Vi er antimuslimske! og stolte af det!

Se blot DFUs næstformand, der udtaler " jeg (er) fuldstændig, fanatisk antimuslimsk, og stolt af det.".

Nazisterne var antisemister - Dansk Folkeparti er antimuslimer. Mon snart regeringen vågner op og tager konsekvensen?

link

Etiketter: , ,

fredag, maj 16, 2008

fjern velfærdsstoppet

VKOs velfærdsstop, der også støttes af Socialdemokraterne får nu konsekvenser for de danske gymnasier, hvor der næste år må sidde op til 35 i hver klasse. Stoppet for velfærden har også medført at den første private danske skadestue snart åbner i København.
Uddannelse, miljø og sundhed. På alle kerneområder rammer velfærdsstoppet hårdt. Hvornår mon vælgerne siger stop?

link til kæmpe gymnasieklasser
link til sundhed for de rige

Etiketter: , , ,

Politisk humor...









Birthe Rønn Hornbech forsøger her at tage et billede af forfølgende journalister. Desværre går det ikke så godt for den 65 årige kirke- og integrationsminister, da hun vender telefonen forkert... :oD

Etiketter: , ,

torsdag, maj 15, 2008

DF hader muslimer - regeringen er praktiske...

Dansk Folkeparti har endelig har meldt klart ud - de er antimuslimske. Birthe Rønn Hornbechs lille stunt, hvor hun forvirrede VKO-flertallet ved lige pludselig at tage grundloven alvorlig, har haft denne possitive effekt.
Et lettelsen suk må gå igennem det anstændige Danmark. Dansk Folkeparti er antimuslimske, og anerkender dermed at en sammenligning med den nazistiske antisemitisme er fuldt ud korrekt. Desuden anerkender de samtidig at de nærer et had til muslimer - det er simpelthen hvad ordet betyder.

Både Kristian Thulesen Dahl og Søren Krarup har været ude og verificere at de er antimuslimske - klistermærket sidder altså fast - "skaden" er sket - partiet er stemplet som nutidens svar på de 30ernes antisemiter.

Hvad er regeringens respons på at deres parlamentariske grundlag hader muslimer?


Det er usympatisk.(!!), men ”Det er jo ikke alt, regeringen er enig med DF i. Vi har et rigtig, rigtig godt samarbejde i dagligdagen(..)" siger Lene Espersen, der minder om, at der er ytringsfrihed i Danmark(sic!).

Det saglige spørgsmål:
"Kunne du have levet med det, hvis de havde sagt, at de er antijødiske?
" - nægter regeringen at svare, citat:”Jeg har sagt, hvad jeg mener om den sag.(!!) "

Personligt ville jeg nok have fulgt op med et spørgsmål om Anders Fogh stadig lever under den illusion at han ville være modstandsmand under 2. verdenskrig, eller om han nu indser at han blot ville have været en lille følgagtig embedsmand?


link til regeringens hovedkulse fald ned i det sorte dyb

Etiketter: , , , , , , ,

onsdag, maj 14, 2008

Pia Kjærsgaard ER Jeanne d'Arc

Lad mig for første gang erklære mig enig med Jesper Langballe. Pia Kjærsgaard er sgu Danmarks svar på Jeanne d'Arc. Jeanne d'Arc var som bekendt en bindegal religiøs fanatiker, der så syner og hørte stemmer. En kvindelig folkeforfører der følte sig kaldet af gud til at forsvare et religøst funderet diktatur med alle midler, herunder krig, blod og etniske udrenselser.

Godt set Langballe - du er skarp.

Etiketter: , , ,

onsdag, maj 07, 2008

Åbent brev imod burka-annonce

Dansk Folkepartis burka-annonce og forslag om, at muslimer skal afsværge dele af Koranen, hvis de vil opnå dansk statsborgerskab, markerer et højdepunkt i partiets mistænkeliggørelse af et mindretal. Det danske samfund har ikke siden trediverne oplevet tilsvarende hetz – og slet ikke fra et stort, indflydelsesrigt politisk parti.

Der er tale om et anslag mod den sameksistens og den samhørighed, som så mange gode kræfter overalt i landet har skabt og stadig prøver at skabe.

Vi vender os mod den fjendtlighed, som partiets seneste udspil er udtryk for. Vi anser den for farlig og nedbrydende, også fordi den er med til at skabe dybe kløfter i befolkningen, både mellem danskere og danskere og mellem danskere og nydanskere, og dermed gøre en konstruktiv og fordomsfri debat vanskelig.

Vi er os fuldt bevidst, at Danmark er i sigtekornet for terrorisme, og at terror skal bekæmpes med alle til rådighed stående lovlige midler. Men Dansk Folkeparti har med denne optrapning af sine aktiviteter givet næring til den aggressive og frygtsomme offentlige stemning, som i sidste ende netop kan avle terrorisme.

Der er kun en vej frem i en turbulent tid: Den enkelte borger skal gives de bedste muligheder for at forstå og håndtere de forskelligheder, som et moderne europæisk samfund rummer. Det er en stor opgave, der påhviler alle.

Det kan komme til at koste dyrt, hvis opgaven ikke tages alvorligt.

Benny Andersen, Niels Barfoed, Ole Bierring, Jørn Bro, Inger Christensen, Uffe Ellemann-Jensen, Nils Foss, Knud Heinesen, Kjeld Hillingsø, Erik Hoffmeyer, Anker Jørgensen, Hanne Kjærholm, Bent A. Koch, Otto B. Lindhardt, Søren Mørch, Jørn Nerup, Ida Nicolaisen, Lise Nørgaard, Olaf Olsen, Niels Pontoppidan, Herbert Pundik, Jørgen Reenberg, Grethe F. Rostbøll, Palle Simonsen, Erling Tiedemann, Anne Wolden-Ræthinge

og mavepusterne.

Etiketter: , ,

tirsdag, maj 06, 2008

Overvågning - ingen, gentager, ingen effekt på kriminaliteten eller opklaringsprocenten

London er et af de mest overvågede steder i verdenen, man kan ikke gå to meter uden at ramme ind i et CCTV-kamera. Nu viser Scotlands Yards undersøgelser at de ingen effekt har overhovedet - hverken præventivt eller til opklaring. Milliarder af pund og privatlivets fred er blevet kastet til side - for ingenting.

læs selv:
"Massive investment in CCTV cameras to prevent crime in the UK has failed to have a significant impact, despite billions of pounds spent on the new technology, a senior police officer piloting a new database has warned. Only 3% of street robberies in London were solved using CCTV images, despite the fact that Britain has more security cameras than any other country in Europe"
I øvrigt er Scotlands Yards konklusion at så må man jo overvåge mere - idioti.

Gid de danske politikere også snart vågner op. Overvågning af spild af penge og gør kun skade.


link

Etiketter: , ,

fredag, maj 02, 2008

Forbyd domsmænd fra Dansk Folkeparti

Mens Pia Kjærsgaard og co har fundet et nyt ikke-eksisterende problem de kan spilde befolkningens tid med, nemlig at dommere åbenbart må brug tørklæde under deres arbejde, burde man måske beskæftige sig med reelle problemer. Fx det faktum at der ikke eksistere en eneste dommer med anden etnisk baggrund end dansk i hele kongeriget?

Et andet vigtigt problem er at domsmænd bliver udpeget fra de politiske partier, dvs man kan som borger blive dømt af et medlem af Dansk Folkeparti. Faktisk kan man med den nye domsreform være så uheldig at blive dømt af to medlemmer af Dansk Folkeparti - der kan nedstemme den enlige dommer.
Dette har naturligvis den uheldige implikation at man vil blive dømt på sin hudfarve, skæglængde eller tørklæde. Som set igen og igen er Dansk Folkeparti en honingkrukke for nazister og racister. Og disse er med til at dømme helt almindelige danskere.

Vi må stoppe dette indtog af racismen i vores retssystem. Måske endda med nogle annoncer i dagbladene hvor vi viser Pia Kjærsgaard med nazitegn og Hitler overskæg mens hun dømmer uskyldige. Som Dansk Folkeparti så rigtigt udtaler så virker den slags bare stærkere(!)

Etiketter: , , , ,