onsdag, november 23, 2005

Så er det ferie...hyg jer..

Så er der pause her på bloggen en uges tid, mens jeg smutter til udlandet. Nu må I hygge, og pas nu på med at bruge for meget tid på nettet. Det KAN virkelig ikke være sundt :o)

tirsdag, november 22, 2005

ud med den gamle racist, ind med den nye..

Så røg Louise Frevert ud i kulden og blev frataget et af sine ordførerskaber. Ind kom Martin Henriksen, en ung DFU´er. Og hvad er han så for en fisk? Knap så udtalt racistisk i sine udtalelser som Louise F? Tjah tjek selv følgende to citater fundet på humanisme.dk

"Det er velkendt at islam ligger på lur i erkendelse af, at ingen islamisk gruppe eller stat, besidder den nødvendige militær magt, der skal til for at besejre os. Målet kender vi, metoden er stille og roligt ved at overtage og infiltrere vores demokratiske institutioner."

"Flere og flere unge danskere konvertere til islam. Tallet er så højt som 5-10 teenager hver uge og det er skræmmende, og siger noget om bl.a. folkeskolen som ukritisk har ligget under for ideen om et multikulturelt samfund. Vores styrke er ikke som visse tror mangfoldighed og retten til at være forskellig. Det er ikke den reelle styrke for danskerne, det er helt afgjort elementer, som vi ikke skal tabe. Vores styrke ligger i vores evne til at stå sammen som folk, når det virkelig gælder. Vores evne til at fungere som et homogent samfund er uden tvivl vores største styrke, som vi skal arbejde hårdt for. Disse unge danskere, som svigter deres arv og dermed os alle sammen, er skyld i en moralsk forbrydelse så stor at den er ubeskrivelig. "

Endnu mere klam stank udover landet fra Dansk Folkeparti

link til humanisme.dks citater

skjult(?) nationalisme

Hvorfor er det et problem at en pakistaner stiller op både til kommunevalget her i København og til et kommunevalg i Pakistan? På hvilken måde er det værre end både at opstille til EU-parlamentet og Folketinget?
Er der nogle der har en god forklaring på det, for jeg fatter ærlig talt ikke en skid.
Det værste ved den slags historie er at det nu er fuldstændig legitimt at være forarget over den slags uden at argumentere for det..for han er jo pakistaner ikke sandt?

link til den bizarre historie

mandag, november 21, 2005

de ultimative nørdbøger

De tyve ultimative nørdromaner er blevet kåret af britiske the Guardian. Listen er som følger:


1. The HitchHiker's Guide to the Galaxy -- Douglas Adams 85% (102)
2. Nineteen Eighty-Four -- George Orwell 79% (92)
3. Brave New World -- Aldous Huxley 69% (77)
4. Do Androids Dream of Electric Sheep? -- Philip Dick 64% (67)
5. Neuromancer -- William Gibson 59% (66)
6. Dune -- Frank Herbert 53% (54)
7. I, Robot -- Isaac Asimov 52% (54)
8. Foundation -- Isaac Asimov 47% (47)
9. The Colour of Magic -- Terry Pratchett 46% (46)
10. Microserfs -- Douglas Coupland 43% (44)
11. Snow Crash -- Neal Stephenson 37% (37)
12. Watchmen -- Alan Moore & Dave Gibbons 38% (37)
13. Cryptonomicon -- Neal Stephenson 36% (36)
14. Consider Phlebas -- Iain M Banks 34% (35)
15. Stranger in a Strange Land -- Robert Heinlein 33% (33)
16. The Man in the High Castle -- Philip K Dick 34% (32)
17. American Gods -- Neil Gaiman 31% (29)
18. The Diamond Age -- Neal Stephenson 27% (27)
19. The Illuminatus! Trilogy -- Robert Shea & Robert Anton Wilson 23% (21)
20. Trouble with Lichen - John Wyndham 21% (19)

Personligt er jeg en stor fan af 1, 2 og 10 på listen. Resten har jeg ikke læst, men nu har jeg da fået inspiration til nyt læsestof.
link til listen

søndag, november 20, 2005

Ferie i sigte

..ja tænkte lige jeg ville benytte muligheden til at blære mig lidt med at jeg og kæresten skal til Marokko en uges tid, begyndende på torsdag. Det er en dejlig ting at kunne se frem til, nu da temperaturen har sneget sig ned omkring frysepunktet.
I øvrigt. Hvem fanden har fundet på at kalde det 2 varme grader? Som om 2 graders varme, havde noget som helst med varme at gøre. Hvis det stod til mig, så satte man grænsen ved 15 grader, så 16 graders varme var en grads varme, og 14 var en grads kulde. Men det er der sikkert nogle fysikere og kemikere derude der ville brokke sig over. Men så kan de jo prøve at gå udenfor iført undertøj og se om de kan overbevise sig om at det er varmt..brrrr...

lørdag, november 19, 2005

dansk folkeparti vil have flere indvandrer ind i Danmark

ja...så står verdenen ikke længere. Det er åbenbart kun de torturramte og fattige indvandrer de ikke vil have ind..

link til historien på DR

konklusion på valget og alt det der..

Jeg ved sku ikke hvad jeg skal sige. Jeg syntes egentligt at valget gik helt fint, men det virker også som om at den racistiske højrefløj fik en større indflydelse og legitimitet. Hvis man ser bort fra Louise F. der vel efterhånden er passe, så kom der jo masser af nye småracistiske DFere ind over hele landet.
Mit håb er at Louise Frevert sagen kan splitte partiet. Louise F kan vel bedst beskrives som DFs Ritt Bjerregaard, og hvis hun først får hidset sig op, kan hun hurtig skabe rav i den. Om det får hele det elitært opbyggede parti til at falde fra hinanden det kan kun tiden vise.
Det bitre opgør er ihvertfald startet...

link

fredag, november 18, 2005

tegn en streg ...

..og se den snurre rundt i 3D. Lidt svært at forklare, men denne side er ret cool. Det er tilsyneladende lavet i flash.

link

torsdag, november 17, 2005

Dilbert og flaskevand

Manden bag Dilbert, Scott Adams har i dag en helt genial posting i hans blog. Den omhandler et indkøb af kildevand i den lokale brugs, hvor han bliver forstyrret af en salgsdame der vil sælge ham en billigere slags kildevand. Jeg citerer:
"...The clear inference was that I’m not too bright. Water is water, she noted.

The first defense that came to mind went unsaid, but it would have gone something like this “If I’m dumb enough to buy water, I’m certainly dumb enough to pay too much for it!”

But that didn’t feel right. My second impulse was to say something along the lines of “Do you know who I am??? I’m the creator of the world famous Dilbert comic strip that runs in 2,000 newspapers in 65 countries. I buy overpriced water because I CAN. And by the way, this is just the water for my cat...”

Hehe, humor på højeste plan, læs mere her link

vil du en smuttur til oslo?

så har min kæreste lige måtte aflyse en dagstur dertil. Desværre kan billetten ikke refunderes, så hvis du har lyst kan du få den til 200,-. Man skal afsted lørdag morgen og tager hjem søndag aften. Der er kun en billet. Skriv en besked hvis du har lyst :o)

onsdag, november 16, 2005

det var så den valgkamp..

..og det gik jo knap så godt for minipartiet. Men vi fik dog trods alt 1000 stemmer i København og det var dælme flot. Ja 1/3 enhedsliste- eller sf-mand kan vi vel tage æren for. Men om partiet kan holder dampen oppe er svært at vurdere.
En stensikker vinder var dog Rune Engelbrechts afsløringer af Louise Freverts eskapader der ihvertfald i følge Søren Pind var en af årsagerne til at højrefløjen ikke fik et ben til jorden i København. Selv hælder jeg dog til at det nok var Ritt-effekten, og græder i mit stille sind over at socialdemokraterne sammen med de radikale har flertal her i kbh. Suk. Personligt mener jeg det er en af de værste kombinationer i dansk politik, da de radikale er nogle højreorienterede sataner, ihvertfald på det økonomiske plan og ikke har stået for meget andet end nedskæringer af sociale ydelser.

Men man må se fremad og håbe at vinden blæser lidt lunere til næste valg. Her på bloggen holder jeg ihvertfald fanen højt, og lover at give mavepustere ud i massevis.

ps.
I øvrigt har hjemmesiden haft rigtig mange besøgende de sidste par dage. Hvis dette skyldes valget, håber jeg I er blevet inspireret (-:

tirsdag, november 15, 2005

Er du i tvivl om hvad du skal stemme...

..og er det fordi du mener de alle sammen mener det samme? Så tag dig sammen mand, og tjek nogle af de alternative partier ud. Grunden til at folk mener den slags er jo at folk fra Socialdemokratiet, de Konservative, de radikale og Venstre lyder ens når de åbner kæften. Så brug en time på at surfe nettet rundt og find et lille møgparti der mener noget nyt.

Det må sgu da være ens demokratiske pligt(!)

link til historien i politiken om de ens partier

link til minipartiet

mandag, november 14, 2005

Råd til folk i stemmeboksen imorgen...

Tænk jer godt om!
Stem!
Gå ud og æd en pølse ved nærmeste pølsevogn, mens I filosoferer over om I nu har gjort verdenen til et bedre sted.

indtil da læs hvad Mona har skrevet..kloooge ord

søndag, november 13, 2005

Douglas Adams om windows 95

Vi er mange der savner Douglas Adams og han finurlige humor. Hitchhikers Guide er en bibel for mig, og jeg tror jeg har læst den 50 gange, men der kommer jo ikke mere nyt. Så hver eneste gang jeg finder en tekst af ham jeg ikke har læst, så liver jeg op, og det føles lidt som om han er tilbage igen. Jeg fandt følgende tekst af ham, omhandlende windows 95 som hermed bliver videregivet til alle I fans derude. Han havde nok ment det samme om XP og Vista hvis jeg ikke tager meget fejl
link

Nå jo..og husk nu at stemme på liste M imorgen ;)

lørdag, november 12, 2005

vejret og valget

jeg har altid haft en teori om at vejret kan have en effekt på et valg. At hvis det er lortevejr og alting er gråt i gråt, så går højrefløjen frem, fordi folk synes at det hele er noget skidt og nu skal de kriminelle sataner og arbejdesløse sku ha´. Og hvis solen skinner så stemmer folk på venstrefløjen, for så er der optimisme i luften, folk tror på det bedste i folk og mener at vi skal støtte kulturen og tænke og nyde på hinanden.

Hvis jeg skulle skrive et nyt speciale ville det være en test af denne tese.

fredag, november 11, 2005

kan det virkelig være rigtigt..

..at over 10% af Københavns befolkning mener at kriminelle indvandrer skal sælges til Rusland så de kan afsone deres straf der? Og at indvandrer skal ses som en kræftbyld på samfundet?

Så mange vil ihvertfald stemme på Louise F og hendes kumpaner, og det ser jeg ikke bare som et politiske problem, men også et samfundsmæssigt problem. Dansk folkeparti er faktiske gået frem siden udtalelserne kom frem, hvilket gør det hele endnu mere fortvivlende. Stem på et fornuftigt ikke-racistisk parti er min anbefaling, ja stem endda på Søren Pind, hvis alternativet er liste O.
Eller måske endda på liste M (rent propaganda, jeg ved det, og det bliver ved indtil tirsdag :O)

torsdag, november 10, 2005

Så er det valgkamp tid..

mens Søren Pind skræmmer folk væk med hans hardcore småracistiske radioreklamer, må man håbe at folk leder efter alternativer til hårdt-mod-hårdt tilgangen til integrationsproblemerne. Hvad med fx at vælge en vaskeægte imam ind i borgerrepræsentationen(BR) her i København? Det ville sgu da give de andre partier noget at tænke over, når de ser en velintegreret imam, samt skabe et bindeled mellem de muslimske miljøer i København og BR.
Der stiller faktiske en imam op til valget, han hedder Abdul Wahid Pedersen, er etnisk nordjyde såvidt jeg ved, og du kan finde mere om ham på denne side. Der er også nogle fine actionbilleder (!)

tirsdag, november 08, 2005

Hva faen sker der her?

Guderne skal vide at jeg ikke er typen der går ind for højere straffe for kriminelle handlinger, da jeg udmærket ved at dette ikke fører til mindre kriminalitet. Og desuden gør fængselstraffe generelt folk mere kriminelle! Men når to kinesiske børnesmuglere, der har forsøgt at smugle fire uledsagede børn ud af landet, får samlet 100 dage fængsel og en udvisning af landet, så er der da et eller andet galt. De her børn er jo tydeligvis blevet kidnappet for at de skulle udnyttes. 5 års fængsel må da være minimum? Resten af deres liv kunne være smadret? Er det et forsøg på at opfordre folk til at smugle flygtninge ud af landet? Hvad fanden sker der her?

link til historien

Ullas sorte sjæl

som skrevet før prøver Ulla Tørnæs at undskylde Danmarks ynkelige indsats i Pakistan med at det går fint-fint dernede. Det går faktisk så godt nu at over 80.000 er døde og millioner er hjemløse. Imens bliver nødhjælpsorganisationerne nødt til at skære ned i hjælpen, da de ikke får penge nok. Så imens vi smæsker os i friværdi og skattestop i Danmark skider vi højt og flot på pakistanerne. Skammeligt, især for regeringen og dens støttere

link til historien om Ulla
link til politiken om pakistan

mandag, november 07, 2005

Spin og hustleri

Nu er der så kommet et finanslovforlig og som sædvanlig ser det pænt ud på papiret. 100 millioner til dem, 200 millioner til nogle andre osv. Mere til førtidspensionisterne, mere til forsvaret, mere til alle!
Men om et halvt år kommer der pludselig andre meldinger. Så skal der skæres ned overalt i det offentlige. Hvorfor dette? Nu var der jo lige blevet delt ud med rund hånd? Det skyldes naturligvis "Salamimetoden" der betyder at ALLE områder indenfor det offentlige bliver skåret med 2% hvert evigt eneste år. I praksis betyder dette at alle områder undtagen dem der har fået 100 millioner eller mere ekstra skal skære ned. Dette bliver naturligvis aldrig nævnt i de fine artikler, der pryder aviserne i disse dage, og det er en skam. Afskaf den skjulte salamimetode og lad politikerne tage ansvaret for de nedskæringer de laver(!)

link til fejlagtig artikel i politiken.

Den dovne dansker...

Nu er det så 27% af den danske befolkning der ikke kan udstå alt hvad der ligner en muslim, og vi har brugt én milliard kroner på krigen i Irak. Vi er ved at underminere vores civile rettigheder og vi bliver overvåget hvor end vi går. Imens bruger vi vores tid på at lytte til dårligere og dårligere radio (fx p3, der er blevet en slaraffenland for intetsigende pruttehumor), se dårligere og dårligere fjernsyn (behøves hvis ikke at underbygges).
Imens benytter vi vores tid på at lave foreninger for fodgænger til fjernelse af forhindringer og hidse os op over folk der står forkert ved metrostationerne.

Glædelig November til jer allesammen.

link til historien om de 27% xenophobiske dansker
link til ligegyldig forening

fredag, november 04, 2005

mere jens, mens vi venter..

Kommentar til artiklen
http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=406062

Følgende postulater er nøgternt set forkerte:

1: Jeg anerkender, at det danske sprog og
kendskabet til det danske samfund er nøglen til
en god og aktiv tilværelse i Danmark.

Det er jo noget vrøvl. "En god og aktiv
tilværelse i Danmark" kan sagtens opnås uden at
man kan dansk. Eller har alle udenlandske
turister det ad helvede til her i landet?

2:Jeg anerkender, at mænd og kvinder har lige
pligter og rettigheder i Danmark ...

Det er langt fra rigtigt. Kvinder er f.eks. langt
bedre stillet end mænd, hvad angår
barselsreglerne og regler for samvær med børn
efter en skilsmisse.

3:Jeg anerkender, at det danske samfund tager
skarpt afstand fra terrorisme ...

Helt forkert! Danmark er selv udøver af
terrorisme i Irak og Afghanistan. - Ud fra
landets egen definition af begrebet. I
terrorpakken fra 2002 defineres terrorisme
således blandt andet som en række meget alvorlige
forbrydelser som begås af grupper, organisationer
og personer for at destabilisere en
samfundsorden. Og det er præcis hvad vi har været
medvirkende til i de to nævnte lande.

4: Jeg anerkender, at aktivt engagement i det
danske samfund er en forudsætning for en god
tilværelse i Danmark, uanset hvor længe denne
måtte vare.

Igen, nøgternt set et uunderbygget postulat, der
forudsætter at turister her i landet har det
rædsomt.



Der er helt klart fornedrende at tvinge en stor
samfundsgruppe at skrive under på sådan en stribe
løgne. De tvinges jo til imod, hvad de flestes
moral vil tillade, at acceptere disse løgne og
skrive under på dem. Altså tvinges de til selv at
være løgnere. Det kan umuligt være sundt for et
samfund at tvinge dets indbyggere til at være
løgnere.

onsdag, november 02, 2005

Jenz kører med klatten..

..og giver en mavepuster til Fjogh, mens jeg sidder begravet i eksamenslæsningen.


"Kommentar til artiklen:
http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=405561


Fogh: "Vi ønsker ikke en overvågningsstat, men
politiet skal have de rette redskaber. Og ingen
redskaber kan udelukkes."

Hvis man ikke ønsker en overvågningsstat, så er
man jo nød til at udelukke visse redskaber. Det
er noget af en selvmodsigelse, den for nuværende
siddende statsminister roder sig ud i.

Man kan ikke please alle, og samtidigt undgå
selvmodsigelser.

Kom nu ned af den taburet. Det er jo latterligt,
det, du laver.

Hvad jeg selv havde gjort i hans sted?

Jeg havde nok undgået bevidst at kaste mit land
ind i en krig på falske forudsætninger i første
omgang. Man undgår terrorisme ved ikke at opildne
til det.

Det er en sammenhæng, vi ellers forventer, børn
forstår i børnehaven.

Det handler altså om at være sin opgave voksen.
Onkel Anders er helt klart ikke moden nok til at
regere et land. Og samtidigt retfærdiggør han
sine handlinger med den dårligste demagogi uden
den mindste sammenhæng i argumentationerne. Det
falder jo helt fra hinanden, med Aristoteles' nu
over 2300 år gamle analytik i baghovedet."

tirsdag, november 01, 2005

derfor giver det mening..

..at stemme på minoritetspartiet til kommunalvalget. Jeg overlader ordet til næstenformand Rune, der forklarer hvad Minoritetspartiet vil gøre ved problemerne i Rosenhøj ved århus.

FÆDREGRUPPEN SOM KONFLIKTLØSER I ROSENHØJ

NUL-TOLERANCE er blot et fikst modeord fra populistiske politikere, der spekulerer i sloganagtige
avisoverskrifter – der kan bestemt være brug for at undersøge mulighederne for straks at fjerne de
værste ballademagere fra Rosenhøj, men der er først og fremmest behov for langsigtede løsninger, som
inddrager både danske og etniske familier i området. Minoritetspartiet vil arbejde for, at der
etableres en velfungerende FÆDREGRUPPE, som Århus tidligere har haft gode erfaringer med som
konfliktløser.

Minoritetspartiets spidskandidat til Århus byråd, Rune Engelbreth Larsen udtaler:

– Kombinationen af forældrenes manglende kendskab til det danske samfund og årelang social
marginalisering fører til voldsomheder som dem, vi har set i Rosenhøj. Platte politikere, der bærer
en stor del af medansvaret for at lade stå til eller forværre den sociale marginalisering, kan ikke
finde på andet end 'nultolerance' nu, fordi de ikke selv har afhjulpet problemerne for længst.

– Det kan blive nødvendigt at undersøge mulighederne for straks at fjerne de værste ballademagere og
kriminelle fra området, men der skal udarbejdes langsigtede løsninger, der kan give belastede
boligområder i kommunen et markant, kulturelt og socialt løft, herunder bør Fædregruppen hurtigst
muligt gendannes.

– Fædregruppen var gode konfliktløsere og særdeles velsete af beboere, skoler, politi, buschauffører
og brandvæsen i Århus, indtil politikerne pressede dem til at dreje nøglen om. Det er på tide,
initiativet genetableres under inddragelse af lokale familier i Rosenhøj.

– Vi må ad denne vej inddrage områdets store flertal af velfungerende indvandrere i en mere
omfattende og flerstrenget løsningsmodel. Rosenhøjs befolkningsgrupper har brug for at komme i
dialog og blive bekendt med hinandens synspunkter i stedet for at isolere sig i gensidig mistro og
fordomme. Fædregruppen kan være den første katalysator i den proces.

– Der er i dag intet som helst for unge mennesker at lave i et kvarter som Rosenhøj, og
koncentrationen af socialt marginaliserede familier er høj. Både mange af familierne med og uden
dansk baggrund er arbejdsløse eller præget af misbrugsproblemer – og de ressourcestærke familier har
enten forladt området eller overvejer at flytte.


link til andre mindre gennemtænkte løsningsforslag

Farmor og Cabriolet i infight

...første runde går til den smarte fyr i luksusbilen. Men så bliver han knockoutet af den gamle dame. Tjek det selv her :)
link til cabriolet-vs-farmor

ps. virker kun på mac med internet explorer (!?)