mandag, maj 15, 2006

flere fakta..

ja, Jyllands Posten forsøger nu at opdrage deres læsere, og har foretaget forskellige undersøgelser af muslimerne i Danmark. Som forventet(af mig ihvertfald) viser det sig at muslimer i Danmark er klart mere tolerante end danskerne. Således foretrækker 63% af danskerne at leve i religiøst blandet område, mens 80% af muslimerne mener det samme(!). Og 30% af den danske befolkning foretrækker at leve i et primært kristent område.

Kun 8% af muslimerne har lyst til at bo i muslimsk dominerede område, og som seniorforsker Hans Skifter Andersen understreger:"Det er med til at aflive myten om, at muslimer ønsker at bosætte sig i områder med et flertal af muslimer og skabe parallelle samfund, afsondret fra det danske. Muslimer og andre indvandrere ved godt, at det gælder om at have gode kontakter til danskere. Det er en tendens, som vi er begyndt at registrere i undersøgelserne af flyttemønstre".
En detalje ved undersøgelsen er at det er de ældre og de kristne der er intolerante, mens ateisterne er bedre til at acceptere alle slags religioner.

Det kunne være rart hvis disse data kommer frem til de paranoide danskere der har spærret sig inde i hadet og har overgivet sig til facismen. Således mener Kimpo og hendes artfæller på denne blog at hvis der kommer et terrorangreb mod Danmark, så skal man internere de danske muslimer(!). Sikke et herligt forslag og jeg tror Mogens Camre vil være den første til at stille forslaget. Han skal nok få opbakning af 20% af befolkningen, og da regeringen jo lever af denne fremmedhad, så må vi bare vente spændt. Og jeg er sikker på at Rikke Hvilshøj kommer med et pænt navn for interneringen. De kan jo kalde det for en gensidigt tryghedsfremmende service, foretaget af den rare udlændinge-service.


link til undersøgelsen