tirsdag, oktober 04, 2005

det friske pust ...

Jeg har været rundt på en del blogs, af den mere fremmedfjendske slags, og set hvorledes sagen om Louise Frevert og nu også Mogens Camre er blevet modtaget. Det er tydeligt at der er en skinger og næsten paranoid tone, teorien er at Rune Engelbrecht fra Minoritetspartiet og Enhedslisten, støttet af Politiken, har startet en kampagne for at nedgøre og svine Dansk Folkeparti til.
Jeg kan afsløre det med det samme, de har fuldstændig ret. Ihvertfald hvad der angår Rune og Enhedslisten. Det er en stor svinekampagne og det ser jeg faktisk ikke det helt store problem. Faktisk er denne blog skam også en del af denne kampagne, jeg startede bare lidt før :)
Hvad snakker han om, siger I, man kan da ikke være imod at indvandrer bliver svinet til over en kam, og så samtidigt svine indvandrerfjendske stemmer til. Jo det kan man faktisk godt, for indvandrerkritikkerne som fx polemiken.dk, uriasposten.dk eller Louise Frevert, er jo ikke fattige muslimer uden en stemme i den offentlige debat. Næh de er provokerende, handlekraftige, arrige og stærke. I samlet flok har de længe styrret opinionen i store danske dagblade så som Berlingske Tidende og Jyllands Posten. De kan med andre ord tage det, mens de indvandrer som de selv hakker løs på ikke har det privelgium. Langt de fleste indvandrer går med bøjet hoved og ser sig selv svinet til konstant, mens de passer deres uselt betalte jobs.
Det er her forskellen ligger, og det er derfor Dansk Folkeparti og alle dets kumpaner kan forvente kamp til stregen. Heri ligger der en udfordring til alle tolerante mennesker i Danmark. For nu at citere John Lennon det gamle syre hoved:
"Hate nothing but hate itself"