lørdag, oktober 01, 2005

Louise din lille mavedanser..

...du har kvajet dig og du er efter min mening racist.
Det bliver interessant og se om man også kan trække sine udtalelser tilbage, når man kommer i retten.


Iøvrigt må man sige at de udtalelser vist var endnu et frisk pust fra dansk folkepartis side.
Anyway, har fulgt sagen om Louise Frevert et stykke tid, da det var på minoritetspartiets mailingliste at hele tilløbet pressestormen blev påbegyndt. Men egentlig tog jeg det ikke så alvorligt, jeg mener hvad er forskellen på det hun siger og hvad de altid siger?

Anyway, sidste nyt er følgende pressemeddelelse fra SF:

Statsministeren må komme ud af busken og tage afstand fra Louise Frevert og Dansk Folkeparti.

"Louise Freverts racistiske udfald mod muslimer er så modbydeligt, at regeringen må drage konsekvenser for samarbejdet med Dansk Folkeparti. Alt andet vil være en katastrofe for almindelig anstændighed, integrationen og for sammenhængskraften i vores samfund", udtaler SF's formand, Villy Søvndal.

"Anders Fogh Rasmussen kan ikke vise sig noget sted i hverken Danmark eller omverden, hvis han lader sit parlamentariske grundlag bestå af mennesker der kan finde på at skrive "vore love forbyder os at dræbe vore modstandere officielt, så vi har kun den mulighed at fylde vore fængsler med disse kriminelle."

"Det her er jo ikke en enlig svale. Det er en systematisk hetz fra Dansk Folkepartis side. I juli antydede Peter Skaarup at man skulle internere alle muslimer for at undgå terror i Danmark. Og nu er Louise Frevert parat til at lade kriminelle muslimer internere i russiske fængsler, samtidig med at hun vil lade det fremstå som om muslimer over en bred kam ønsker at dræbe eller voldtage danskere. Det er en hadsk prædiken der udgår fra dette sorte stykke Danmark."

"Regeringen og Dansk Folkeparti har lovet, at når der kom færre udlændinge ville man øge integrationsindsatsen. På alle områder er det imidlertid gået tilbage for integrationen siden regeringen og Dansk Folkeparti kom til. Dansk Folkeparti ønsker tydeligvis at tilspidse modsætningsforholdene i landet, og lukrere på fremmedhadet. Det sætter den sidste rest af troværdighed over styr for regeringen, hvis den fortsat lader sig dirigere rundt af Pia Kjærsgaard og hendes usmagelige meningsfæller."

det kan vi så tro på de gør.