mandag, oktober 31, 2005

Snapshot fra politiken.dk

..humor! Var inde på politikens hjemmeside og faldt over ovenstående opstilling af Depardieu og Mary. Kan det være et tilfælde? Er den nye prins i familie med Idefix? Ja der må være en sammensværgelse..

søndag, oktober 30, 2005

en aktuel kommentar..


fra en kendt tysker. Tankevækkende og højaktuel i disse irakkrigstider:

fredag, oktober 28, 2005

og nu til noget helt andet...

...Jenz har send mig en mail med en mavepuster til danske virksomheder der ser frem til at få en andel i de 60 mia kr. USA bruger årligt på forskning og udvikling af atomskjold. Dette er naturligvis en sidegevinst på at vi render rundt og udfører USAs beskidte arbejde i Irak. Det viser også at krigen i Irak på mange måder er en klassisk udnyttelseskrig, hvor man besætter lande for egen vinding. Godt initativ af Jenz og hvis der er flere derude med gode historier, så send endelig.

"Jeg synes ikke, det her er en specielt god nyhed:
link til nyheden om dansk udnyttelse af krigen i Irak.

Dansk industri indgår her en forhåndsaftale, der
strider imod den budrunde, offentlige
investeringer i et velfungerende demokrati skal
ud i.

Det skal ikke kunne betale sig at gå i krig.
Militære interventioner skal søges undgået, og
ikke foretages for at opnå en økonomisk gevinst,
eller for at pleje et lands forhold til et andet.

Med den her model, opildnes alliancens lande til
at danse yderligere efter Juniors pibe. Det er
ikke en ansvarlig måde at føre udenrigspolitik
på. Endnu vigtigere er det ikke humanistisk, men
det værste, den rendyrkede kapitalisme kan byde
på."

Pakistan i fin form..

..ihvertfald ifølge Ulla Tørnæs. Danmark behøver ikke at sende mere nødhjælp, næh det må være de andre lande der tager sig sammen, og så skal der koordineres lidt. Efter at udviklingsministeren har været et par dage i Pakistan kommer denne udmelding netop som Røde Kors og FN har opjusteret behovet for nødhjælp.
Utroligt hvad en borgerlig politiker vil lave af krumspring for ikke at skulle give klejner til nødlidte. Skyd ansvaret over på andre lande, mens folk er ved at dø af kulde, og befolkningerne i de vestlige lande så småt er ved at indse at det her er den største katastrofe i nyere tid. Jeg kunne lige se Ulla Tørnæs stille sig op et par dage efter 9/11 og sige at nu skulle USA da vist ikke have mere hjælp i kampen mod terror. Men det skete sjovt nok ikke.
Ulla Tørnæs, du er en skamplet på menneskeracen.

Link til historien i Politiken

torsdag, oktober 27, 2005

kalender..

..dagens gøremål
10-14 gøre rent
14-20 arbejde
20-24 Lave nyt og banebrydende danske band, der hitter for vild, tilmed uden at have en tone i livet.

tirsdag, oktober 25, 2005

Den skjulte besked..

"Jyllands-Postens redaktion er en flok reaktionære provokatører" Dette var teksten på arabiske på Mohammeds tavle, på Lars Refns tavle i tegningen til JP. »Som jeg ser det, burde vreden rette sig mod Jyllands-Posten i stedet for os tegnere. Avisen var efter min mening fra starten kun ude efter at provokere,« siger Lars Refn.
Det var nok ikke lige det Jyllands Posten havde ønsket sig :o)

link til artiklen i ing.dk

første blogpost via Flock

Sidder lige nu og læser til eksamen, hvilket giver lyst til en masse af disse overspringshandlinger. Således har jeg lige nu hentet den nye browser flock ned og sidder nu og leger med den. Den har implementeret direkte blogging feature, direkte del.icio.us feature og sikkert meget mere. Men tjek den selv ud på flock.com

at opsige et adslabonnement

dut..dut... Ja velkommen til Tele2 support. Du har nu fire valgmuligheder. Er det angående tele2 freeway, tryk 1, er det angående fastnet tryk 2, er det angående adsl, tryk ..BEEP.
Du har valgt tele2Adsl, er det angående regninger tryk 1, er det angående opsigelse tryk 2 ..BEEP.
Der er i øjeblikket ingen medarbejdere fri, vent venligst eller tryk 1 for at ligge en besked. Du er nu nr. 3 i køen ..

(fem minutters muzak senere)

"Ja det er Tele2 kundeservice, hvad kan jeg gøre for dig?"
"Hvorfor vil du dog opsige dit abonnement?"
"Nå ja, dem har jeg hørt om, cph-metronet, det er godt nok billigt, og så 8 mbit(!). Hvor har du fundet det henne?"
"Ja det lyder sgu godt, har selv tænkt på at skifte over.. og jeg skal nok opsige dit abonnnement hurtigst muligt."..dut..dut

mandag, oktober 24, 2005

integration og færre penge til fattige?

på trods af regeringens valgløfter om ikke at skære ned på velfærdsydelserne fortsætter de med at gøre det svære for samfundets nedre del at være til. Sålede er det nu i ly af at det skulle være et integrationstiltag at man vil skære i retten til kontanthjælp for ægtepar.

Hvorfor dette skulle øge integrationen er over min forstand. Og hvorledes man undgår at kalde det for en nedskæring i velfærdsydelserne er også. Lidt respekt for Socialdemokraterne der trods alt bakkede ud til sidst

link

søndag, oktober 23, 2005

hvilke sider tjekker jeg hver morgen?

En lille kavalkade af de sider jeg tjekker ud hver dag. Hvis der er nogle der har forslag til flere, så er I meget velkomne til at kommentere
Tegneserier
:
Dilbert
User Friendly
Wulffmorgenthaler

CtrlAltDel
Sinfest
PVPonline
Piled Higher And Deeper


to be continued...

lørdag, oktober 22, 2005

små tegninger af Mohammed

ja Jyllands-Posten er kommet i vælten efter offentliggørelsen af de tolv billeder af Mohammed, muslimernes profet. Avisen selv fortjener efter min mening ikke megen opmærksomhed. På dens læserbrevs spalter huserer nogle af landets største svin/racister der kan gå på to ben og det er ikke et kønt syn.
Derfor kan jeg godt forstå de muslimer der føler sig oprørte over de satiriske tegninger af Mohammed, det er lidt ligesom hvis det var i den danske forenings nyhedsbrev tegningerne blev vist. Eller på Polemiken.dk.
På den anden side, så er jeg absolut skeptisk overfor alt hvad der hedder religion og mener at Life of Brian er en af de skarpeste og fedeste film der findes. Men baggrunden for Life of Brian er jo også nogle geniale engelske komikere, der aldrig har udtalt sig racistisk eller på nogen måde diskrimineret folk udfra deres hudfarve eller religion.
Så det er derfor jeg er i syv sind angående hele tumulten. Jeg forstår godt muslimerne er sure på Jyllandsposten - det er der sgu masser af årsager til, men samtidig syntes jeg det er fedt at nogle folk angriber og udsætter religioner for satire og humor.
Derfor skal diverse komikere i Danmark og udlandet opfordres til at følge op på sagen og få pillet lidt ved selvhøjtideligheden ved Islam. Og samtidigt skal alle de racister der boltrer sig i mediernes spotlys have nogle sproglige mavepustere. Fanme.

link til billeder af mohammed

torsdag, oktober 20, 2005

ligger på mit sygeleje..

..men har heldigvis min godhjertede kæreste til at hjælpe med at finde snotpapir, cola, pizza og powerbook, så jeg klarer det nok. En stort tak til hende!
Jeg vil lige sende et håndtegn ud til alle andre der ligger syge. Yo!. Håber I alle bliver raske hurtigst muligt, og ikke dør af kedsomhed.
For at det ikke skal være løgn er det tilmed min fødselsdag imorgen. *suk*. Håber jeg bliver frisk. Ikke fordi jeg normalt er vild med min fødselsdag(den er altid pænt kedelig), men det ville sgu da være nederen bare at ligge her. Hip, hip, hur*HOST*

onsdag, oktober 19, 2005

presseklip

Kriminalpolitiet i Nakskov tror ikke på overfaldet på Fremskridtspartiets spidskandidat Anne-Lise Jønck Pedersen, som hun har fortalt om det over for medierne.

Det oplyser Ritzau.

Oplysningen kommer ovenpå, at politiet valgte selv at gå ind i sagen tidligere i dag.

Skiftende forklaringer
Politiet oplyser nu, Anne-Lise Jønch Pedersen er blevet afhørt, men at hendes forklaringer er så skiftende, at de ikke kan bekræftes af de faktiske omstændigheder.

link til politiken

tirsdag, oktober 18, 2005

genial widget til mac

Ligger lige nu syg, så jeg har tid til at finde sjove ting på nettet. Fandt den her geniale widget til Mac os X, der viser teksterne på den sang der bliver spillet i itunes. Man skulle også kunne eksportere teksterne automatisk til ipoden. Den kan finde de fleste engelske tekster, og det tager kun et par sekunder. Til gengæld er der ingen ikke-engelske tekster, ja kunne ikke engang finde Manu Chao. Men cool er den da alligevel.

link til SingPod

censur af internettet

Så kom det igennem, det som vi troede kun var i Kina, nemlig censur af internettet. TDC har sammen med Red Barnet spærret visse domæner, der efter sigende skulle indeholde børneporno.
Hvis denne spærring er ligeså effektiv som den der fx findes på biblioteker er det naturligvis spild af både resurser og tid. Hvis den er mere effektiv kan den blive et skræmmende våben i disse anti-terror-panik tider.

link til historien i Politiken

google go home

Er jeg den eneste der syntes at google er ved at falde lidt af på den? Især når det gælder søgning virker det som om de er alt for tilfredse med det de har, og bruger deres tid på alt muligt andet (google maps etc). Det er selvfølgelig altid fedt at få nye gratis programmer, og gmail er alt for fedt, men hvad sker der inden for søgning?
Tjah, der er kommet mange fede alternativer, og jeg faldt over en af de bedre, der lover søgning mens man taster, lidt lige som i Mac os X - Tiger. Siden er stadig i beta, og lidt langsom, men prøv det.

link til inquisitorx

mandag, oktober 17, 2005

farcen fortsætter

..i Belgien ser det ud til at forbuddet mod burkaen bliver opretholdt som en del af politivedtægten. På den måde slipper man for at lave love som kan blive afvist af den europæiske menneskerettighedsdomstol. Herligt ikke sandt. Og beggrundelsen? Citat fra belgisk borgmester:
»Den første var en stor følelse af usikkerhed blandt folk i min by. Den anden er, at det er min opfattelse, at i vor vestlige kultur skal folk kunne se hinandens ansigter, når de kommunikerer med hinanden«, siger borgmesteren."
I vor vestlige kultur? Forbyd solbrillen, lige på stedet. Jeg håber der er nogle menneskerrettighedsadvokater der går amok på den her historie

link

klip fra dagens indsamling..

..af underskrifter til støtte minoritetspartiets opstillen ved kommunalvalget:
--
forbipasserende: Hvad stå minoritetspartiet for?
undertegnede: Jo det er sådan humanistisk og antiracistisk
forbipasserende: Nå men så vil jeg ikke skrive under!
--
forbipasserende: nej desværre jeg skriver aldrig under på noget!
--
forbipasserende: nej, jeg er politisk neutral!
--
Men vi klarede det, og nu kan man stemme på os til kommunalvalget i bl.a. København, så det vil jeg opfordre alle til. Tilmed er vi i valgforbund med bl.a. Enhedslisten og SF, så man behøver ikke at være bange for at ens stemme går til spilde.

søndag, oktober 16, 2005

hvid trækker...


og vinder en officer.
















Som så mange andre spiller jeg også på www.eskak.dk :O)

lørdag, oktober 15, 2005

en ny tronarving er født...

...og et irakisk barn er dødt...

fredag, oktober 14, 2005

jeg er vred

Det kan simpelthen ikke være rigtigt. Rikke Hvilshøj, national uberführer vil undersøge om man kan forbyde burkaen i Danmark. Hvorfor? For den nationale sikkerhed? Hvad snakker de om? Skal vi også forbyde dynejakker? Og tykke mennesker?
Jeg kan kun se deciderede racistiske argumenter for dette forslag og jeg væmmes ved vores regering. Jeg håber at alle rettænkende danskere, vil gå i fælles front mod dette forslag, og at protestmarcherne vil begynde. Jeg personligt skal da ihvertfald ud og købe mig en burka. Fuck regeringen.
link
update
citat fra pia K
Dansk Folkepartis formand, Pia Kjærsgaard, siger, at partiet 'absolut' vil gå ind for et burkaforbud i Danmark på linje med det, der er under forberedelse i Holland.»Vi kender det jo alle sammen. Det er mærkværdigt at møde en, hvor man ikke kan se noget som helst, næsten ikke en gang øjnene«, siger Kjærsgaard til Ritzau.
Med samme argument vil jeg gerne have alle folk i Danmark i december forbudt...

torsdag, oktober 13, 2005

tip en racist..

..SF har lavet en lille tipskupon med 13 udsagn og så går det ellers ud på at regne ud om det er Louise Frevert eller Hr. Goebbels der har udtalt de vise ord. Et eksempel er “Alle Vestens lande er infiltreret af jøderne/muslimerne – nogle af dem taler pænt til os, mens de venter på at blive nok til at slå os ihjel. De kommer for at erobre nyt land”
Prøv selv at tippe en 13er

Dansk folkeparti vil forbyde burkaen..

..og så komme kalotten, den røde halvmåne, alle muslimske symboler og så er det vel kun et spørgsmål om hvornår muslimer skal mærkes, så vi kan håne dem offentligt, hvorefter de jo pænt kan blive smidt ud af landet, eller hvis vi får lov af Louise Frevert kan vi jo gasse dem.
Eller måske bruge dem til medicinske eksperimenter? Nazistiske og racistiske udtalelser fra den der folketingsgruppe og jeg tager hatten af for Peter Schlüter der som den eneste fornuftige konservative siger sandheden. Nå nej...det tør han jo ikke mere...
link til forbud mod burka
link til Oeter Schlüter der lige har trukket det hele tilbage igen

ADSL er for dyrt

..ihvertfald i Danmark, men nu er der ved at ske ting og sager. Firmaet cph-metronet udbyder nu 8 mbit linjer til 400.000 hustande i København til 300 kr/md, og 24 mbit linjer til 400 kr. Det er stadig mange penge per måned, men nu får man da i det mindste en ordentlig forbindelse for pengene. De udbyder til indre by, broerne og ydre nørrebro. Tjek selv om du kan opgradere på http://www.cph-metronet.dk.

onsdag, oktober 12, 2005

Skræmmende perspektiver for retsikkerheden

når et af de ældste demokratier i verden, foreslår at godkende fængslinger af individer i 3 måneder inden de bliver stillet for en dommer er det tid til at råbe vagt i gevær. Når verdens eneste supermagt diskutere højlydt om et forbud mod tortur skal være noget der står i soldaternes guide, er det endnu værre. Og når vi herhjemme accepterer at staten kan se al vores private korrespodence på nettet igennem, så er det vederstyggeligt.

Jeg syntes det er utroligt at det kan gå så stærkt. At lederne i demokratiske stater har så lidt viden om hvad der danner grundlag for samfundet, og hvad der ihvertfald ikke skal pilles ved. De vestlige demokratier har vist sig særdeles skrøbelige, og man kan kun frygte hvad det næste tiltag bliver. Personlige id-chips så alle folk kan overvåges hele tiden? Fjernelse af forbudet mod tortur? Fjernelse af menneskerettighederne (som Dansk Folkeparti foreslår)? Jeg kan simpelhen ikke se hvorledes disse tiltag mod vores frihed kan retfærdiggøres.

link til Politikens historie om 3 måneders fængsel uden dom, i England

link til Dansk Folkepartis holdninger til menneskerettigheder
link til Bushs støtte til tortur

tirsdag, oktober 11, 2005

mest spillede sange..

..min top 10 playcount på min Ipod+Itunes er som følger:
1. Gorrilaz - Feel Good 26 afspilninger
2. Pixies - Where is my mind 20
3. Eels - Fingertips part 3 17
4. Eels - Efil's god 16
5. Eels - Going to your funeral part 1 14
6. Eels - Souljacker part 1 13
7. Texas - Say what you want 13
8. Audioslave - Shadow on the sun 12
9. Eels - The Other shoe 12
10. Counting Crows - Mr. Jones 11

Forklaringen på alt det dersens Eels kan findes her, Audioslave skyldtes naturligvis den suværene film Collateral, hvor den er en del af soundtracket. Texas og Gorrilaz må være fordi har en tendens til at spille disse alt for højt over anlægget når der er fest :o)

mandag, oktober 10, 2005

nyt interessant websted..

...til deling af bookmarks. Hvis man sidder og keder sig mens man surfer lidt rundt, kan man gå ind på del.icio.us og tjekke ud hvad folk syntes er de fede links lige nu.

Man kan tilmed bruge den som en central bookmark-holder, som er rar at have hvis man ender et mørkt øde sted, uden adgang til sine favoritlinks. Man kan også lave små tags til sine bookmarks, lidt ligesom gmail, hvad der gør hele samlingen lidt mere overskuelig.
link til del.icio.us
links til mine links på del.icio.us

Angela Merkel er blevet ny kansler...

..og jeg er ikke den eneste der har set parallellen til Margareth Thatcher. Politikken er den samme, og de dårligt stillede tyskere kan kun dukke hovedet mens konservatismen skærer ned på velfærdstaten.








arbejde..


jeg elsker, elsker, elsker, elsker, elsker, elsker, elsker, elsker, elsker mit arbejde...









..og hvem gad ligge derhjemme og sove på sådan en dejlig mandag...


ideen tyvstjålet fra dorthe

Fodbold og nationalisme..

...det er en grimmer kombination, men den viser samtidigt nogle af de ulækre tanker der kører rundt i danskens hoveder. Først så man et billede på forsiden af Ekstra Bladet af Sepp Piontek, med titlen "forrædder!", fordi han havde kommenteret kampen Danmark-Tyrkiet. Og nu er der så rygter her i Dannevang om at Albanien er blevet bestukket af Tyrkiet, til at tabe kampen, så Tyrkiet går videre.
Tag jer nu sammen drenge, det er jo noget pis at fyre af. Med den mentalitet, burde vi måske melde os ud af EU, og give vores plads plads, til et mere værdigt land...måske Tyrkiet? :o)

søndag, oktober 09, 2005

studerende har aldrig fri..

så derfor sidder jeg her søndag og kæmper med min opgave i noget så eksotisk som distribuerede systemer. Lovede i øvrigt at sige at det ikke var *hele* min familie der stemte på DF, så nu er det gjort.

fredag, oktober 07, 2005

Kvinde smidt af fly pga. t-shirt

En bush-kritisk t-shirt var nok til at en kvinde blev nægtet adgang til et amerikansk fly!. T-shirten viste præsident Bush, vicepræsident Cheney og udenrigsminister Rice tilsat teksten "Meet the Fockers".
Jeg er målløs. Se historien her.
Håber menneskerettighedsgrupperingerne i USA, snart begynder at råbe op.

nu er jeg så "heldig"..

..at min lillebror, og ja for den sags skyld det meste af min familie stemmer på Dansk Folkparti. Derfor har jeg fået noget andenhåndsviden om hvorledes de sidste par dages stormløb mod partiet har haft sin virkning. DFs vælger er tilsyneladende blevet fornærmede over.. "at politikerne ikke laver andet end at svine hinanden til".
Denne ikke helt logiske konsekvens (jeg mener hvad laver DF andet end at svine andre folk til?), har gjort at tilslutningen til DF tilsyneladende ikke er faldet mærkbart. Derimod er tilslutningen til Venstre faldet en del, hvilket naturligvis skyldtes at Venstre vel er det parti der er mest afhængig af DF og at folk der stemmer på Venstre måske ikke syntes det er så fedt at være gift med DF lige for tiden.
Det er vel her mulighederne ligger, og det er også derfor jeg kun kan heppe og håbe på at stormløbet mod Dansk Folkeparti fortsætter. Det kan og må ikke være gratis at benytte den indre danske svinehund som parlamenterisk grundlag. Det er ihvertfald min ydmyge holdning.

link til artikel om meningsmåling
link til ros af Rune, enmandshæren der bekæmper DF

torsdag, oktober 06, 2005

Pia K i debatten..

..så debatten på DR2 til aften og så Pia K. forsøge at forsvare Mogens Camre klamme udtalelser om udlændinge. Hun slog det hen med en lille latter og forsikrede os om at det skam bare var fordi at Camre havde en tendens til at formulere sig lidt uheldigt og havde så nemt ved at blive revet med når han holder taler(!!).
Lille pus. Der kan man bare se, så han sviner folk med en anden religion til når han bliver revet med, ved en tale? Hvordan mon han så bliver når han er sur? Eller stiv? Og han er DFs medlem af Europaparlamentet? Uh, jeg kan huske at jeg blev så harm, da Europaparlamentet afslog at ophæve hans imunitet, så han kunne blive anklaget under racismeparagraffen. Fanme godt man er imod EU.

link til ulækker kommentar af Mogens Camre

Jeg er et rodehoved..

..og jeg glemmer mine ting alle mulige steder. Det har jeg været lige siden børnehaven hvor jeg mistede utallige huer og halstørklæder. Efterhånden som jeg er vokset op, har det hængt ved, og jeg har faktisk formået at glemme en bærbar computer i et pizzaria, og en videomaskine i et tog.

I disse terrortider er der desværre ikke plads til sådan nogle som mig, og det er da helt sikkert kun et spørgsmål om tid før hele s-togssystemet bliver stoppet og rullemarie sendt ud for at puffe til en af mine glemte tasker, indeholdende et par bøger og en trøje. Så er I advaret. Nogle burde nok slappe lidt af, for der er trods alt nok lidt flere af min slags, end folk der kaster omkring sig med bomber her i København

link til endnu en historie om en falsk bombealarm

onsdag, oktober 05, 2005

Man kan kun undre sig..

..når borgmesteren i New Orleans går ud og siger at pga. Katrina og de medførende oversvømmelse, bliver man nødt til at fyre 3000 medarbejdere i kommunen. Det er den samme undren som når de offentlige ansatte i staten går hjem hvert år, hvis ikke regeringen og kongressen kan blive enige om budgettet.

Utroligt at man kan og vil acceptere en så ustabil offentlig sektor i USA, man kan kun ryste på hovedet og ikke håbe at den mentalitet vinder frem herhjemme. Problemerne er dog rykket nærmere, især kan der i en krisesituation blive problemer når det gælder de mange privatiseringer af infrastrukturen her i Danmark. Når telefonsystemet, postservicen, togbanerne og busserne allesammen er privatejede, og dermed reelt uden ansvar overfor befolkningen kan en lignende krise i Danmark lynhurtigt skabe problemet.

Så måske var det en tankegang der burde vinde frem for den nuværende, der går ud på at score kassen ved at privatisere hele lortet.

Link til ABC news om fyringerne

tirsdag, oktober 04, 2005

det friske pust ...

Jeg har været rundt på en del blogs, af den mere fremmedfjendske slags, og set hvorledes sagen om Louise Frevert og nu også Mogens Camre er blevet modtaget. Det er tydeligt at der er en skinger og næsten paranoid tone, teorien er at Rune Engelbrecht fra Minoritetspartiet og Enhedslisten, støttet af Politiken, har startet en kampagne for at nedgøre og svine Dansk Folkeparti til.
Jeg kan afsløre det med det samme, de har fuldstændig ret. Ihvertfald hvad der angår Rune og Enhedslisten. Det er en stor svinekampagne og det ser jeg faktisk ikke det helt store problem. Faktisk er denne blog skam også en del af denne kampagne, jeg startede bare lidt før :)
Hvad snakker han om, siger I, man kan da ikke være imod at indvandrer bliver svinet til over en kam, og så samtidigt svine indvandrerfjendske stemmer til. Jo det kan man faktisk godt, for indvandrerkritikkerne som fx polemiken.dk, uriasposten.dk eller Louise Frevert, er jo ikke fattige muslimer uden en stemme i den offentlige debat. Næh de er provokerende, handlekraftige, arrige og stærke. I samlet flok har de længe styrret opinionen i store danske dagblade så som Berlingske Tidende og Jyllands Posten. De kan med andre ord tage det, mens de indvandrer som de selv hakker løs på ikke har det privelgium. Langt de fleste indvandrer går med bøjet hoved og ser sig selv svinet til konstant, mens de passer deres uselt betalte jobs.
Det er her forskellen ligger, og det er derfor Dansk Folkeparti og alle dets kumpaner kan forvente kamp til stregen. Heri ligger der en udfordring til alle tolerante mennesker i Danmark. For nu at citere John Lennon det gamle syre hoved:
"Hate nothing but hate itself"

Så er overgangen sket...

...og min gamle blog bliver lagt på internetkirkegården, og en ny rejser sig af asken. Hvis du vil finde nogle af de guldkorn jeg har spredt før i tiden, kan du finde dem her

www.blogwars.blog.com

lørdag, oktober 01, 2005

Louise din lille mavedanser..

...du har kvajet dig og du er efter min mening racist.
Det bliver interessant og se om man også kan trække sine udtalelser tilbage, når man kommer i retten.


Iøvrigt må man sige at de udtalelser vist var endnu et frisk pust fra dansk folkepartis side.




Anyway, har fulgt sagen om Louise Frevert et stykke tid, da det var på minoritetspartiets mailingliste at hele tilløbet pressestormen blev påbegyndt. Men egentlig tog jeg det ikke så alvorligt, jeg mener hvad er forskellen på det hun siger og hvad de altid siger?

Anyway, sidste nyt er følgende pressemeddelelse fra SF:

Statsministeren må komme ud af busken og tage afstand fra Louise Frevert og Dansk Folkeparti.

"Louise Freverts racistiske udfald mod muslimer er så modbydeligt, at regeringen må drage konsekvenser for samarbejdet med Dansk Folkeparti. Alt andet vil være en katastrofe for almindelig anstændighed, integrationen og for sammenhængskraften i vores samfund", udtaler SF's formand, Villy Søvndal.

"Anders Fogh Rasmussen kan ikke vise sig noget sted i hverken Danmark eller omverden, hvis han lader sit parlamentariske grundlag bestå af mennesker der kan finde på at skrive "vore love forbyder os at dræbe vore modstandere officielt, så vi har kun den mulighed at fylde vore fængsler med disse kriminelle."

"Det her er jo ikke en enlig svale. Det er en systematisk hetz fra Dansk Folkepartis side. I juli antydede Peter Skaarup at man skulle internere alle muslimer for at undgå terror i Danmark. Og nu er Louise Frevert parat til at lade kriminelle muslimer internere i russiske fængsler, samtidig med at hun vil lade det fremstå som om muslimer over en bred kam ønsker at dræbe eller voldtage danskere. Det er en hadsk prædiken der udgår fra dette sorte stykke Danmark."

"Regeringen og Dansk Folkeparti har lovet, at når der kom færre udlændinge ville man øge integrationsindsatsen. På alle områder er det imidlertid gået tilbage for integrationen siden regeringen og Dansk Folkeparti kom til. Dansk Folkeparti ønsker tydeligvis at tilspidse modsætningsforholdene i landet, og lukrere på fremmedhadet. Det sætter den sidste rest af troværdighed over styr for regeringen, hvis den fortsat lader sig dirigere rundt af Pia Kjærsgaard og hendes usmagelige meningsfæller."

det kan vi så tro på de gør.

Det er tankegangen bag der er rådden.

Så har regeringen blødt op for 24 års reglen. Som alle vel kan huske så er 24 års reglen, lavet så ingen dansk statsborgere kan få en udenlandsk ægtefælle til landet. Dette lyder måske som en mærkelig regel(og det er det!), men argumentet var at det kunne forhindre tvangsægteskaber. De stakkels unge mennesker fra de fjerne lande, der blev tvangsgift med folk fra deres forældres hjemland skulle reddes og da vi jo nødigt skulle overtræde diverse menneskerettigheder, så måtte det jo gælde for alle danskere.

Men nu har regeringen fundet ud af at folk ikke gider det pis og simpelthen flytter ud af landet. Loven rammer jo alle, også de folk der bare vil giftes med deres livs kærlighed. Hvad gør regeringen aså? De ligger hjernerne i blød og kommer frem med en løsning der er så bizar og så venstrebonderøvsagtigt at det gør helt ondt. De laver naturligvis en undtagelse så alle de unge der er ved at tage en nyttig uddannelse, der er mangel på i Danmark, får lov til at gifte sig før de bliver 24.

Jeg lader den lige stå lidt.

Hva faen har de gang i? Jeg er naturligvis glad på disse nyttige unge menneskers vegne, men hvad tænker regeringen på? Ud fra denne logik må man altså gerne blive tvangsgift hvis man studerer til ingeniør? Men ikke blive tvangsgift hvis man studerer til historie?
Man kunne naturligvis også vende den om og sige at det var en belønning til de unge mennesker der vælger en "korrekt" uddannelse, men så kommer hele perspektivet jo ind at man bliver straffet ved ikke at kunne gifte sig, og det var jo ikke meningen med loven lovede regeringen.

Jeg ved naturligvis godt hvorledes regeringen tænker, den tænker som altid makroøkonomisk og håber på at man kan lokke de veluddannede unge, i de rette fag til at blive mens alle de arbejdsløse tager tilbage hvor de kommer fra. Og det er her overskriften kommer ind, for det er nok den mest rådne tankegang man kan forestille sig. Det bliver interessant om økonomi og politologi kommer ind på listen over nyttige uddannelser, da det hvis er de uddannelser der er flest af i regeringen. Jeg tror det ikke.