onsdag, maj 31, 2006

HIVsmittede stiger i DK støt

imens at antallet af HIVsmittede falder i resten af verdenen.
Forklaringen på at HIVsmittede falder især i Afrika begrundes med større viden og flere kondomer.
Forklaringen på hvorfor at HIVsmittede så stiger i DK er overraskende og betænkeligt at danskerne ikke bruger kondom længere fordi HIV ikke er en dødelig sygdom men "kun" en kronisk infektion som medicin kan holde i ave men med frygtelige bivirkninger ifølge eksperter(hørt i radio-avisen kl9.00 d30/5-06).

Det er skræmmende at Danmark som er førende indenfor HIVforskning at HIV selvom det ikke er klassificeret som en dødelig sygdom ikke længere ses som en potentiel fare men som noget man vælger at leve med. Især fordi denne danske indstilling til en farlig kronisk infektion kan ses som en forløber til en generel holdning i verden.

betænkeligt...

tirsdag, maj 30, 2006

så kom de konservative op af stolen..

hvad kan få de konservative ud af hulen og op på barrikaderne? En stadig værre og blodig besættelse af Irak? Næh. En beskåret og smuldrende offentlig sektor hvor de svage ældre ligger i deres eget lort i mange timer? Næh. En terrorlov der udhuler individets rettigheder og giver statsmagten en uhyggelig stærk magt over individet? Næh.

Næh, det der skal til for at få de konservative til stemmeurnerne er, når de kan risikere at lesbiske kvinder får ret til kunstig befrugtning! Så kan det nok være de ryger op af stolen og snakker højt om gamle familieværdierne og bla. bla. bla.

Ja tænk hvor skrækkeligt det ville være hvis lesbiske begyndte at få børn? Så kunne det jo være at lidt af ældrebyrden kunne lettes? Men nej, regeringen er i syv sind og harker i gammelkristelige værdier.

Det er ynk.

afvænning

er på colaafvænning. Og chips- og slikafvænning. Så det står på rugbrød og frugt. Vand, mælk og juice. Og så den eneste trøst, te med masser af sukker i. Noget skal jo holde mig vågen. Hvis jeg ikke havde teen ville jeg sikkert sove konstant. Har ihvertfald lyst til det. Zzzzzz.

Efter vi fået statcounter har jeg haft megen fornøjelse af at se på hvorledes folk finder denne side. Siden er åbenbart meget populær hos google.com, det er ihvertfald den eneste søgemaskine vi får hits på. Til gengæld får vi på de mystiske ting, ligger fx nr 3 på google hvis man søger på
"Flest tykke mennesker i hvilket land ? ".
Dette må naturligvis have sine konsekvenser, så jeg er gået på kur. Ingen cola og chips. Regner med at tabe 8 kilo på ca en uge, hvis lidelserne skal stå mål med gevinsterne :)

mandag, maj 29, 2006

hurra for politiken

Ja, da jeg åbnede min politiken her søndag morgen, var det første jeg stødte på, et genoptryk af de 12 mohammedtegninger! De ledsagede et essay af en amerikansk forfatter, der gennemgik satiretegningernes historie, og anmeldte dem efter hvor islamofobiske de var.

Naturligvis ser højrefløjen publiceringen af tegningerne som en ko-vendning. I deres verdensbillede er der to positioner. Enten er man med dem eller også er man imod dem. Man kan ikke både kritisere tegningerne for at være en del af et korstog mod en religion og samtidigt trykke dem, som vidnesbyrd. I deres verdensbillede bestod tegningekrisen af to elementer - nogle sindsyge terrorister og så de ædle forsvarer af ytringsfriheden. Alle i mellempositionerne er blot svage i forsvaret af ytringsfriheden.

Men Anna Lytiger, den lille sindsvage racistiske propgandist siger det for engang skyld meget godt i et indlæg på polemiken, men hun misser pointen.
"Naturligvis sker der da ikke lille gode Tøger noget, når det er HAM, der går ud og trykker de 12 sataniske Mo-tegninger i sin perfekte avis.

Han hører jo til på dén politiske fløj i Danmark, som ballademagerne arbejder så hårdt og bevidst på at fremme i egen interesse."

Næh, de paranoide sammensværgelsesteorier må vist på hylden i denne situation. Thøgerdrengen slipper naturligvis godt fra det fordi konteksten er helt anderledes en den JP havde. Politiken er ikke berygtet for sine national-racistiske dagsorden. Politiken er ikke igang med et korstog mod islam. Derfor slipper Politiken for al balladen, mens JP endte i en in-fight nede i mudderet med en halv verdensdel.

Link til kunsten at nuancere

lørdag, maj 27, 2006

statcounter.com

Jeg har længe være frustreret over chart.dk, og deres analyser af besøgene her på siden. I forhold til de analyser jeg får ved det betalte webhotel får www.apology.dk, er det lidt ynkeligt med kun at vide hvor mange hits man får og ikke andet.

I dag var jeg så heldig og faldt over statcounter.com, en gratis service med grundige analyser af trafik. Her kan man se hvor folk kommer fra, hvilke browsere de bruger, ja alt det man gerne vil vide, så man kan lege bigbrother. Og så er det gratis. Helt sikkert en side man bør tjekke ud.



link til statcounter.com

fredag, maj 26, 2006

præster til kamp mod islam

ja, nu vil en forsamling af præster dælme også gøre op med islam som religion. Jeg citerer:

Ifølge det nye netværk er det problematisk, når danske folkekirkepræster inviterer imamer indenfor.

- Kirken kan ikke snakke sig til enighed med imamerne uden at forråde kirkens herre: Kristus, som ifølge islam kun er en inferiør "profet", underordnet Muhammed. (...)

Biskopperne og imamerne er ikke religiøse kolleger, der blot har lidt forskellige varer på hylderne.

Skægt det var faktik lige det jeg mener, det som denne forening går imod.
Jeg ser biskopper og imamer som religiøse kollegaer der har lidt forskellige varer på hylderne. Som muslim får du lidt fastere fysiske rammer, med nogle pligter der giver visse rettigheder. I den danske folkekirke har vi en altseende, paranoid gud, hvor det vigtigste er at tænke de rigtige tanker til allersidst.

For min skyld kunne man slå det hele sammen. En folkekirke der bruger lidt fra det gamle testamente, lidt fra det nye, lidt fra koranen, og lidt fra Ron Hubbards tekster osv. Så må alle de folk der har brug for lidt spirituel støtte i hverdagen ét sted at gå hen. Meget nemmere.

link til fronten



Henning læser avis!

Da jeg startede med at blogge var det først og fremmest fordi jeg syntes den der på den danske blog-scene var en uhyggelig grad af inerti overfor de fremmedhadske blogs. Det vrimlede (og vrimler) med islamofobiske og fremmedhadske bloggere der havde mange læsere og som fyldte folk med løgn og fordomme, uden at der blev sagt fra. De venstreorienterede og mere liberale blogs var efter min mening alt for spæde og ignorede i høj grad de frembrusende nationalistiske blogs.

Derfor er det altid fedt når jeg finder andre blogs der går i kødet på de fremmedhadske blogs. Sidst var det "Henning læser avis", der revser minutbloggen. Jeg citerer (historien handler om at minutbloggen er forargede over at der er kommet en muslimsk borgmester i England) :

Transatlantic(fra minutblog) fornærmer ikke bare Leeds, han fornærmer hele Storbritanien, han tramper på den demokratiske arv han lige så højstemt som forvrøvlet påstår Leeds har forladt.

Derfor synes jeg ærlig talt Transatlantic skulle skamme sig. Denne lille latterlige kommentator har ingen som helst rimelig begrundelse for sin mistænkeliggørelse af Mr. Iqbal eller for sine tåbelige påstande om Leeds:

“I er nu ikke længere del af den demokratiske arv, som religionen Kristendommen har skabt - og efter reformationen forbedret”

Sikke noget gudsjammerligt vås! Transatlantic har kun et eneste motiv til sin idiotiske, ukristelige, anti-demokratiske og fremmedhadende tilsvining af Mr. Iqbal og af Leeds’ vælgerkorps: Mr. Iqbal er tilfældigvis muslim.


Nogle gange skal gudsjammerligt vås udstilles for det, det er, så en tak til Henning og hans avislæsning.

Link til henning læser avis

Magtens korridorer på Orange scene


ja så blev det offentliggjort. Det som vi flere gange har fået lokket ud af bandet selv, når de var stive nok, men som vi måtte love ikke at sige videre. Magtens Korridorer skal åbne orange scene på Roskilde Festival. Yes!. Tillykke til drengene, det kan ikke blive større, og jeg glæder mig til at stå på den gammelkendte plads og rent faktisk kende de stoddere der render rundt oppe på scenen.

Billeder viser Rasmus fra magtens korridorer, holder vejret til de får lov til at spille på roskilde

torsdag, maj 25, 2006

regeringen skyld i Mohammedskrisens omfang..

Ja, så fik vi forskernes ord for hvad utallige politiske analytikere og undertegnede har gentaget igen og igen. Regeringens håndtering af Muhammed-krisen var et større problem end profetkarikaturerne i sig selv. Og statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) burde være gået i dialog med de muslimske ambassadører.

Herligt at få ret. Selvom det naturligvis er for sent nu, og regeringen naturligvis aldrig vil indrømme deres fejltrin, selvom den undersøgelse de selv har bestilt påviser dem.

suk

link til historien

onsdag, maj 24, 2006

test din netforbindelse

faldt over en dansk test på nettet, hvor man kan finde ud af hvor hurtig ens netforbindelse er. Dem er der nogle stykker af, men de fleste er amerikanske og derfor meget dårlige til at give et præcist tal, Denne her er fra TDC, så den burde give et rimeligt præcist tal.

Vi skulle have 100 mbit upload og download her på mit arbejde, men jeg syntes nu ikke det virker særligt hurtigt. Alligevel fik jeg følgende resultater:


Testhastighed:
Download:77220 Kbit/s
Upload:38628 Kbit/s

Det er nok til at se fjernsyn på nettet står der...
Stik den :)

link til siden. Tryk på test hastighed til højre

mandag, maj 22, 2006

social diskrimination.


Man har ikke meget at skulle have sagt når man er arbejdsløs. Socialt er man udstødt, man bliver tvangsaktiveret, man bliver kontrolleret i hoved og røv. Man har ingen ferie, ingen penge.

Og nu har man heller ikke de samme frihedsrettigheder som andre. Man kan ikke bare flytte derhen hvor man gerne vil bo. En ny underklasse med indskrænkede rettigheder. Og så endda med enhedslisten, SF og socialdemokraterne som støtter. Jeg er hermed partiløs i København, da jeg mener alle folk skal have samme rettigheder. Absurdt.

link til kortslutningen

DFer over stregen..

Som sædvanligt vrimler det med absurde udtalelser fra det ekstreme højre i Danmark. Martin Henriksen skriver således om muslismke mænd der bliver udvist af Danmark:
"vi vil frydes, når mændene udleveres til tortur og politisk forfølgelse".

- Det er det mindste, vi kan gøre, skriver DF-politikeren i indlægget, som ligger på hans hjemmeside.

Indlægget er skrevet i forbindelse med drabssagen i Slagelse.

- Den eneste løsning på dette problem er hjemsendelse, stramninger og en jern hård linje over for de muslimske mænd. Send mændene hjem til tortur og politisk forfølgelse og lad kvinderne opleve Vestens frihed, lyder det.


Han er da en guttermand man kan være stolt af. Måske burde vi sende ham ned i Camp Dannevang til lidt tortur? Samtidigt så jeg en reklame for Dansk Folkeparti i Politiken, hvor partiet afviste at de ville bryde nogles menneskerettigheder. Nogle burde informere Martin Henriksen (og ca. halvdelen af dansk folkepartis folketingsgruppe) om dette.

link til historien

fredag, maj 19, 2006

Topmålet af idioti


I dag mødtes dronning Magrethe med Paven. Den ene gallionsfigur møder den anden. Den ene bruger sin magt til at legitimere en kamp mod abort og prævention, den anden bruger sin magt til at kritisere udlændinge og samle nationen når vi skal ud i endnu en håbløs krig.

Nu betaler skatteyderne så for at disse to fortidslevn mødes. Samtidigt brokker folk sig over at vi skal bruge 37 millioner på børnene i asylcentrene. Sikke vi kan.

link til spild af tid og penge

torsdag, maj 18, 2006

protestsange.dk

I dag udkommer en ny cd med covernumre af gamle danske protestsange. Den skal ses som et forsøg på at vække en gammel og hæderkronet tradition, hvor kunsten og musikken snakker magten og krige imod. Med over 100.000 på gaden igår, ja så er timingen perfekt.
Henrik Marstal fra hedengangne Ibens er idemanden bag cden, og her er et uddrag fra hjemmesiden:

Der er årsager nok til at tale magten imod – eller blot forsøge at trække tæppet væk under den – sådan som verden i et dansk perspektiv har set ud omtrent siden årtusindeskiftet. Lad os sætte nogle af disse årsager på spidsen:
1) En tvivlsomt argumenteret Irak-krig med dansk engagement (såvel tropper som transportskibe).
2) Et betingelsesløst knæfald for USA’s udenrigspolitik og moral på et tidspunkt hvor de fleste europæiske befolkningers tillid og opbakning til denne politik ellers er lavere end måske nogensinde før.
3) En landsdækkende avis’ såkaldte principsag om ytringsfrihed som via en række karikaturtegninger i en landsdækkende avis af profeten Muhammed kastede Danmark ud i sin største internationale krise siden Anden Verdenskrig.
4) En statsminister, hvis magtfuldkommenhed synes grænseløs, fordi det er lykkedes ham at overbevise medierne og store dele af befolkningen om sin ufejlbarlighed. Desuden har han og ledende politikere omkring ham evnet konstant at holde en ofte nærmest hadefuld udlændingedebat i kog, til stor skade for integrationsprocesserne og landets internationale omdømme og ry.

Læg dertil den globale kapitalismes tilsyneladende ustoppelige sejrsgang som også i Danmark medvirker til at splitte befolkningen op i nyrige og nyfattige. Det er bestemt ikke fællesskabet eller den kollektive bevidsthed der tænkes på, når et tidstypisk reklameslogan slår fast at ”Alle har ret til et fedt køkken”


Det kan man jo bare sige ja og amen til og så opfordre alle til at støtte og udbrede ordet/sangene.
På cden er det bla. Peter Sommer, Juncker, Magtens Korridorer og Ataf der nytolker klassikere som Kringsatt av fiender og militskvinder

link til protestsange.dk

tirsdag, maj 16, 2006

Sænk licensen for studerende..

faldt over en underskriftindsamling på nettet. Der var det gode foreslag at man skulle nedsætte licensen for de studerende. Licensen er således 4% af en SU, og er derfor et ret heftigt indgreb i denne. Så sæt jeres kragetæer og støt en god sag.

link til underskriftindsamlingen

kære allesammen..

jeg er ved at være træt af alle disse argumenter om at udlændinge her en anden "kultur" end os, og det gør dem mere kriminelle. Så her er en lille ting I kan tænke over..

Hvorledes står det til med afroamerikanere i USA?. De ligger slemt i kriminalitetstatistikkerne, tror det er 2 ud af 3 unge i gruppen der har været straffet. De laver også den slags optøjer som der skete i Frankring. På alle måde ligner de altså "de fremmede" i kriminalitetstatistikkerne her i Danmark og Frankrig
Men lad mig stillet et spørgsmål: Er det fordi de har en anden "kultur"? Er det derfor de er kriminelle? Er det et etnisk gen? Hvad kan grunden til denne forskel værre?

Tænk lidt over det. Er det kulturelle årsager, eller kunne det være at årsagen var sociale årsager? De fleste afroamerikaner for ikke at sige alle har jo boet i USA igennem mange generationer og er fuldstændigt integrerede. Man kan samtidigt lave undersøgelser der viser at hvide amerikanere med samme sociale baggrund som afroamerikanerne er ligeså kriminelle?

Overfør så tankegangen til Danmark. Så er I endelig ved at fatte det!

Rohde forsvarer Krarup

Sålænge vi ikke kaster med molokovcoctails, så er der intet galt med den danske udlændningepolitik!. Det mener Jens Rohde efter den tredie kritiske rapport fra EuropaRådet i træk.
Til gengæld er det helt fint at kalde alle muslimer for terrorister, at kalde muslimske mænd for voldtægtsforbrydere samt at kalde islam for en middelalderlig religion.
Lad mig give nogle citater, fra Rohdes venner:

»Imamerne er ikke kommet som normale forkyndere, de er fortroppen i erobringstogtet, som skal skaffe nyt land til mennesker, som ikke har magtet at udvikle deres eget.«
»Lad mig sige det klart: Muslimer skal bo i muslimland – og det er ikke her.«
»Alle Vestens lande er infiltreret af muslimerne - nogle af dem taler pænt til os, mens de venter på at blive nok til at slå os ihjel«
»Vi ønsker ikke de fremmede... ganske enkelt fordi de med deres undertrykte kvinder, høje fødselstal og knivdrab ikke hører vort land til.«

Det er hvad Rohde kalder:"At sige tingene ligeud". Hvad er der lige præcist galt med mandens hoved? Den slags er helt fint. Kom med nogle flere ting. Det er fanme dansk ærlighed!

Så grænsen ligger ved brandbomber mod asylcentre. Så vil regeringen sige stop. Indtil da, skal Krarup og co. bare hetze løs.

herligt ikke sandt, interessant om Rohde kan stoppe brandbomberne når de først bliver kastet. Måske vil der til den tid være nye grænser for hvad Rohde vil acceptere: "Idet mindste har vi ikke deciderede udryddelseslejre..."

link til jens Rohdes krigserklæring mod udlændinge

link til flere ting der bliver sagt ligeud


UPDATE:
Statsministeren går nu også ind og forsvarer Krarups facisme:
»I Danmark har vi altså en ganske ordentlig tone« siger han.

Flere citater:
Søren Espersen
»Vi vil simpelthen have en lovgivning, som forbyder Hjemmeværnet at optage udlændinge.«
Bertel Haarder
»... almindelige danskere er udsat for forskellige former for social kontrol. Vi går bl.a. på arbejde, fordi vi tænker på, hvad familie og naboer vil sige, og fordi vi gerne vil være et godt eksempel for vore børn. Men disse hæmninger har udlændinge ikke på samme måde. De lever i en subkultur uden for den danske stamme. Derfor er de meget hurtige til at tillære sig mulighederne for at få penge uden at gøre en indsats«

mandag, maj 15, 2006

lort ud af ørene..

faldt over denne kronik i Jyllands-pesten, hvor Søren Krarup hævder at menneskerettigheder er starten på Stalinisme:

“At diskriminere er som bekendt at forskelsbehandle. At sondre mellem dem, der har dansk statsborgerskab, og dem, der ikke har det, er ganske rigtigt at forskelsbehandle de to forskellige grupper. Problemet er blot, at de er netop forskellige. Det er hele meningen med indfødsretten. Den forudsætter forskellen på dem, der er statsborgere i Danmark, og dem, der ikke er det. Indfødsretten er overhovedet indført for at understrege og fastholde denne forskel. »Landets børn skal nyde landets brød«, skrev Ove Høegh Guldberg i forordet til den første danske indfødsret af januar 1776. Landets børn! Dette fornemme begreb sætter med nødvendighed dem, der ikke hører til landets børn. De danske og dem, der ikke er danske. Forskellen på disse to og dermed betydningen af at være dansk - det er indfødsrettens mening.
Den forudsætter forskellen. Og kritikken af dansk indfødsret, sådan som vi mødte den for nylig i det åbne samråd i indfødsretsudvalget, forudsætter igen forskelsløsheden, ensartetheden, dyrkelsen af den totale og absolutte lighed.
Lighedens begreb - det er kernen i nutidens politiske korrekthed. Det er menneskerettighedernes indhold. At alle skal være lige - dette er menneskerettighedernes evangelium. Problemet er, at den menneskelige virkelighed er yderst forskelligartet, og at man ikke kan indføre den totale lighed uden at ende i den totalitære tilstand, der er et andet ord for ensretning og diktatur. Vi har set det. Det 20. århundrede handlede i grunden ikke om andet. Må det endnu en gang være mig tilladt at minde om, at ingen lov har indeholdt så mange menneskerettigheder som Stalins grundlov af 1936.
[…]
Der er ikke noget, der hedder “alle mennesker” - ikke når vi taler om rettigheder. Så hedder det danske eller tyske eller amerikanske borgere, dem, der i et konkret samfund har de rettigheder, som den konkrete lov giver dem. At tale om rettigheder for “alle mennesker” er dels meningsløst, dels totalitarismens begyndelse. Det er starten på Stalin. Det er dyrkelse af en menneskelig lighed, som ikke forholder sig til Vorherre eller gældende lov i landet, men forholder sig til ideen om mennesket. Det er at bruge loven positivt i stedet for at lade den være negativ: et bånd om magthaverens hænder. Således korrumperes retssamfundet. For således sker det, som jeg i en fortræffelig bog i kulturrevolutionens andet år karakteriserede på denne måde: At man vil ofre sig for menneskeheden, men ofrer menneskene"

Sikke en gang lort og fantasier denne mand får lov at hælde ud af ørerne. Aldrig har jeg da hørt et så usagligt angreb på menneskerettighederne. Hvis man giver alle børn ret til uddannelse er man så godt som Stalinist! Hvis man bruger sit liv på at forsvare fattige så er man nazist?

Det allermest skræmmende ved denne kronik er naturligvis at den netop er det den advarer imod. Hvis mennesker der ikke er statsborger i et land ingen rettigheder har, jamen så kan man jo bare gå i gang med at udrydde dem. Så er de jo bare dyr der kan slås ned. Lad os dog internere dem og gasse dem.

Kære Jyllands Posten. Lad være med at lade denne mand komme til orde. Han er så ækel og grim inden i og har ingen sjæl. Der er bare et stor sort nationalistisk hul. Han er Hitler og han har skrevet sin "Mein Kampf" og er tilmed kommet i det danske folketing. Føj for helvede.

link til Kim der synt
es han er Krarup er for fed

billedgalleri af nogle af nationalismens og facismens store ideologer:


flere fakta..

ja, Jyllands Posten forsøger nu at opdrage deres læsere, og har foretaget forskellige undersøgelser af muslimerne i Danmark. Som forventet(af mig ihvertfald) viser det sig at muslimer i Danmark er klart mere tolerante end danskerne. Således foretrækker 63% af danskerne at leve i religiøst blandet område, mens 80% af muslimerne mener det samme(!). Og 30% af den danske befolkning foretrækker at leve i et primært kristent område.

Kun 8% af muslimerne har lyst til at bo i muslimsk dominerede område, og som seniorforsker Hans Skifter Andersen understreger:"Det er med til at aflive myten om, at muslimer ønsker at bosætte sig i områder med et flertal af muslimer og skabe parallelle samfund, afsondret fra det danske. Muslimer og andre indvandrere ved godt, at det gælder om at have gode kontakter til danskere. Det er en tendens, som vi er begyndt at registrere i undersøgelserne af flyttemønstre".
En detalje ved undersøgelsen er at det er de ældre og de kristne der er intolerante, mens ateisterne er bedre til at acceptere alle slags religioner.

Det kunne være rart hvis disse data kommer frem til de paranoide danskere der har spærret sig inde i hadet og har overgivet sig til facismen. Således mener Kimpo og hendes artfæller på denne blog at hvis der kommer et terrorangreb mod Danmark, så skal man internere de danske muslimer(!). Sikke et herligt forslag og jeg tror Mogens Camre vil være den første til at stille forslaget. Han skal nok få opbakning af 20% af befolkningen, og da regeringen jo lever af denne fremmedhad, så må vi bare vente spændt. Og jeg er sikker på at Rikke Hvilshøj kommer med et pænt navn for interneringen. De kan jo kalde det for en gensidigt tryghedsfremmende service, foretaget af den rare udlændinge-service.


link til undersøgelsen

Rock'n'Rebel

Fantastisk, og sikke et sammentræf. Ser ud til at vores allesammens favoritband, Magtens Korridorer, skal spille til demonstrationen d. 17. maj, på Kgs. Nytorv. Så kan man blande business with pleasure. Ikke dårligt. Man kan næsten ikke vente.

Ses vi? Det tror jeg nok vi gør.

Link til mk

ARGH!


fanme. Nu har jeg siddet i tre dage og rodet med min nyindkøbte Airport Express. Det skulle være så smart, så kan man lige streame musik til anlægget fra de to powerbooks, right? Men nej, lortet vil kun koble den ene computer til, den anden står bare og hoster. Sikke noget pis. Har brugt ihvertfald 6 timer på lortet, med at genstarte den lille satan, genstarte netværket, nulstille hele lortet, kigge på firewallen, you name it!.

Og intet virker. Ikke en skid. Ser ud til at jeg skal købe en router for at få lov til at streame musik. Eller trække ledninger i hele hytten. Og så er det jo pludseligt ikke så trådløst. Sikke noget pis.

faldt over denne blog hvor folk i massevis brokker sig over Airport Express

mavepusteren udvider..

Ja, det er et ensomt job at gå rundt og dele mavepustere rundt, så jeg har valgt at udvide antallet af skribenter her på bloggen. Det bliver kirle-pigen der skal hjælpe med at holde siden opdateret med brokkerier. Hun er kendt fra sine egen blog og i kommentarerne her på siden, med meget håndfaste kommentarer, så hun skal nok passe fint ind :)

Så giv kirle-pigen en kæmpehånd...jeg ved I kan

link til kirlepigens blog

fredag, maj 12, 2006

Politiet beskytter racister!

Så er den gal igen!

Politiet har endnu engang nægtet at efterforske og vi gentager efterforske om at en DF´s udtalelser mon kunne være racistiske...??

Det er ikke første gang at det sker : Pias møgracistiske udtalelser om somalier for et stykke tid siden endte med at UN's komité mod racediskrimination slog tidligere i år fast, at Danmark havde overtrådt konventionerne, netop fordi anklagemyndigheden afviste at efterforske den sag.

Og nu igen!! Søren Krarups ufattelige modbydelige udtalelser om at "
muslimske mænd udøver en særlig form for sadistisk og brutal vold over for deres børn" er jo helt hen i hampen! Men er det muligvis racistisk? JA det er der vist absolut ingen tvivl om at den i den grad er !

Skam jer, I det danske politi og anklager! I er en skamplet på vores internationelle ry! En ting er DF - de fatter jo alligevel aldrig en skid, men jer der skal forestille at beskytte alle borgere og indbyggere i dette land!

I giver mig brækfornemmelse!

link til politiets holden hånd over de danske racister!



torsdag, maj 11, 2006

national mobning.

Danmark har altid mindet mig lidt om sådan en god 7 klasse i folkeskolen. Der er ca. 30 typer mennesker, og vi går rundt i vores små kliker og hakker på hinanden. Styrkeholdet veksler lidt, og engang imellem er der nogle der får nogle tæsk, men ellers er der generelt ro og fred. Desværre er der kommet en ny dreng i klassen. Han har skæg, lugter lidt og rygterne siger at han har sladret og løjet til dem fra 8. klasse. Sådan noget kan få de forskellige kliker til at holde sammen. Selvom der naturligvis er nogle der spædt prøver at nævne at vi alle er mennesker og kan begå fejl og han da også har gjort mget godt for klassen, så er mobningen intensiv.
Den lille fyr bliver konsekvent mobbet, får buksevand og nogle gemmer hans bøger så læreren bliver sur. Han hævder stædigt at han ikke har overtrådt klassens ordensreglement, men det bliver ignoreret. Nu har de store i klassen så fået ham til at tude og nu har hans forældre så trukket ham ud af klassen.

De store i klassen griner og klasker hinanden på skuldrene. Godt klaret!. Der fik han den!. Tudeprins!

Sandheden er naturligvis at det siger mere om klassen end det gør om den lille fyr med sladdergenet. Men desværre er læreren på ferie, og den sure vikar holder med klikkerne i klassen. Så kan han lære det.

link til 7a.

onsdag, maj 10, 2006

den 17. maj!

Ser ud til at nogle endelig gør noget. Og så vil jeg da gerne støtte den gode sag. Så må jeg tage lidt tidligere fri den dag. Og solen holder med de venstreorienterede. Det ved alle.

link til 17.maj.org

knight rider is back..

ja for dælen, sad faktisk efter mission impossible marathonen og snakkede med en kammerat om at nu manglede man bare en Knight Rider film. Og nu kommer den, naturligvis fuldstændigt ødelagt da David Hasselhof næppe kommer med. Men så længe der er en cool sort talende bil, med sådan en whosh whosh lysende stribe foran, så skal jeg da ind og se den..det bliver helt sikkert ikke kønt

link til historien i politiken

link til det originale filmtema(!). Prøv det!

tirsdag, maj 09, 2006

mac-tortur


Gik ned til mit arbejdes lille køkken for at få et glas mælk, da jeg så det mest horrible syn. Det ser ud til at Sekretærerne havde problemer med at finde noget til at sætte i klemme i døren, så det tog bare den nærmeste ubrugte ting. Damn, det sårer dybt ;)

mandag, maj 08, 2006

terror i Danmark


Mens regeringen grubler over den nye terrorpakke, lad os lige genopleve det største og eneste terrorangreb i nyere tid på dansk grund!

Mod den slags mennesker er der vist kun et forsvar. Indskrænk frihedsrettighederne og overvåg os alle. Nu vi er i gang lad os også indskrænke ytringsfriheden samtidigt.

Jeg føler mig tryggere allerede...

link til dommen over greenpeace terrorist organisationen

meningsmåling

Allan vil i ugens løb, inspireret af BTs "saglige" undersøgelse, foretage en meningsmåling af her på bloggen. Svar venligst i kommentarene på følgende spørgsmål:

"Ville du turde vidne mod en pædofil-narkoman-voldtægts-mand eller en person der stemmer på Dansk Folkeparti?"


"Ville du turde stoppe en rocker eller en venstrepolitiker der er ved at gennemtæske en handicappet, fordi han nasser på samfundet?"


"Ville du acceptere at dit teenagebarn kom hjem med en nazist eller højreorienteret blogger og præsentere ham/hende som sin nye kæreste?"

søndag, maj 07, 2006

solen skinner..

var lige nede med affaldet, og føj hvor er det varmt. Samtidigt begik jeg Hybris og åbnede vinduet og luftede ud. Nu er straffen løbende næse og tungt hoved.

Nå men mens I hygger derude i solen, har jeg Internettet for mig selv. Hehe. Har fundet bandlist.dk og surfet rundt hist og her. Nu vil jeg så sætte mig til lektierne. Skal lige have pudset næse først.

Nu kom sommeren og så skal man sidde indenfor. Suk.

BT - fremmedfjendske nyheder

BT har i ugens løb fået foretaget en meningsmåling af Analyse Danmark. Heri blev stillet følgende spørgsmål:

"Ville du turde vidne mod en rocker eller en indvandrer?"

Den lader vi lige stå lidt et øjeblik.

lørdag, maj 06, 2006

dagens rekord

klippet fra DMI.dk

Igen idag er der et rekordhøjt antal birkepollen i København. Pollentallet for birk i København er ikke set højere siden april 1993. Da var pollentallet 3899 birkepollen.

Håber I nyder solen derude..jeg går udenfor en times tid og så kan jeg gå i flyverskjul med piller, øjendråber og nyindkøbt næsespray. Hvornår stopper det helvede? Jeg vil også ud i solen:(

fredag, maj 05, 2006

regeringens sorte samvittighed udstillet.


De børn der nu er placeret under umenneskelige forhold på landets flygtningecentre er nu kommet frem i lyset. Politiken har besøgt dem og snakket med dem om fremtiden og deres ønsker/problemer. Fanget mellem deres forældres frygt for at vende hjem til en usikker fremtid og regeringens umenneskelighed, får de langsomt men sikkert ødelagt deres liv.


Når nu Anders Fogh ikke tør besøge et asylcenter, må asylcenteret jo komme til ham.

link til ofrene for VC-regeringen

kampen om 5. maj

Ja, så er det selveste befrielsesdagen idag, og der flages over det hele. Danmark blev befriet fra nazisternes kløer af de allierede styrker for en masse år siden og det skal fejres.

Men samtidigt er denne nationale befrielsesdag blevet taget som gidsel i endnu en konflikt om det multietniske danskere. Således er formanden for DFU i århus, samt diverse bloggere blevet fortørnede over at 12 forfattere har valgt at holde en "glædesfest for multietnisk forståelse" på dagen. Det er at misbruge denne nationale helligdag mener de.

Pointen med sammenkoblingen er dog nem at se og helt logisk. Nazisterne var jo netop kendetegnede ved deres had til det multietniske samfund og folk af anden hudfarve eller religion blev sendt til KZ-lejre og udryddet. Vores befriere derimod (England og USA) var multietniske samfund og det var en skøn blanding af indiske muslimere, etniske afrikanere og mange andre folkslag, der befriede vores lille land fra det etniske harmoniske stortyskland.

Så hold en glædesfest for multietniske forståelse på d. 5 maj og lad ikke nationalismen tage overhånd.

link til balder og hans rablerier

torsdag, maj 04, 2006

pollen-tal

atju!. Dagens birketal er 669. Det er tre mere end 666. Så min næse er helt oppe og ringe og pillerne virker ikke. Lorte birketræer og deres afkom.

Red min dag. Fæld en birk.

ATJU!

link til dagens pollental

kampen mod det racistiske omdømme..

ligesom diverse brutale regimer og diktatoriske ledere rundt om i verdenen, der altid går hårdt til modangreb ved kritik, går regeringen igen til angreb på de internationale organistationer der kritiserer menneskerrettighedssituationen her i landet. Således raser regeringen over en ny rapport om Danmark fra Den Europæiske Komite mod Racisme og Intolerance, ECRI. Den er ikke kommet frem, men jeg formoder der står noget i stil med at Danmark opfører sig racistisk og intolerant!

Det kan være svært at se sandheden i øjnene når man stadig lever i en eventyrverden, hvor det kun er etniske danskeres menneskerettigheder der betyder noget. Men her er en nyhed til dig Anders Fogh og din hyggeven Pia Kjærsgaard: Menneskerettigheder gælder for alle, også dem som man i demokratiets navn forsøger at diskriminere og undertrykke.


I virkeligheden kan kritiken ikke komme som et chok. Regeringen har trods alt et tilfreds støtteparti, der vil afskaffe menneskerettighederne.

regeringen tuder

onsdag, maj 03, 2006

Tøsedrenge

Så har jeg, efter opfordring, sendt mit indlæg om Jyllands Postens martyrium til avisen. Så må vi jo se om jeg får et sagsanlæg på nakken. Jeg tvivler. Jeg har trods alt lyst hår.

lorteavis.

link til læserbrevet.

tirsdag, maj 02, 2006

årtiets underdrivelse

Fogh erklærer nu at Guantanamobasen er en svaghed for koalationen der besætter Irak. Det kan man da kalde årtiets underdrivelse. At USAs præsident står personligt bag tilfældige bortførelser, tortur, mishandlinger og KZ-lejre er en svaghed??? Det er en skændsel! Og jeg håber George W Bush en dag bliver stillet til ansvar for disse uhyrligheder og dømt til livstid i fængsel. Det er billigt sluppet for den slags forbrydelser

En svaghed? En underminering af retsamfundet, meget værre end den som terrorister nogensinde er kommet i nærheden af!. En afkobling af det amerikanske demokrati. Fogh du har blod på hænderne og du har en svaghed for krigsforbrydere. Håber dig og Bush en dag får løn som fortjent.

link til årtiets underdrivelse

diskrimination på arbejdsmarkedet del 3

Skattetryk.dk, endnu et af disse højrefløjs-vi-hader-muslimer-og-udlændinge-blogs, har benyttet løgnene der kom frem i Børsen, til at give udlændingene i Danmark følgende opsang:

Pattebørn, se at komme ud af offerrollen. Der er ingen normaltbegavede mennesker der tror på den mere. Hvis I er dovne, upålidelidege, uuddannede, uerfarne osv. så vil ingen ansætte jer. Den dag I bliver voksne og tager ansvar for jeres eget liv, så vil I klare jer meget bedre. Arbejdsgiverne ansætter de dygtigste - så I må hellere se at få fingeren ud.

Det er den slags racistiske udtalelser som er kendetegnende for den yderste højrefløj(og regeringen), hvor enhver tilfældig person der udtaler sig til fordel deres side bliver fremhævet til sandheden, mens årevis af dokumenteret fakta og videnskab bliver skubbet til side som smagsdommeri.

Sikke noget pis. Hermed skal Skattetryk.dk opfordres til at stikke piben ind og holde deres kæft så længe der bare bliver lukket racistisk lort ud. Fanme.

link til lort

link til dokumentationen for lortet

Jyllands-Postens martyrium

JyllandsPosten med Carsten Juste og Flemming Rose i spidsen er nu blevet fornærmede. Nogle folk har simpelthen skrevet disse linjer:

»Efter hvad jeg har fået oplyst, er den groveste af tegningerne - den med bomben - lavet af en af bladets egne tegnere, tilsyneladende bestilt af ledelsen, fordi de udefra kommende tegninger åbenbart ikke var grove nok«.

Og videre:

»Hvis det er korrekt, understøtter det yderligere en af vores grundlæggende påstande: At formålet med bladets aktion var, at et religiøst mindretal i Danmark absolut skulle forhånes.«

Jamen kære Juste og Rose, personligt har jeg da skrevet meget værre ting om jeres islamofobiske korstog. Jeres desperate og hyppige forsøg på at skabe grobund for en hate-crimes imod og en senere etnisk udrensning af muslimere i Danmark.

Men tilsyneladende har I valgt kun at sagsøge de muslimer der har skrevet disse ord. Man fatter det jo ikke. Kom nu an. Sagsøg en hvid dansker.

link til juste og roses dummert nr. 202

mandag, maj 01, 2006

1. maj!

så er mobilen lagt til opladning, og vejret ser ud til at være i top. Så er jeg snart på vej ud til fælledparken, kun bevæbnet med en halv snes løse aftaler og ambitionen om at få drukket nogle øl. Det er arbejdernes kampdag, og det er jo så aktuelt som nogensinde, da jeg er så tæt på at blive arbejder som nogensinde.

I dagens anledning, Karl Marx citater:

- Religious suffering is at one and the same time the expression of real suffering and a protest against real suffering. Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people.
- I am not a Marxist.
- Workers of the world unite; you have nothing to lose but your chains.
- Capital is dead labor, which, vampire-like, lives only by sucking living labor, and lives the more, the more labor it sucks.
- Go on, get out. Last words are for fools who haven't said enough.

ses i fælleden...